Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mě zase vadí, že se Češi naučili vyhazovat nedopalky cigaret z okénka auta, nikde jsem to ve světě neviděl. Už několik aut takto shořelo.

Taky to dost nechápu. V autě je mi to jedno, ale na motorce je to pak docela adrenalin, sundávat to někde z mezinoží, kam to zapadlo. Mě se to teda ještě nestalo, ale do přilby jsem už vajglem dostal.

Odesláno

já bych z té citace zdůraznil slovo "snažili". Někdy je totiž veškerá snaha marná a navíc jde při tom o zdraví. Na plachtu vylézt nemůžeš takže tam vrávoráš na namrzlém žebříku a snažíš se koštětem shrábnout co se dá. Sníh ještě celkem jde ale když tam bude přimrzlá ledová placka tak máš problém. Jednak to v tom sněhu není ani poznat a když už jo tak to nesundáš. Můžeš do toho mlátit a doufat že neprorazíš plachtu, stejně to nesundáš všechno. A když si myslíš že to tak nějak je tak se spustí chumelenice, zastavíš v koloně a za půl hodiny máš na plachtě pěknou dávku která z toho bude lítat až se rozjedeš a zas budeš za debila. Většina lidí si neočistí ani skla a světla na osobáku natož aby shrábli sníh ze střechy a to při tom neriskujou pád ze žebříku.

Většině lidí se na střeše auta ale nedělají kusy ledu velké jako meloun. Na střeše osobáku se voda nedrží, zmrzne tam maximálně pár kapek.  A sníh utržený ze střechy osobáku  nikoho nezabije. Vyleká, může oslepit, to jo, ale je taky z dálky vidět, že jede auťák s ,,čepicí" (nechci je hájit, je to proti předpisům a sám to nedělám, vadí mi to, ale takhle srovnávat jabka s hruškama taky není fér)..

Odesláno

Tak jinak no. Budu řídit kamion, vyprdnu se na plachtu a někoho ten kus ledu zabije. Třeba matku od dětí, nebo nedej bože to dítě. Jak se mi asi bude potom žít? Řeknu si: "Ono to z té plachty nešlo."? Samozřejmě, že šlo. Viděl jsem na vlastní oči u skladu, kde jsme měřili, jak tam měli žebříky a ti kterým to jedno nebylo, se s hora ten sajrajt snažili dostat.

Nejsem řidič kamionu, ale z pár návěsů jsem se snažil dostat vrstvu sněhu. (Když to roztaje, tak je to malá potopa v hale servisu)

Musím říct, že "chodit" po zasněženém a kluzkém návěsu (skříňovém, ne plachta) a snažit se to z toho dostat a NESPADNOUT je dost adrenalin. Takže si nějak nedokážu představit tu snahu.

:-D teď jsem si představil, jak bych balancoval na štaflích, sťouchal dvoumetrovou lopatou do hromady sněhu (se strachem o plachtu) a z povzdálí úpí náš bezpečák v křeči. :-D

Odesláno

Nejsem řidič kamionu, ale z pár návěsů jsem se snažil dostat vrstvu sněhu. (Když to roztaje, tak je to malá potopa v hale servisu)

Musím říct, že "chodit" po zasněženém a kluzkém návěsu (skříňovém, ne plachta) a snažit se to z toho dostat a NESPADNOUT je dost adrenalin. Takže si nějak nedokážu představit tu snahu.

:-D teď jsem si představil, jak bych balancoval na štaflích, sťouchal dvoumetrovou lopatou do hromady sněhu (se strachem o plachtu) a z povzdálí úpí náš bezpečák v křeči. :-D

To je fakt. Děsnej vopruz, chápu, že je spíš lepší riskovat něčí život...

Odesláno

sry., ale neodpustim si.

Já po návěsu chodil, ty asi ne. Když ti říkám, že je to o hubu (možná i o život) tak mi věř. (a to nemluvím o plachtě)

Nikde jsem nepsal, že by to bylo zbytečné. Dovedu si představit, že někde v logistickým centru mohou mít plošinu pro přístup na střechu, nebo jiné zařízení. Ale nebudeme si lhát do kapsy- sníh na auta padá i mimo tyto centra.

Třeba tu bude někdo "od kamióňáků" a objasní nám to, ale můj názor je ten, že sníh/led na kamionech nelze běžným a bezpečným způsobem vyloučit a nemá to nic společného s neúctou k životu kolemdoucích, kterou mi podsouváš.

