gunman Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Těma řečma o doktorech jste mi akorát připomněli, kolik peněz jsme jim za poslední 3 roky nacpali, aby fungovali. Motol, Ostrava, Homolka ......
vraby Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Tak to je hodně blbý , ale překvapuje mě co píšeš. Máti prodělala katetrizaci před 10 lety v IKEMu, nechci kecat, ale nepamatuju se že by kdokoli cokoliv platil. To samý kámoš (40let)- biker, hokejista a horolezec, a dělali mu letos na jaře sten v Ústí, jsme skoro denně v kontaktu a taky si nevybavuju že by někdy říkal něco o penězích. Mě to také překvapilo co máti řekl pan doktor.
straspol Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 No- já mám pocit že katetrizaci přece pojišťovna má normálně hradit, ne? Nebo má máti nějakou divnou pojišťovnu, ne?
PNS Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Mě to také překvapilo co máti řekl pan doktor.to bych se informoval ještě u jiného doktora nebo na pojištovně?
svijanskymaz Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 vole to sou taky trable ...... vem ty kombinačky a štípni snima kočku do klitorisu ....... kdyš štěkne tak máš novýho psa
azeppelin Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 diskusi jsem celou nečetl, protože to nějak nepojímá to špičkování, takže... vraby> ať jsme si co jsme si, tak je mi upřímně líto co aktuálně řešíš, snad to všechno nějak "dopadne" Wanderer> jojo lidi jsou kurvy, od jisté doby žádné přátele nemám a blízké (kromě matky a otce) rozlišuji jen na známé a pracovní známé, nic jako přátelé ve skutečnosti neexistuje a čím později to člověk u konkrétní persóny zjistí, tím bolestnější.
Návštěvník Kamil Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 smutnej, ale je to tak Neřekl bych, asi máš nějaké jiné "přátele".
azeppelin Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Neřekl bych, asi máš nějaké jiné "přátele".Každý to máme asi jinak. Ale reálně mě dřív nebo později všichni "přátelé" posrali ať už kvůli rozdílnému intelektuálnímu vývoji, penězům, babám práci, apod. Je to prostě tak. Poslednímu "kamarádovi" jsem pomáhal jak jsem mohl a nakonec jsem se o sobě dozvěděl.
bedja Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 a nakonec jsem se o sobě dozvěděl...tak to , že máš bordel víme všichni díky tvýmu podpisu..
azeppelin Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 (upraveno) ..tak to , že máš bordel víme všichni díky tvýmu podpisu.. jó kdybych měl bordel, to by se kamarádi nezištně hrnuli Upraveno 7. prosince 2013 uživatelem azeppelin
siwi Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 ...Poslednímu "kamarádovi" jsem pomáhal jak jsem mohl a nakonec jsem se o sobě dozvěděl. Inu, každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán Ale vážně: Když tak přemýšlím, kolik mám skutečných přátel, napadá mě tak jeden, maximálně dva...
M3maniac Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Každý to máme asi jinak. Ale reálně mě dřív nebo později všichni "přátelé" posrali ať už kvůli rozdílnému intelektuálnímu vývoji, penězům, babám práci, apod. Je to prostě tak. Poslednímu "kamarádovi" jsem pomáhal jak jsem mohl a nakonec jsem se o sobě dozvěděl. Mám to podobně.....posral mě někdo koho jsem si hodně vážil a vždy když jsme spolu pili tak jsme pili na rovňáky....a dnes se nám panáček zkřivil jako krysí ocas. Je mi z takových lidí na zvracení....
Návštěvník Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Já ještě neměl nikdy takovou nouzi, abych poznal přítele . V některé své kamarády a dobré známé věřím, že by jím mohli být
azeppelin Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 (upraveno) Mám to podobně.....posral mě někdo koho jsem si hodně vážil a vždy když jsme spolu pili tak jsme pili na rovňáky....a dnes se nám panáček zkřivil jako krysí ocas. Je mi z takových lidí na zvracení....No jo, můžeme tu založit studio kamarád a spárovat se. EDIT: ale fakt je to někdy s lidma tvrdý dopad reality. Upraveno 7. prosince 2013 uživatelem azeppelin
Lion Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 http://zdravi.e15.cz/clanek/mlada-fronta-zdravotnicke-noviny-zdn/fn-motol-katetrizacni-implantace-aortalni-chlopne-450487 Pojišťovny zatím zákrok nehradíLetos budou v ČR provedeny desítky těchto šetrných výkonů, zatímco klasických chirurgických náhrad aortální chlopně bude kolem 1500. Zda se tento poměr v budoucnu obrátí, záleží i na tom, jestli bude katetrizační implantace hrazena z prostředků zdravotního pojištění. Zatím tomu tak není, FN Motol zaplatila operace ze svého rozpočtu. ?Přežití těžce symptomatických pacientů s aortální stenózou nepřesahuje dva roky, a je tudíž srovnatelné se závažnými onkologickými onemocněními. S ohledem na pacienty považujeme za nesprávné nehradit pro ně vhodnou léčbu z prostředků zdravotního pojištění,? komentoval stávající situaci profesor Veselka.
Návštěvník Kamil Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 Ale reálně mě dřív nebo později všichni "přátelé" posrali ať už kvůli rozdílnému intelektuálnímu vývoji, penězům, babám práci, apod. To je asi na normalní debatu s doutníkem a skleničkou něčeho dobrého. Chtělo by to definovat výraz "posrali". Člověk časem zjistí, že některé věci nejsou až tak důležité a opravdu když nejde o život, jde o ... Kamarády máme asi každý. Přátele ve smyslu Romanova postu mám dva a jsem přesvědčen, že bych je poznal i v nouzi.
azeppelin Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 No jo však bude snad příležitost, i když se mnou bez skleničky a bez doutníku. Stejně je valná většina veřejně nepublikovatelná. Každopádně vztahy na určité rovině a v určitých kruzích jsou někdy těžko definovatelné. Občas, když takhle zpětně po x letech prozřeš, to se pak lavinovitě dovíš věci, které jsou opravdu silný kafe. Držím si lidi od těla a je to osvědčený fungující model.
vraby Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 http://zdravi.e15.cz/clanek/mlada-fronta-zdravotnicke-noviny-zdn/fn-motol-katetrizacni-implantace-aortalni-chlopne-450487Lion díky.
Doporučené příspěvky