bedan Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 No, už mi přišlo blbý kvůli 850,- Kč absolvovat to, že jim budu muset část platit, pak mi budou hodinky posílat, pak já budu zjišťovat jestli se s tím dá něco dělat nebo ne, případně je zase někam posílat........pokud tohle už bude finální částka, tak to ještě nějak rozchodím :-)Hele, nepotřebuji nijak hájit K+M, ale cena 3500 za servis chronografu je podle mne super. To že při rozbrání zjistili další závadu se prostě stát může. Podle Tvého popisu problému soudím, že si mysleli, že prokluzuje odlučovač nátahu a bude stačit normální sevis (demontáž, vyčistění, montáž, mazání a seřízení) no a po demontáži zjistili, že neprokluzuje, ale je po smrti. A vztahovat cenu servisu k pořizovací ceně z Chronomagu je hodně zavádějící. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 Hele, nepotřebuji nijak hájit K+M, ale cena 3500 za servis chronografu je podle mne super. To že při rozbrání zjistili další závadu se prostě stát může. Podle Tvého popisu problému soudím, že si mysleli, že prokluzuje odlučovač nátahu a bude stačit normální sevis (demontáž, vyčistění, montáž, mazání a seřízení) no a po demontáži zjistili, že neprokluzuje, ale je po smrti. A vztahovat cenu servisu k pořizovací ceně z Chronomagu je hodně zavádějící. Ale jo, já neříkám, že je to špatná cena nebo že bych to jinde pořídil levněji neco cokoli jiného. Jen jsem je prostě koupil, tři měsíce nosil a pak si vyžádaly opravu za 5.350,- Kč. Tak mě to prostě jen zamrzelo. Samozřejmě svět na tom nestojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 A vztahovat cenu servisu k pořizovací ceně z Chronomagu je hodně zavádějící.Proč? To je přece úplně legitimní úvaha typu vyplatí se / nevyplatí se, ne? Ony ceny na chronomagu už dávno nejsou nejnižší možný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 V tomhle je K+M fér, že cenu servisu odvíjí od práce, nikoliv od značky, takže servis chrona od Tissotů bude za stejný prachy jako servis chrona od IWC... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 V tomhle je K+M fér, že cenu servisu odvíjí od práce, nikoliv od značky, takže servis chrona od Tissotů bude za stejný prachy jako servis chrona od IWC... No ale musíš uznat, že majitelům IWC se na to kouká mnohem lépe než majitelům Tissotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 mas si koupit IWC a ne Tissot, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 mas si koupit IWC a ne Tissot, no No to už teď vím taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 Že mi celníci skoro 3 měsíce po podání reklamace na výši DPH stále nepřepočítali správně DPH a nevrátili přeplatek. Jde sice jen o blbé 2 litry ale jde mi o princip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 mas si koupit IWC a ne Tissot, no Ale to by to "kolečko" taky nemuselo být za 850, ale třeba za 8 500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 Ale to by to "kolečko" taky nemuselo být za 850, ale třeba za 8 500 No, ono to kolečko za 850,- taky není to pro Tissot, ale je to kolečko pro strojek Lemania do hodnek Omega :-) Prý je stejný :-) Tak budu mít vlastně hodinky Tissot/Omega. Něco jako když vznikl automobil Lotus/Omega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 Nemohu najit svuj starsi inzerat na prodej bundy Napapijri... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 jestli je starsi ten inzerat, tak uz je papa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 Ale to by to "kolečko" taky nemuselo být za 850, ale třeba za 8 500 Zase by se třeba nepo.ralo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 Ale po.ralo. Dnes už je jedno kolik co stojí. Cena nedělá kvalitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 Ale po.ralo. Dnes už je jedno kolik co stojí. Cena nedělá kvalitu.Nojo, tak nic. Zkusit jsem to musel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 jestli je starsi ten inzerat, tak uz je papaDiky, tak to uz je papa Nechtel jsem to upovat, kdyz byla vedra a ta bunda je sice lehoucka, ale zimni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2013 nikdy jsem si tu neztěžoval, ale dnes musím. Uvědomil jsem si že mám hodinky asi půl vteřiny před tím, než mě bedna kterou jsem stěhoval přimáčkla ruku na beton. výsledek posuďte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2013 jencekgs-Soucítím s Tebou,nedavno jsem velmi neůspěšně stěhoval lednici s vintage Longinama ,taktéž s trvalýma následkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2013 To je jako jizvy. Chlapovi a chlapskym hodinkam slusi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2013 Toz nasere to, ale souhlasim s hasnou: sramy patri k zivotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky