Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

No, už mi přišlo blbý kvůli 850,- Kč absolvovat to, že jim budu muset část platit, pak mi budou hodinky posílat, pak já budu zjišťovat jestli se s tím dá něco dělat nebo ne, případně je zase někam posílat........pokud tohle už bude finální částka, tak to ještě nějak rozchodím :-)

Hele, nepotřebuji nijak hájit K+M, ale cena 3500 za servis chronografu je podle mne super. To že při rozbrání zjistili další závadu se prostě stát může. Podle Tvého popisu problému soudím, že si mysleli, že prokluzuje odlučovač nátahu a bude stačit normální sevis (demontáž, vyčistění, montáž, mazání a seřízení) no a po demontáži zjistili, že neprokluzuje, ale je po smrti. A vztahovat cenu servisu k pořizovací ceně z Chronomagu je hodně zavádějící.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele, nepotřebuji nijak hájit K+M, ale cena 3500 za servis chronografu je podle mne super. To že při rozbrání zjistili další závadu se prostě stát může. Podle Tvého popisu problému soudím, že si mysleli, že prokluzuje odlučovač nátahu a bude stačit normální sevis (demontáž, vyčistění, montáž, mazání a seřízení) no a po demontáži zjistili, že neprokluzuje, ale je po smrti. A vztahovat cenu servisu k pořizovací ceně z Chronomagu je hodně zavádějící.

Ale jo, já neříkám, že je to špatná cena nebo že bych to jinde pořídil levněji neco cokoli jiného. Jen jsem je prostě koupil, tři měsíce nosil a pak si vyžádaly opravu za 5.350,- Kč. Tak mě to prostě jen zamrzelo. Samozřejmě svět na tom nestojí.

Odkaz ke komentáři

Ale to by to "kolečko" taky nemuselo být za 850, ale třeba za 8 500 ;)

No, ono to kolečko za 850,- taky není to pro Tissot, ale je to kolečko pro strojek Lemania do hodnek Omega :-) Prý je stejný :-) Tak budu mít vlastně hodinky Tissot/Omega. Něco jako když vznikl automobil Lotus/Omega  :clap: 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...