bedja Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Nejlíp jezdí Poláci mezi Mikulovem a Bohumínem . ..no tak ti jsou ůplně v haj.lu s těma jejich CBčkama.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 (upraveno) Klucí já nechtěl na nikoho ukazovat prstem, ale .................. Navíc z toho nemám dobrý pocit i když mám někoho opravdu hodně blízko nalepeného na zadku ( jsem hetero) p.s A proč maj Pšonci na těch kárách ty cébéčka snad úplně všichni ?????????????? Upraveno 1. února 2014 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 ..no tak ti jsou ůplně v haj.lu s těma jejich CBčkama.. To víš, vídeňáci:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Klucí já nechtěl na nikoho ukazovat prstem, ale .................. Navíc z toho nemám dobrý pocit i když mám někoho opravdu hodně blízko nalepeného na zadku ( jsem hetero) p.s A proč maj Pšonci na těch kárách ty cébéčka snad úplně všichni ?????????????? Páč komunikujou a hlásí si problémy a hlavně policajty - můj názor, ale nejspíš naprosto pravdivý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Je to tak, jak píše Honza. Jsou propojeni a hlásí si dopravní problémy. Někteří jedou společně a komunikují. Poláci mají snížený pud sebezáchovy a pokud nastane mlha, sněžení přívalový déšť, či jiná podobná slota, že se nedá po dálnici jet ani 90, a někdo Vás předjede 170kou, na 99% je to někdo ojčizny. A pokud ne, jistí to parta z UA nebo RO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Tak já myslel, že je to nějaký club fanoušků TIR a nebo vysloužlií kamioňáci tedy na začátku a potom jsem zjistil že to mají skoro všichni. Čim starší kára a delší prut tím větší závodník a to prosím po celé Evropě pokut se nebojíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Ani né naštvalo,jen koukám jak puk kam zmizelo velmi přínosné vlákno o hygieně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Smazal jsem ho celé, vadilo mi a nejenom mně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Pracovní neděle (ta mi nevadí), ale dnes obzvlášť špatný začátek (nehoda - zranění zaměstnance) hned brzy ráno.Tak doufám že bude ok a celej den mám tak nějak na ho.no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Jsem s rodinou na vejkend na hotelu a zas me tady musi sr.at parecek z Prahy-prijdou do virivky a malem si to tam rozdaj,lezou po sobe v saune,pak dou vecer na bowling a pan si mysli,ze je strasne vtipnej a tak hulaka svoje vtipy pro vsechny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Jsem s rodinou na vejkend na hotelu a zas me tady musi sr.at parecek z Prahy-prijdou do virivky a malem si to tam rozdaj,lezou po sobe v saune,pak dou vecer na bowling a pan si mysli,ze je strasne vtipnej a tak hulaka svoje vtipy pro vsechny...No oni se pak vracejí k manželi a manželce tak si to musí užít, no ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Ani né naštvalo,jen koukám jak puk kam zmizelo velmi přínosné vlákno o hygieně.Vraby mě to taky štve. Taky mi vadí, jak si místní zbohatlíci vykládaj nesmysly o drahejch botách, košilích, BMW, neřkuli o jachtách. Tvoje truc vlákno jim mohlo trochu votevřít voči. Já to říkám furt - když nemáš na boty za sedmičku, kup si botky za pětikilo a budou taky pěkný - to je jak s hodinkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 At si uzijou co chtej.Ale lozit po sobe osahavat se pred lidma beru jako vrchol trapnosti.U nactiletych to beru,ale u tricatniku pardon.Proste picus s blondatou kravou no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Vraby mě to taky štve. Taky mi vadí, jak si místní zbohatlíci vykládaj nesmysly o drahejch botách, košilích, BMW, neřkuli o jachtách. Tvoje truc vlákno jim mohlo trochu votevřít voči. Já to říkám furt - když nemáš na boty za sedmičku, kup si botky za pětikilo a budou taky pěkný - to je jak s hodinkama.Každému co jeho jest,amen.A asi se dalo čekat že to Vrabyho vlákno zmizí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Přijde mi absolutně mimo si stěžovat, že se tu řeší boty, auta .... atd. prostě věci mimo hodinkový svět, že vlákna o hodinkách stagnují. A tak místo nějakého pěkného nového vlákna či recenze, založím vlákno, které je total oničem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Zmiziku, mas na vic, nez na reci o zbohatlicich a obhajovani hloupych vlaken bez smyslu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Zmiziku, mas na vic, nez na reci o zbohatlicich a obhajovani hloupych vlaken bez smyslu. Myslím, že si ho nepochopil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Myslím, že si ho nepochopil...Obavam sa ze asi ani ja. Mozes to objasnit ako to teda vlastne myslel? Dikymoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Asi. Se mi to zdalo nejake divne. Zrejme jsem nezachytil zamyslenou ironii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Ironie, jak cyp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky