montemar Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 No a teď uvidíme, jakým směrem se bude JAR vyvíjet, Nelson měl obrovký vliv, kdykoliv se začli černoušci bouřit, vylezl na balkón, chvíli tam žvatlal a všichni šli zpátky domů.teď to prej bude rozhánět krejčíř, ten tam má taky "respekt"
azeppelin Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Třeba nakonec dostane taky nobelovku za grilování lidí v pneumatikách na benzínu.
saida Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Třeba nakonec dostane taky nobelovku za grilování lidí v pneumatikách na benzínu.Tu už dávno má(93) a grilovala manželka.
azeppelin Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Tu už dávno má(93) a grilovala manželka.Krejčíř? Ty jo to jsem nevěděl.
African Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Krev mají na rukou oba, pro mě je to terorista. S manželkou mají na svědomí i celkem dost vlivných černošských oponentů. Manželka zabila vlastní rukou, pán Mandela prostřednictvím druhých, ale ve světě okupace běžná věc. Je tedy pravda, že díky Nelsonovy jede JAR dál a moc byla předána bez velkých obětí na životech, to zase klobouk dolů" Byl to takovej drsnější Havel Tu už dávno má(93) a grilovala manželka.
jirka404 Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Odešel Nelson Mandela, velký bojovník.Jo? A za co?????
saida Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 (upraveno) Edit..nic. žádná politika Upraveno 6. prosince 2013 uživatelem saida
straspol Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 (upraveno) Ač nerad budu trochu moralizovat. Stále mě vadí kecy v prodejních vláknech a inzeráty kde si informace včetně ceny musím vyklikat.Kdysi se tady v prodejních vláknech i diskutovalo a nemyslím, že by to bývalo bylo na škodu. Mně spíš vadí, že díky pravidlu o nekecání v prodejních vláknech se spousta prodejů nyní odehrává systémem obrácených aukcí skrytých v SZ. Ale holt to teď tak je, no tak se nedá nic dělat. Kdysi jako začátečník jsem se ale v prodejních diskusích dost naučil. Škoda že už to nejde... Upraveno 6. prosince 2013 uživatelem straspol
saida Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Kdysi se tady v prodejních vláknech i diskutovalo a nemyslím, že by to bývalo bylo na škodu. Mně spíš vadí, že díky pravidlu o nekecání v prodejních vláknech se spousta prodejů nyní odehrává systémem obrácených aukcí skrytých v SZ. Ale holt to teď tak je, no tak se nedá nic dělat. Kdysi jako začátečník jsem se ale v prodejních diskusích dost naučil. Škoda že už to nejde...Je kecání a kecání. Myslím ,že většina mouder by se mohla odehrávat v rámci sz. Upozornění na vady ,nesrovnalosti apod. vítám.
montemar Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 me docela stve, ze uz tady temer nejsou ke koupi zadny hadry, boty, cepice... clovek by se chtel malinko ohaknout, kdyz uz jsou ty vanoce..
vanderB. Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 me docela stve, ze uz tady temer nejsou ke koupi zadny hadry, boty, cepice... clovek by se chtel malinko ohaknout, kdyz uz jsou ty vanoce.. pozdě, já už to svoje vožvejkaný polo střelil na aukru ale mám tu načatou láhev kdyžtak...
VintageLover Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 me docela stve, ze uz tady temer nejsou ke koupi zadny hadry, boty, cepice... clovek by se chtel malinko ohaknout, kdyz uz jsou ty vanoce.. Skoč si když tak sem: http://g.denik.cz/17/1b/trznice_jj6_denik-380.jpg
Petr_123 Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Nevím kam to dát. Další krádež hodinek http://zpravy.aktualne.centrum.cz/zahranici/lupici-si-za-bileho-dne-odnesli-hodinky-za-miliony/r~b798cd3c5e6711e380120025900fea04/
TheBP Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Co ma nastvalo..sedin vo vlaku domov z Kosic zo skoly a cely vagon obsadili skalny "fanusikovia" kosickych hokejistov. Mne treba do dnes dokoncit zadanie a budem rad,ked prezijem bez ujmy. Sent from my LG-G2 using Tapatalk
Frantik Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Nejenze končí vyroba Startek ale i ta prava legrace uz to zabalila http://kultura.idnes.cz/konci-casopis-sorry-0qa-/literatura.aspx?c=A131206_125747_literatura_vha
straspol Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Je kecání a kecání. Myslím ,že většina mouder by se mohla odehrávat v rámci sz. Upozornění na vady ,nesrovnalosti apod. vítám.Na tom moc nezáleží, co Ty vítáš-rozhodující jsou modové. Je to fuk, už je to teď takhle...
milomac Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Už mě to štve celičký týden.... Chlapi, je možné, aby troje futra v bytě natřená "nějakou syntetikou"(nátěr mi provedla firma v rámci rekonstrukce bytu) smrděla osmý den po natření? Barva byla zaschlá do druhého dne, ale ten smrad z ní (z těch futer) jde pořád. Větrání moc nepomáhá, v teple se prostor zase rychle naplní smradem. Po dotazu na šéfa firmy, co to měli natěrači za barvu, prý normál syntetiku a že to postupně vysmrádne - vydržte a větrejte. Nedají se koupit nějaké pohlcovače pachů?
ggrand Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Jak uz bylo psano-kdyz nekdo pise ptakoviny v prodejnim vlakne a kdyz na ne upozornim, tak je mod smaze a i pres tento zasah necha tu blbost v inzeratu. Ne ze by me to nastvalo jen trochu posmutnilo.
Horhe Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Už mě to štve celičký týden.... Chlapi, je možné, aby troje futra v bytě natřená "nějakou syntetikou"(nátěr mi provedla firma v rámci rekonstrukce bytu) sm.děla osmý den po natření? Barva byla zaschlá do druhého dne, ale ten smrad z ní (z těch futer) jde pořád. Větrání moc nepomáhá, v teple se prostor zase rychle naplní smradem. Po dotazu na šéfa firmy, co to měli natěrači za barvu, prý normál syntetiku a že to postupně vysmrádne - vydržte a větrejte. Nedají se koupit nějaké pohlcovače pachů?Syntetika smrdí dlouho. Zkus si doma zapálit pár svíček. Na prdy to pomáhá.
milomac Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Syntetika sm.dí dlouho. Zkus si doma zapálit pár svíček. Na prdy to pomáhá. O svíčkách mi říkal kolega z práce, ale ten myslel ty vonné, což zrovna nemusím. Ale podstatné je jak říkáš, že v interiéru je to asi opravdu cítit dlouho. Mě spíš napadlo, jestli nepoužili třeba nějakou ksindl barvu a nebo nějakou spešl barvu pro venkovní nátěry. Šéfovi jsem řekl, že mohli použít nátěr barvou vodou ředitelnou, ale ty prý oni nepoužívají z důvodu menší odolnosti a životnosti.
Doporučené příspěvky