Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Ve škole se mi daří chytat wi-fi z vedlejší kancelářské budovy a frčí mi to i 5mb/s download, ale teď si změnili heslo, školní wifi je tak 30kbps :(

Kua to sou ve škole problémy...sem ve škole net neměl! A šlo to!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dopravní nehoda, kterou jsem nezavinil, byl jsem ale jejím účastníkem, není ani po víc jak půl roce vyřešená, už potřetí mám jít a podat svědectví k nehodě... přitom borec nacouval do mě a ke všemu byl vybodovanej... případ jasnej jako facka

Včera u nás "probíhalo" blokový čištění, měštáci už od rána poletovali po ulici a rozdávali bločky jak na běžícím pásu, kropící vůz ale projel za celej den jen jedinkrát a nekropil...

Mám sto chutí daňový přiznání spláchnout do hajzlu a né odnést na finančák....

Upraveno uživatelem Mirek
Odkaz ke komentáři

Vím, že tady šlápnu na tenký led, ale serou mě kuřáci. Mám pocit, že v Praze jich jsou 3/4 populace a přibývá jich. Čadí staří i mladí, holky i kluci, mámy s kočárky a tátové se sotva ťapajícími prcky. V jedné ruce cígo a v druhé dítě. Venčí psa a čadí. Čadí na zastávkách, před hlavním vchodem do kanclu, ve skupině lidí čekajících u přechodu, musí si zapalovat hned, jak vylezou z metra na schody, ještě ve vestibulu, asi by tu minutu a pár kroků navíc nepřežili. Člověk přijde domů, chce vyvětrat (2. patro) a jde mu do oken smrad, protože lidi procházející dole na chodníku čadí. Kolega v práci si vyjde na pauzičku a pak s čerstvě vypáleným zobákem se mě jde na něco ptát a fouká mi ten smrad do ksichtu. Frajírek na Magistrále si čadí za jízdy z okýnka (což je mimochodem skrz větrání cítit až v mém autě) a pak zahodí vajgl tak, že mi odskáče do mřížky chladiče nebo na nárazník. Bezohlední, sm.dící pořád a všude tomu nečadícímu zbytku do ksichtu. Od rána do rána.

Jo, a taky mě serou paraziti, co se vlamují na cizí wifiny a kradou jim bandwith.

No a to třeba v takovém Rakousku, kde studuju je sitauce ještě horší jak v ČR. Cigarety se tam prodávají od 16 a kouří tam každý o sto šest. Na univerzitě je na každé chodbě automat na cigára... Naproti tomu jsem byl v šoku, jak málo lidí kouří v Rusku.

Odkaz ke komentáři

Gougy, tím si právě nejsem tak jistej. Když kolem mě projede oktávka "ftédéíčku", cítím to slabě a je to za pár vteřin pryč. Když si na ulici zapálí kuřák, je tam na 20 metrech smrad ještě po víc jak minutě... Moje auto je na benzín, to je cítit fakt jenom trošku. Ty cigarety mi prostě vadí víc, a taky je na rozdíl od aut považuju za naprosto zbytečné  ^_^ Ale chápu, co mi chceš říct  :)

Odkaz ke komentáři

Sem si právě spočítal, že za posledních 5 nocí jsem naspal nějakých 20 hodin. Na dnešek vůbec bo už obě naše zvířata (chápej dcery) jsou nemocné. Celý víkend jsem měl prokalit s kámošem z Ovy a místo toho mám obavy, že dám čelo už po třetím pivku dneska :( a do toho špatné zprávy ze stavby. Tento rok, až na pořízení seamasterů a drobné radosti, zatím žádná sláva...

Odkaz ke komentáři

Gougy, tím si právě nejsem tak jistej. Když kolem mě projede oktávka "ftédéíčku", cítím to slabě a je to za pár vteřin pryč. Když si na ulici zapálí kuřák, je tam na 20 metrech smrad ještě po víc jak minutě... Moje auto je na benzín, to je cítit fakt jenom trošku. Ty cigarety mi prostě vadí víc, a taky je na rozdíl od aut považuju za naprosto zbytečné  ^_^ Ale chápu, co mi chceš říct  :)

Že ti vadí smrad z cigaret, to chápu. Ale jinak neplatí přímá úměra mezi tím, co víc smrdí, to víc znečišťuje. Ty dnešní auta jsou v tomhle dost zrádný. Nesmrdí, ale svinstev do vzduchu vypouštějí dost. Nicméně, že jsou nám užitečnější, to i jako kuřák uznávám  :D

Odkaz ke komentáři

Vím, že tady šlápnu na tenký led, ale serou mě kuřáci. Mám pocit, že v Praze jich jsou 3/4 populace a přibývá jich. Čadí staří i mladí, holky i kluci, mámy s kočárky a tátové se sotva ťapajícími prcky. V jedné ruce cígo a v druhé dítě. Venčí psa a čadí. Čadí na zastávkách, před hlavním vchodem do kanclu, ve skupině lidí čekajících u přechodu, musí si zapalovat hned, jak vylezou z metra na schody, ještě ve vestibulu, asi by tu minutu a pár kroků navíc nepřežili. Člověk přijde domů, chce vyvětrat (2. patro) a jde mu do oken smrad, protože lidi procházející dole na chodníku čadí. Kolega v práci si vyjde na pauzičku a pak s čerstvě vypáleným zobákem se mě jde na něco ptát a fouká mi ten smrad do ksichtu. Frajírek na Magistrále si čadí za jízdy z okýnka (což je mimochodem skrz větrání cítit až v mém autě) a pak zahodí vajgl tak, že mi odskáče do mřížky chladiče nebo na nárazník. Bezohlední, sm.dící pořád a všude tomu nečadícímu zbytku do ksichtu. Od rána do rána.

Jo, a taky mě serou paraziti, co se vlamují na cizí wifiny a kradou jim bandwith.

Já jsem teda také silný kuřák, a tohle mi vadí úplně stejně. Dost mě překvapila zkušenost v Londýně : tam se totiž proevropsky nesmí kouřit ani v hospodě na pivku, takže zábava jak v márnici, ale co se děje : všichni stojí před restauracemi a kouří u vchodu. No, byť kuřák, byl jsem celkem naštvaný, když jdu po ulici a dýchám kouř z cigaret. Hlavně, že uvnitř je čisto = smrad jen z kuchyně :(  . Nevím , jestli si to takto soudruzi z Brusele představovali :)

Odkaz ke komentáři

M10: Spíš by mě zajímalo, co mají soudruzi z evrosajuzu za lubem, aby nahradili výpadek příjmu na spotřební dani, kdyby to uťali úplně...

no, jestli si všímáte statistik, tak ono to má spíš opačný trend : čím víc zakazují kouření, tím víc kuřáků přibývá... Je to zvláštní fenomén, ale dle mého skromného úsudku, lidé se obecně omezí raději na něčem jiném, než na svojí vášni. Koneckonců, kolik z nás, kvůli hodinkám obětuje jiné potěšení, že ? :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...