Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Hele ......

Logiku bych v tom nehledal žádnou, mají to prostě v tabulce, kde to nelze, a tím to pro ně končí. Nepustí sem ani tzv. mega vitamíny, které léčivem nejsou a jsou rovněž běžně v prodeji. Opravdu bych ten dovoz zkusil zkonzultovat s nějakým známým doktorem, zejména když se jedná o brufen. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Long ja sa sice do liekov nevyznam, ale nie to same ako ibalgin? Inak ak zistis, ako sa to vola tu v svajciarsku, tak ti mozem poslat cely karton z nemeckej posty bez colnych kecou.

Já osobně bych si to na té celnici prověřil, zda to pustí: jak píšu mám osobní zkušenost (i když je pravda z tak cca před 5-6 lety) s potravními doplňky, které volně jsou např. v prodeji v Německu nebo UK, ale k nám prostě přes celníky neprošly.

Odkaz ke komentáři

Long: Je to proste Law of the Land, ti celnici nejsou asi zadni myslitele, ale za tohle fakt nemuzou...

Pokud to potrebujes rychle, muzes jeste zkusit jinou cestu... FedEx, UPS apod. bud primo, nebo pres shipito.com

Z vlastni zkusenosti muzu rict, ze celni rizeni probiha u tehle firem trosku 'jinak', jinymi slovy, pokud je na baliku radne vyplnena pruvodka s napisem 'spinavy slipy' a cena 10$, privezou Ti to rovnou domu i kdyby v tom bylo plutonium. Specielne UPS je v tomhle hodne benevolentni, nechce se bavit s celnikama, asi ma samo maslo na hlave :-) Pokud je tam cena vyssi, vyridi za Tebe vsechno s celnikama (drazsi nez posta) ale opet se ridi tim co je napsano na baliku. Jednou jsem to dokonce na letisti proclival sam, a az na to ze je to 3x cesta z cargo terminalu na celnici a zpet, odehraje se to vsechno na papire, aniz by celnik byl bliz k baliku nez ty 2km.

Odkaz ke komentáři

Jezdím min. 2x týdně a už jsem si tak nějak zvyknul - daleko horší, než stav D1 jsou dementi, co na úseku, kde je 80km/h jedou 130 a vytváří zmatky..

Tech potkávám poměrně dost :-(. Podobne me "bavi" i ti co jezdí vlevo stovkou a náklaďáky prejizdejici do rychlého pruhu bez směrovky

Odkaz ke komentáři

Teď jsem to chtěl napsat - včera jsem se po D1 vracel z víkendu a nejvíc mi vadili borci, co v lehkém dešti jeli v levém pruhu 80 a s mlhovkami...

Edit: ...ale blinkr zapnout neuměli.

Upraveno uživatelem Filip.J
Odkaz ke komentáři

Long ja sa sice do liekov nevyznam, ale nie to same ako ibalgin? Inak ak zistis, ako sa to vola tu v svajciarsku, tak ti mozem poslat cely karton z nemeckej posty bez colnych kecou.

je to Ibalgin, ten si může koupit tady v každé lékárně, v tom problém není. Ale v tomhle případě asi půjde o to že každý výrobce kromě základní účinné látky do léku dává ještě celou řadu dalších pomocných látek. V tomhle případě má asi nemocný problém s reakcí na něco co v jednom léku je a v jiném podobném není. To by musel poradit nějaký lékárník, možná je i na našem trhu podobný lék který ten problém nezpůsobí.

A když jsme u těch léků, štve mě že Acylpyrin se prodává po 10 tabletách, jedno platíčko v krabičce. Dyť ten obal musí být dražší než vlastní lék. Německého Aspirinu si můžu klidně koupit snad půl kila najednou. Ovšem je několikanásobně dražší.

Odkaz ke komentáři

A když jsme u těch léků, štve mě že Acylpyrin se prodává po 10 tabletách, jedno platíčko v krabičce. Dyť ten obal musí být dražší než vlastní lék. Německého Aspirinu si můžu klidně koupit snad půl kila najednou. Ovšem je několikanásobně dražší.

Mám dojem, že tam je rozdiel, aspirín je znesiteľnejší pre žalúdok, aspoň u mňa.

Odkaz ke komentáři

Pánové jsem šofer,jezdím už cca. 10 let,ale co se mi stalo dneska mě zase zvedlo ze sedačky. Jezdím pravidelně po D2 skoro každý druhý den a borci s bílýma čepicema zase jako obvykle na svém místě,mezi Hustopečema a Podivínem. Jak jsem si myslel,tak se i stalo,jen se divím,že nemají pud sebezáchovy a nebojí se přejít celou dálnici,aby vám tou plácačkou dali najevo,že chtějí vás. Ale k věci. Po 3/4 hodině buzerování,kdy už nebylo co najít(snažím se mít všechno v pořádku),chytrého kolegu napadlo,že chtějí koncesní listinu. A tady je ten problém,já,jako firemní auto,které převáží jen své vlastní komodity a není najímáno další špedicí,ji nepotřebuju. Ale skuste to vysvětlit dvěma přemoudřelým policajtům? Po dalších 15 min. a třech tel. hovorech, je to přestalo bavit, a já mohl teda zvesela pokračovat. Dnešek byl zase jeden z těch lepších,tož tak.

Odkaz ke komentáři

Jezdím min. 2x týdně a už jsem si tak nějak zvyknul - daleko horší, než stav D1 jsou dementi, co na úseku, kde je 80km/h jedou 130 a vytváří zmatky..

To mi přijdou daleko horší lidi co obecně na dálnici jedou povolenou rychlosti ( většinou spíš pod její hranicí a neuhnou) ať si každý jede jak chce pokud to provoz dovolí, samozřejmě když se k Tobě přiřítí auto a začne na Tebe blikat, zrovna jak předjíždíš kamion tak je to debil. Jinak ve středu mě kamion před Brnem vytlačil  do pruhu, který se opravoval, když bez blinkru najednou přejel do levého pruhu a já byl na jeho úrovni ( naštěstí tam byla cesta ještě v pořádku a nikdo nepracoval a uhnul jsem přímo mezi těmi kužely) Tak to mě naštvalo víc, než celá rekonstrukce a ještě na mě ten rumun troubil a nadával. Kdyby tam nebylo za 800m zúžení už jen do jednoho pruhu tak bych někoho poprvé v životě vybrzdil. 

Odkaz ke komentáři

Začínám díky nekonečným a už měsíc trvajícím reklamám upřímně nenávidět "my v hjundé.." Přísahám, že tu kraxnu si v životě nekoupím!!!!

celou dobu od revoluce se tu říkalo Hjundaj, nevím, co je to teď za novoty. Zkus říct v Německu Hjondé, tak si budou myslet, že neumíš říct Hund...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...