PepaSFI Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Proti blbosti a bezpráví se musí bojovat vždycky- je strašně krátkozraký tyhle věci nechávat nepovšimnuté. Hajzlíci přece nesmějí dostat zelenou- kdo uhýbá, nechává blbost kvést a dozrávat.vzpomněl jsem si na zde dobře známý film Intouchables
railmaster Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Tak já mám Heineken docela rád...měl jsem zkusit obě a porovnat....:-)Ja mám zas dojem, že odkedy Heineken prevzal niektoré miestne pivovary, všetky ich pivá začali chutiť rovnako. Tatam sú tie chuťové odlišnosti, ktoré mali jednotlivé pivovary.
Návštěvník Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Ibalgin vypadá dost jedovatě sám o sobě a v kombinaci s tím co píšeš.. není to nebezpečný ? Je to roky ověřená technika tim, ze jsi potom jako hadrovy panacek a lehnes si, tak se Ti ty zada srovnaji do polohy jake maji. Prijde mi to lepsi nez chodit tyden k fyzioterapeutovi, v horsim pripade na kapackach.
long Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Jsi zvíře !!!Nnevím jestli je to správná léčba, myslím že ne.Je to roky ověřená technika tim, ze jsi potom jako hadrovy panacek a lehnes si, tak se Ti ty zada srovnaji do polohy jake maji. Prijde mi to lepsi nez chodit tyden k fyzioterapeutovi, v horsim pripade na kapackach.
Hasňa Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 To je dobre tak na odjebani jater.
straspol Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Je to roky ověřená technika tim, ze jsi potom jako hadrovy panacek a lehnes si, tak se Ti ty zada srovnaji do polohy jake maji. Prijde mi to lepsi nez chodit tyden k fyzioterapeutovi, v horsim pripade na kapackach.No tak to jsi teda kanon. Nebolí Tě játra? Tyhle smrtelný koktejly Ti tak leda oddělají pajšl!
FrantisekH Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Vodovody a kanalizace Karlovy Vary...po jejich smysluplném zásahu neteče voda..odstraňovali závadu na jednom konci vesnice.. díky tomu došlo k havarii na druhém konci a tak jsou tři domy bez vody..samozřejmě tuhle závadu už opravit nedokážou...
exBURN Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Dneska tam zas měl popelnici :-D Musím něco vymyslet :-D Jinak kolo bylo vypuštěné, aspoň že jen povolený ventilek.
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Dneska tam zas měl popelnici :-D Musím něco vymyslet :-D Jinak kolo bylo vypuštěné, aspoň že jen povolený ventilek.Hele tak mu ji přece zejtra vodsuň, zaparkuj, stav se za ním a oznam mu, žes tam zaparkovals a uvidíš.
African Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Ibalgin je úplně v pohodě a v kombinaci s chlastem ještě o dost lepší, neboj se vůbec nic Nevím jestli v kombinaci se seklejma zádáma tedy, to většinou dávám Mydocalm a pár skleniček vína, ale na to už bacha, to už je mazec, jsi jak gumák, neuvaříš si ani kafčo, ale ráno jsi cajk a to se počítá Ráno mě brutálně seklo v zádech ( to nedělní nic nedělání je nebezpečné ), ale už mám v sobě dva ibalginy, flašku vínu, dva panáky black labelu a nějaké cuba libre a je to trošku lepší
Gustaf Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 ...to že si voddelas játra ti neva?
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Játra dorůstaj, hysterici.
FrantisekH Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 african uz jatra davno nema
Honza.manta Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Nojo, v některých případech i přerůstaj a to je asi zrovna tenhle případ.
African Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Moje řeč Nejdříve VáM daji vědět vředy a podobné blbůstky, když to trochu přeháníte, ale aby se ozvali játra, tak to už tedy tomu musíte poctivě nakládat, anebo máte prostě peška a stejně by se ozvali, i kdyby jste nechlastali Jinak mě dnes naštvalo, že jsem opět prohrál tenis, já už nevím co bych, ale prostě mi to nejde Játra dorůstaj, hysterici.
azeppelin Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 až přestane zabírat ibalgin, tak zkus dva rohypnoly s půllitrem whisky
African Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Jednou jsme blbnuli, sázeli se, a co jsme dali pivko, tak jsme do něj hodily roháč Vypil jsem čtyři a spal 50 hodin v kuse Krásný léta to byli"až přestane zabírat ibalgin, tak zkus dva rohypnoly s půllitrem whisky
Návštěvník Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 až přestane zabírat ibalgin, tak zkus dva rohypnoly s půllitrem whiskyS těma játrama nevím, ale raději stojku nedělám ( mám strach, že by mi játra rozbily hlavu mi to vzásadě poradil známý doktor. Je to opravdu výjimečný stav. Nakonec jsem zjistil, že to nebyl ibalgin, ale brufen. Což je asi jedno, podle mě je to stejné v každém případě jsem potom usnul a ve spánku se mi to vrátilo, takže už v pohodě.
Doporučené příspěvky