Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

??? Předpokládám, že pan Frostie buď při vyjížďce na motocyklu spadl ošklivě na hlavu, případně dnes vstával p.delí Každopádně, jinak nelze nasbírat téměř 3000 příspěvků...

myslel som si to aj ked tolku uprimnost som necakal.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tuším si si ho stále neobľúbil :). Nezaložíme si také vlákno, že "Kto vám pije krv"? Tam by si každý udržiaval databázu svojich tlakodvíhačov. Ale asi by to neprešlo, vnášalo by to sem moc negatívnej energie. A "Koho máte radi" by zas bolo trochu zavádzajúce ;)

edit preklep

To už jsem kdysi navrhoval nad jiným exemplářem.

Odkaz ke komentáři

to je Arabela voe.. :lol2:

:D aha, to mě nenapadlo. Já zas myslel jestli hrdlička není někdo reinkarnovaný ze záhrobí. Nebo se do mě holka zamilovala. Ovšem momentálně letěla na oběd, asi tak žhavá nebude, když je jí žrádlo přednější.

Edit: JAJA, až se vrátí, tak se ti za pár hodinek přimluvím.

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři

:D aha, to mě nenapadlo. Já zas myslel jestli hrdlička není někdo reinkarnovaný ze záhrobí. Nebo se do mě holka zamilovala. Ovšem momentálně letěla na oběd, asi tak žhavá nebude, když je jí žrádlo přednější.

Edit: JAJA, až se vrátí, tak se ti za pár hodinek přimluvím.

Ta chodi cucet co mas za hodinky, k nam lita taky :-).

Uz jsem kdysi hledal nejaky chutny recept.

Odkaz ke komentáři

to Milis

38kč za metr včetně ,,zednických prací" -sádrování ,rohy atd. normál . U nás na maloměstě mě známej nabízel vip cenu 28kč. Drahý to je přeukrutně.Voboje ! Máš to aspoň s kocourama?

Upraveno uživatelem saida
Odkaz ke komentáři

to Milis

38kč za metr včetně ,,zednických prací" -sádrování ,rohy atd. normál . U nás na maloměstě mě známej nabízel vip cenu 28kč. Drahý to je přeukrutně.Voboje ! Máš to aspoň s kocourama?

Pokud je 38,-Kč za m2 normál, pak mi to při 450 m2 vychází na 17100,-Kč, tak nevím. Kolik chtěl za materiál?

Upraveno uživatelem lucid
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Bez kocourů, to už by mě vůbec jeblo. :D Tak to si du založit malířskou firmu - makačům budu dávat kilo na hodinu a za zbytek si budu kupovat televize a lesklý věci.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...