Odesláno

Tento problém jsme řešily v hospodě a měl jsem stejný názor jako ty, ale pák nás kámoš kamioňák vyhnal na jeho zrmrzlej návěs, a vím že to prostě uklidit nejde. Musel by jsi mít mačky a to na plachťáku nevím, nevím :eek:  Jde tam fakt o život a navíc prej, když máš blbý klimatický podmínky, tak to tam máš pomalu každou povinnou pauzu. Takže jako taky si zanadávám, když z nějákýho odlítne kus ledu, taky prdelí bych chvíli mohl štípat hřebíky,  ale vinit za to řidiče je nesmysl :cheers: Jo a co mě naštvalo, dost tal jsem těžkej nářez na tenise 6:1, 6:3, 6:1 :frusty: Úplně jsem se sesypal..

To je fakt. Děsnej vopruz, chápu, že je spíš lepší riskovat něčí život...

Odesláno

dost tal jsem těžkej nářez na tenise 6:1, 6:3, 6:1 :frusty: Úplně jsem se sesypal..

sjako prohrál jo? to teda si mě zklamal, jdu si dát panáka abych se z toho dostal.......................... :lol2:

Odesláno

dost tal jsem těžkej nářez na tenise 6:1, 6:3, 6:1 :frusty: Úplně jsem se sesypal..

sjako prohrál jo? to teda si mě zklamal, jdu si dát panáka abych se z toho dostal.......................... :lol2:

:gora:  to je debakl. Já si pamatu, když jsem chtěl hrát tenis po squashový sezoně....mrdnul jsem do míčku a ten letěl až někam za plot....Nic naplat, ale grify ze squashe se na tenis fakt nehoděj :-D

Odesláno (upraveno)

Děkuji za podporu kamarádi, můj brácha, ten za všechno může :furious: První prohru, jsem nechal přeplést raketu, druhou prohru jsem si koupil nové boty a začal míchat specíální drink, po kterým ještě v úterý nebudu pořádně spát a dnes to přišlo po třetí :tomato: Už nevím, kde je chyba, jsem v koncích, zvažuji novou raketu...

Upraveno uživatelem African
Odesláno

sry., ale neodpustim si.

Já po návěsu chodil, ty asi ne. Když ti říkám, že je to o hubu (možná i o život) tak mi věř. (a to nemluvím o plachtě)

Nikde jsem nepsal, že by to bylo zbytečné. Dovedu si představit, že někde v logistickým centru mohou mít plošinu pro přístup na střechu, nebo jiné zařízení. Ale nebudeme si lhát do kapsy- sníh na auta padá i mimo tyto centra.

Třeba tu bude někdo "od kamióňáků" a objasní nám to, ale můj názor je ten, že sníh/led na kamionech nelze běžným a bezpečným způsobem vyloučit a nemá to nic společného s neúctou k životu kolemdoucích, kterou mi podsouváš.

Pochopil jsem, že je to těžký.  Já po návěsu nikdy nechodil, máš pravdu.  V rámci boje hubou  za lepší svět jsem si zanadával a chápu, že se nic nezmění.  Sorry, jestli jsem se Tě dotknul  :cheers:

Odesláno

Děkuji za podporu kamarádi, můj brácha, ten za všechno může :furious: První prohru, jsem nechal přeplést raketu, druhou prohru jsem si koupil nové boty a začal míchat specíální drink, po kterým ještě v úterý nebudu pořádně spát a dnes to přišlo po třetí :tomato: Už nevím, kde je chyba, jsem v koncích, zvažuji novou raketu...

Po všem výše popsaném. To už může být jen mezi raketou a zemí :D

Odesláno

To: African

Hele asi je to blbost ale mě když takhle něco neklapne tak jdu zkusit něco jiného.

Vedle mě bydlí R,Machura. Tak co třeba hod koulí, postavu na to máš ! :clap:

Odesláno

Myslíš? :P

To: African

Hele asi je to blbost ale mě když takhle něco neklapne tak jdu zkusit něco jiného.

Vedle mě bydlí R,Machura. Tak co třeba hod koulí, postavu na to máš ! :clap:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Pochopil jsem, že je to těžký.  Já po návěsu nikdy nechodil, máš pravdu.  V rámci boje hubou  za lepší svět jsem si zanadával a chápu, že se nic nezmění.  Sorry, jestli jsem se Tě dotknul  :cheers:

Já po návěsu chodil, jak na "skříni" tak na "plachtě". Neni to prdel, ale dá se to. V zimě věřim tomu, že to může být dost o hubu, ale jízda s létajícím ledem z návěsu taky. Teď si vyber viď.

Já osobně bych na ten přívěs lezl a čistil to, ale já sem magor no :)

Odesláno

Mě nas.ala jedna dáma, když mi nedala přednost na křižovatce a já to ubrzdil asi 50cm od jejich dveří... její plechovka versus mojich 2,1tuny... to by nebylo hezké.

Odesláno

..........

Já myslím, že to moje ego unese ;)....nejsem postižen zde dříve zmiňovanou předvánoční bojovou náladou :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...