Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Slazenej?

podstatnejsie je ci je to klavesnica od pc alebo od notebooku.

Jojo, slazenej. Klávesnice je to od stolního PC, takže o ní až tak nejde a zatím normálně funguje. Ale tý zbytečný práce okolo. No, aspoň jsem si po čase zase udělal pořádek na stole.
Odesláno

Máma(67) musí jít na druhou operaci srdce,první prodělala ještě jako mladá za totáče. Musí podstoupit klasickou otevřenou operaci jelikož Katetrizací pojišťovna nehradí a já xxx xxx tisíc nemám. To mě sere.

Odesláno

Naštval mě kámoš. Po tom co mi řekl, mám obavu, že už jen bejvalej kámoš. To už bylo fakt hodně přes čáru...

Tak to bohužel je, taky jsem měl dobrýho kámoše ,ale lidi jsou hold neskutečné svi...ě. Člověk už neví komu má věřit, lidé se totiž když jim teče do bot začnou měnit neskutečným způsobem. Čest nešest, svědomí nesvědomí....a myslí si, že nad tím někdo mávne rukou...

Návštěvník YPO
Odesláno

máš pravdu,dnes jsem se přesvědčil tady na fóru gentlemanů. Takovou reakci jsem nečekal,je mi z toho dost blbě.

moje babička (dej jí pánbů klidnej spánek) říkala že to sou zaražený prdy

Návštěvník YPO
Odesláno

M3maniac jen pár reakcí na operaci mamky,modi to raději smazali.

jó YPO ty si nedáš pokoj

módi to smazali a ty do toho stejně opět rejpeš --- tak se v tom vyválej, ale nestěžuj si

Odesláno

YPO to si děláš pr..el ,že tu srovnáváš druhou operaci srdce matky někoho z nás se zaraženýma prdama? Neznám vrabyho a ani nevím jestli s polu máte nějaké drobné ,ale nechováš se ne jako mód ,ale jako .... nevím jak to nazvat. Já osobně bych to asi neřešil někde na fóru , asi bych se spíš zeptal jestli někdo nezná dobrýho doktora ,ale každej to má prostě jinak, ale není důvod si z toho dělat legraci a Ty si ji očividně děláš.

Návštěvník YPO
Odesláno

YPO to si děláš pr..el ,že tu srovnáváš druhou operaci srdce matky někoho z nás se zaraženýma prdama? Neznám vrabyho a ani nevím jestli s polu máte nějaké drobné ,ale nechováš se ne jako mód ,ale jako .... nevím jak to nazvat. Já osobně bych to asi neřešil někde na fóru , asi bych se spíš zeptal jestli někdo nezná dobrýho doktora ,ale každej to má prostě jinak, ale není důvod si z toho dělat legraci a Ty si ji očividně děláš.

přesně tak, nic víc nic méně ;)

Návštěvník YPO
Odesláno

YPO tebe bych chtěl potkat,takhle chytrej by si určitě nebyl.

jo kibi po mně i střílel ;)

hele chytráku, je mi líto, že máš trable, ostatně kdo je nemá, že jo ?

postnul si trable post x někdo reagoval x Roman to smazal x a ty máš stejně potřebu do toho rejt x z toho mi vyplývá, že zase takový trable nemáš, možná sám se sebou, ale máš recht, je mi do toho hovno, akorát to musím číst ...

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Sem si dneska urazil pul nehtu, kombinackama vyrobil stenici jak prase, skrin, kterou montuju sem prakticky zkur\/il protože když mne spadla na hlavu ta vrchní deska tak se to cely vyrvalo z toho debilniho lamina, já ji to říkal ze nebudeme kupovat tydle laciný smejdy. A do toho na me leze zapal plic, už nemohu dal.

Upraveno uživatelem Zmizík
Návštěvník YPO
Odesláno

Sem si dneska urazil pul nehtu, kombinackama vyrobil stenici jak prase, skrin, kterou montuju sem prakticky zkur\/il protože když mne spadla na hlavu ta vrchní deska tak se to cely vyrvalo z toho debilniho lamina, já ji to říkal ze nebudeme kupovat tydle laciný smejdy. A do toho na me leze zapal plic, už nemohu dal.

vole to sou taky trable ...... vem ty kombinačky a štípni snima kočku do klitorisu ....... kdyš štěkne tak máš novýho psa

Odesláno

Máma(67) musí jít na druhou operaci srdce,první prodělala ještě jako mladá za totáče. Musí podstoupit klasickou otevřenou operaci jelikož Katetrizací pojišťovna nehradí a já xxx xxx tisíc nemám. To mě s..e.

Tak to je hodně blbý :(, ale překvapuje mě co píšeš. Máti prodělala katetrizaci před 10 lety v IKEMu, nechci kecat, ale nepamatuju se že by kdokoli cokoliv platil. To samý kámoš (40let)- biker, hokejista a horolezec, a dělali mu letos na jaře sten v Ústí, jsme skoro denně v kontaktu a taky si nevybavuju že by někdy říkal něco o penězích. :(

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...