Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dík hošani. Jen dodám, že jsem docela klidná povaha. Hodně nepříjemných situací dokážu přejít s ledovým klidem a raději šetřím energii. To se kolikrát chechtám cholerikům, co vše je dokáže vytočit. Například, už mě nebaví neustálé provokování a dokazování toho, kdo má větší péro v silničním provozu. Ale jak mě někdo úmyslně s..e na hlavu, nebo si otírá boty o slabšího, tak moc nehledím doprava, doleva. Ovšem za výhodu to nepovažuju.

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odesláno

Dnes jsem totálně zrušil auto :(.A co hůř,budu muset asi prodat Doxy i Orisky abych mohl koupit něco v čem se budu moct dopravit do práce a malou hodit do školky.Když se s..e-tak se s..e :furious:

Hlavne ze jsi ty i mala ok, auto cert vem.

Odesláno

Dík hošani. Jen dodám, že jsem docela klidná povaha. Hodně nepříjemných situací dokážu přejít s ledovým klidem a raději šetřím energii. To se kolikrát chechtám cholerikům, co vše je dokáže vytočit. Například, už mě nebaví neustálé provokování a dokazování toho, kdo má větší péro v silničním provozu. Ale jak mě někdo úmyslně s..e na hlavu, nebo si otírá boty o slabšího, tak moc nehledím doprava, doleva. Ovšem za výhodu to nepovažuju.

já to za výhodu tedy považuji, nejsi žádný usmrkaný s.áč!

Odesláno

Teď si říkám, že tam pár chlapů bylo, ale všichni buď čuměli do podlahy nebo po sobě nechali plivat a to mě nasralo.

Já mám v podstatě jen takové zkušenosti, bohužel. Tedy než se jedná o situace v baru. Tam jsou mistři světa v boxu bez rukavic naopak všichni.

Odesláno

Bohužel, právě jsem musel po delší době použít hrubého násilí. Dojdu si na poštu pro balíčky, dřív než mi zavřou a lehce podroušený panáček tam nadává ženským za přepážkou a plive po lidech. Bral jednoho po druhém. Těšil jsem se, až přijde řada na mě. Bohužel, už jsem nevydržel situaci, kdy začal starší paní a mladým cérkám nadávát do smradlavých zlodějských č.u.r.á.k.ů. To už jsem si musel pro pašíka přes půl Pošty přijít. Chytil jsem ho za bundu, nebo co to měl na sobě... (něco z kolekce podzim 1983). A v tom ten vychcánek asi pochopil, že narazil a svalil se pasivně na zem. Tak jsem musel drbana tahnout po zemi přes půl pošty ven, druhý pán mi ještě podržel vchodové dveře, aby mi špinavou práci ulehčil. Nakonec se odemčel a přišel mi poděkovat nebohý vedoucí pošty, který celou scenérii bůh ví jak dlouho sledoval a možná se i k něčemu podobnému odhodlával. Byl nějaký brunátný a celý se třásl. Teď si říkám, že tam pár chlapů bylo, ale všichni buď čuměli do podlahy nebo po sobě nechali plivat a to mě nasralo.

spravne.. problem techto situaci vsak spociva v tom, ze dotycny muze klidne vytahnout kudlu, pripadne se to muze zvrtnout v nestastnou nahodu, kterou si odsedis.. a stat se ti vysmeje do xichtu.. tohle je fakt neprijemna stranka obrany

jinak kluci, mel jsem dojem, ze jsem mel na hovno den, ale koukam, ze relativne ani ne..  tak at to vsichni ustojime  :drunk:

Odesláno (upraveno)

spravne.. problem techto situaci vsak spociva v tom, ze dotycny muze klidne vytahnout kudlu, pripadne se to muze zvrtnout v nestastnou nahodu, kterou si odsedis.. a stat se ti vysmeje do xichtu.. tohle je fakt neprijemna stranka obrany

jinak kluci, mel jsem dojem, ze jsem mel na h...o den, ale koukam, ze relativne ani ne..  tak at to vsichni ustojime  :drunk:

Ano, rozumím. A nebo na příklad když padal, tak si ťuknuk hlavičkou o zem. Mohl si ji rozbít, nebo upadnout do bezvědomí, nebo si pohnout s krční páteří, mohl by mu třeba zapadnout jazyk, ap. Jsou tam dvě kamery v konkrétním případě jsem napadl já jeho. :D Vím moc dobře co by následovalo.

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odesláno

Juro, nevím co přesně hledáš, ale jestli Fabii v kombiku, tak určitě 1.4 MPI nebo případně bezúdržbového diesela SDi - otázka je kolik najezdíš ročně. Nicméně pokud se jedná o velikost kufru, tak úplně v pohodě postačí Octavia liftback či kombík, roky 2002-2003 v motorizaci 1.6 MPi 74/75kW. Kolem 80.000Kč ji seženeš. Je větší, příjemnější na řízení a i liftback má velký kufr. Zabývám se v současnosti prodejem vozů, tak kdybys chtěl nezávazně poradit, klidně napiš SZ.

..u té Octavie což je jak říkáš lepší volba ve stejné ceně rozhodně verzi 74kW..vlastní zkušenost..

..75ka je udělaná na emise a je zdechlá jak osel z Egypta..

Odesláno

bedja: souhlasím, ale zase 75Kw má při klidnější jízdě lepší spotřebu - já mám zkušenosti za 5-6 litrů - dlouhodobě, což je na OI v benzínu velmi dobré, není to žádná EKOjízda, ale také žádné honičky. Nafta s poctivými kilometry je nesehnatelná :D :D, teda kromě bazozmrdečků, které mají většinou OI, OII v dieslu po dědovi, ročník 1938, ideálně z DE :D.

Odesláno

Odvezl jsem byvalou pritelkyni do krce na ambulanci, asi vyron kotniku. Sedime tu hodinu a pul a vypada to na dyl.

Odesláno (upraveno)

Odvezl jsem byvalou pritelkyni do krce na ambulanci, asi vyron kotniku. Sedime tu hodinu a pul a vypada to na dyl.

Obdivuhodné ,velkorysé a lidské. Hodinu a půl s nebožkou :eek:

Upraveno uživatelem saida
Odesláno

Nechci to zlehčovat, ale možná u něj zakopla o noční stolek jak vstávala z postele :-)

Obdivuhodné ,velkorysé a lidské. Hodinu a půl s nebožkou :eek:

Odesláno

Nechci to zlehčovat, ale možná u něj zakopla o noční stolek jak vstávala z postele :-)

Ne, upadla na podpatcich. A cekame stale na ambulanci.

Odesláno

Jo a longu,klidne zlehcuj,boli me to 2x,ac je rozchod za nama uz 2 mesice. A vtipy se ctou dobre,protoze uz tu ztracim lehce nervy.

Odesláno

kuncák7-a jak se to stalo,žes ji vezl zrovna ty?podle mě je lepší,když tě to fakt bolí zpřetrhat všechny vazby a nestýkat se s ní.

Protože jsem d...l a zpřetrhat vayby nedokážu. Jsem už pryč 4 hodiny 10 minut ( hlavně že je na dvěřích napsáno, přednostně bereme lidi přivezené sanitkou a úrazy, kontroly a převazy musí počkat ).

Odesláno

No aby ses v tom nezasekal...zacni balit zensky at se trochu rozptylis:-)Ber to jako novej zacatek,nova etapa.

Jo,kez by to,zatim z nudy menim jedny hodinky za druhy :-)). Budu se nad sebou muset zamyslet. Naprosto vazne.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...