ivan_989 Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 ??? Předpokládám, že pan Frostie buď při vyjížďce na motocyklu spadl ošklivě na hlavu, případně dnes vstával p.delí Každopádně, jinak nelze nasbírat téměř 3000 příspěvků...myslel som si to aj ked tolku uprimnost som necakal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Tuším si si ho stále neobľúbil . Nezaložíme si také vlákno, že "Kto vám pije krv"? Tam by si každý udržiaval databázu svojich tlakodvíhačov. Ale asi by to neprešlo, vnášalo by to sem moc negatívnej energie. A "Koho máte radi" by zas bolo trochu zavádzajúce edit preklepTo už jsem kdysi navrhoval nad jiným exemplářem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 myslel som si to aj ked tolku uprimnost som necakal.vzhledem k tomu, že nemám motocykl, tak je to mimo mísu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Nechce někdo hrdličku? Milá, přítulná, vůbec se nebojí. Když ji vyženu, tak se do patnácti minut vrátí. Už od rána mi vrká za oknem a při tom pěkně sere hovínka po celé lodžii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupinus Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Nechce někdo hrdličku? Milá, přítulná, vůbec se nebojí. Když ji vyženu, tak se do patnácti minut vrátí. Už od rána mi vrká za oknem a při tom pěkně s..e hovínka po celé lodžii.Diky, ja tohle moc nejim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Nechce někdo hrdličku? Milá, přítulná, vůbec se nebojí. Když ji vyženu, tak se do patnácti minut vrátí. Už od rána mi vrká za oknem a při tom pěkně s..e hovínka po celé lodžii.to je Arabela voe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 to je Arabela voe.. Tak Arabelu beru :-) má kouzelný prsten, takže bych si příčaroval pár pytlů hodinek ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 (upraveno) to je Arabela voe.. aha, to mě nenapadlo. Já zas myslel jestli hrdlička není někdo reinkarnovaný ze záhrobí. Nebo se do mě holka zamilovala. Ovšem momentálně letěla na oběd, asi tak žhavá nebude, když je jí žrádlo přednější. Edit: JAJA, až se vrátí, tak se ti za pár hodinek přimluvím. Upraveno 16. března 2014 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Edit: JAJA, až se vrátí, tak se ti za pár hodinek přimluvím. Ok, dííííky. Já jdu sepisovat seznam dream watchů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 aha, to mě nenapadlo. Já zas myslel jestli hrdlička není někdo reinkarnovaný ze záhrobí. Nebo se do mě holka zamilovala. Ovšem momentálně letěla na oběd, asi tak žhavá nebude, když je jí žrádlo přednější. Edit: JAJA, až se vrátí, tak se ti za pár hodinek přimluvím.Ta chodi cucet co mas za hodinky, k nam lita taky :-).Uz jsem kdysi hledal nejaky chutny recept. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Prsten nemá,ten má Lábus a Ty se mrkni na hodinky a pořádně je spočítej,je to převlíklá straka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 K nám lítaj dvě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Arabela už je zpět a vesele pokračuje ve vyprazdňování své kloaky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Malíř pokojů si za vymalování 450m2 řek vo 17 litrů, jen za práci. Dělal to asi 15 hodin, to je přes litr na hodinu. Není to kurva nějak moc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 (upraveno) to Milis38kč za metr včetně ,,zednických prací" -sádrování ,rohy atd. normál . U nás na maloměstě mě známej nabízel vip cenu 28kč. Drahý to je přeukrutně.Voboje ! Máš to aspoň s kocourama? Upraveno 16. března 2014 uživatelem saida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Malíř pokojů si za vymalování 450m2 řek vo 17 litrů, jen za práci. Dělal to asi 15 hodin, to je přes litr na hodinu. Není to kurva nějak moc?A to ses neptal předem, co to bude stát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 (upraveno) to Milis38kč za metr včetně ,,zednických prací" -sádrování ,rohy atd. normál . U nás na maloměstě mě známej nabízel vip cenu 28kč. Drahý to je přeukrutně.Voboje ! Máš to aspoň s kocourama?Pokud je 38,-Kč za m2 normál, pak mi to při 450 m2 vychází na 17100,-Kč, tak nevím. Kolik chtěl za materiál? Upraveno 16. března 2014 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Bez kocourů, to už by mě vůbec jeblo. Tak to si du založit malířskou firmu - makačům budu dávat kilo na hodinu a za zbytek si budu kupovat televize a lesklý věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 A to ses neptal předem, co to bude stát?Mně je to předem vždycky jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 (upraveno) Se příště zkus zeptat, nebude to pak takový překvápko. Jinak mě teda pěkně štve, že na AXN HD dávaj HERO, ale v čínštině bez titulků, takže toho moc nechytám. Upraveno 16. března 2014 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky