B.F.G. Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Tak to je blbé. Už dlouho? Máš nějakou naději, že to z nich někdy vymlátíš? Kdybys potřeboval, můžu k vám do firmy přijít majitelům zazpívat. V pohodě květen, červen, červenec... Zpěv asi rádi nemaj a prachy nejspíš nikdy neuvidím, jak to tam znám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 (upraveno) Pixelator, Jakubisko: jak jste na tom dneska s kondiciogramem a chápavostí? Jakubisko: to je to fakt tak blbý, že tě to přinutilo požít alkohol již před šestou hodinou? Horrorskop jsem si ráno nečetl, tak nevím No a je to opravdu špatné, hlavně na psychiku. Upraveno 16. srpna 2010 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Horrorskop jsem si ráno nečetl, tak nevím No a je to opravdu špatné, hlavně na psychiku. Jakube, pokud se to týká ženský, tak ti věnuju jeden verš od pradávnýho Chaozzu...: "...třeba je jen s jiným klukem a povídaj si stejný nesmysly jenom ti dala kopačky, ser na to najdeš si jinou který můžeš říkat zlato skus bejt prostě v klidu, oddej se chvíli náhodě dělej to jako já, (ha) buď v pohodě!..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 nebo jinej : Život je kámoš a hajzl a šmejd, tak zavři oči a nech to bejt! Děláš co umíš,stejně pak čumíš, tak zavři oči a...nech to bejt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Nebo optimistickou klasiku od LPD, ta vždycky zvedne náladu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Prave me n....l vypis z uctu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Prave me n....l vypis z uctu.... Tak za to co na něm zbývá kup hodinky, účet zruš a příští měsíc už Tě nic takovýho nenasere. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Tak za to co na něm zbývá kup hodinky, účet zruš a příští měsíc už Tě nic takovýho nenasere. Tak to bude mit Jasnena Vlahova i s Dizajnem asi kseft.... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Tak to bude mit Jasnena Vlahova i s Dizajnem asi kseft.... Copak, maj něco ve stylu Perrelet Chronograph Big Date ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Copak, maj něco ve stylu Perrelet Chronograph Big Date ? Ne , maj prej dost dobry ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Ne , maj prej dost dobry ceny Já vím, co to je za shit. Ty jejich věci jsou za korunu drahý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Právě mi naštval neznámý idiot, co mi sabotoval přední kolo na motorce, kdyby mi divně nedrhla brzda a nezajel bych do servisu, asi bych dochronomagovroval Prý osa předního kola a musela být povolena záměrně, jinak tohle udělat nejde, fakt mi potěšili... Jen netuším, kde mi to kdo povolil, když mašina je většinu času v garáži, asi rodinná sabotáž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 nenaštval jsi manželku??? Nebo...nemáš velkou pojistku ??? Jen žertuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 nenaštval jsi manželku??? Nebo...nemáš velkou pojistku ??? Jen žertuju Jsem svobodný, leda pokus od přítelkyně, ale měla by z toho kuloví, spíše by ztratila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Dnes taká malá pokutka za rýchlosť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 JayDoll, to je husty. Nejsi mladej na takovyhle jobovky, pokud je to osobni zkusenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Mě naštvaly včera večer kroupy. Ale oproti povodním jinde v republice je to malichernost. Máme jenom poničenou zahradu a čeká mě běhání servis-pojišťovna kvůli autu. Někteří sousedi v MČ dopadli mnohem, mnohem hůř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Právě mě nas*ala má milovaná žena - zase se hádáme kvůli její skvělé mamince... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Právě mě nas*ala má milovaná žena - zase se hádáme kvůli její skvělé mamince... Stará pravda říká: "Tchýně a uzený nejlepší studený". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Stará pravda říká: "Tchýně a uzený nejlepší studený". Tenhle vtip mi přišel jako skvělý při seznamování se s mou tchýní - bohužel jí se tak skvělý nezdál a od té doby se to se mnou veze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky