seh1 Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Teda Hasna je svůj o tom žádná, ale take me vadí podpis Tapatalku, vždyť není nic jednoduššího než si ho vypnout.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Vidavam cim dal vic fetaku,nejak se to rozmaha mi prijdeDělá se teplo, havěť vylézá z děr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Vidavam cim dal vic fetaku,nejak se to rozmaha mi prijdena tohle byla dobra šaría v emiratech - mas i sebe drogy a chytnou Te? Tak mas stesti kdyz to zvladnes s dozivotim, jinak poprava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 (upraveno) No, dobra, nevim. Ja si dam sem tam cigarko travy, nerad bych zil v obave, ze kvuli tomu skoncim na sibenici. Fetaci na nadru mi vadi taky, o tom zadna, ale to je dan za celkove volnomyslenkarstejsi pristup Evropske civilizace k drogam, chlastu, koureni. To ja radsi. Taze radsi zaplatim vic mestaku, kteri to budou resit, nez zprisnovat zakony. Mluvim samozrejme pouze za sebe.<br /> Upraveno 2. dubna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Teda Hasna je svůj o tom žádná, ale take me vadí podpis Tapatalku, vždyť není nic jednoduššího než si ho vypnout.... Tak veru. A ešte jednoduchšie je požiadať o to dotyčného cez SZ. Hlavne ak ctím netiketu, ak sám nemám u seba upratané a ak vidím, že do mňa ostatní štekajú po mojich pohoda jazz upozorneniach. A malá faktická. Ak by Tapatalk nepchal ten svoj podpis automaticky, málokto by o ňom vedel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Manzelka - antibiotika Ctyrlety syn - antibiotika Trimesicni syn - antibiotika Matka - antibiotika Segra - antibiotika Tchyna - antibiotika Boha jeho, je toto normalni!? A dneska se starsi syn vzbudil a oko napuchle jak by ho tam vosa pichla... Ja abych se ted te slivovice uchlastal, abych mel nejakou imunitu...a jeste do oka si ju pro zichr lit!!!Jsme na tom podobne.. kluk pro jistotu dostal dokonce dvoumesicni antibiotika (!) z mobilu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GlenAffric Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Kočka dotahla domů blechy, roční syn je celej pokousanej a žena v hysterii, aby je odstranila, spálila motor vysavače měsíc po záruce (miele). Merde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Asi krize ve farmaceutickym prumyslu, ze to cpou i malinkejm detem :-(Br! Br! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 To je divný, a moje přítelkyně, když ATB dvakrát v životě potřebovala, tak jí doktorka dala příliš malou dávku na příliš krátkou dobu a nedoléčila ji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 tak oni na to nemaj presny postupy a jsou lekari, kteri to predpisi jen fakt kdyz je uz zle a jsou taci, co to cpou kazdemu, jakmile me 37 teplotu.. Asi mela pritelka tu prvni To je divný, a moje přítelkyně, když ATB dvakrát v životě potřebovala, tak jí doktorka dala příliš malou dávku na příliš krátkou dobu a nedoléčila ji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 (upraveno) doublik... DEL Upraveno 2. dubna 2014 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Dle tvého nicku oculist hadam, ze jste ten motor spalily v ramci nejakeho ritualu... ?? Kočka dotahla domů blechy, roční syn je celej pokousanej a žena v hysterii, aby je odstranila, spálila motor vysavače měsíc po záruce (miele). Merde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Dle tvého nicku oculist hadam, ze jste ten motor spalily v ramci nejakeho ritualu... ??Luxovala tu kočku a když vysavač nemá průvan (kdysi byla na rukojeti taková posuvka), tak se motor spálí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Je v prdeli, ten trimesicni ma ATB uz podruhe... jednou zanet ledviny a ted krute prudusky. Minuly tyden stravili ve spitale...vysledek zadny. Ten vetsi ma ted ATB taky na prudusky a dneska vyfasoval dalsi na ten zanet oka... By me jeblo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Už jsem si v Ťapce tu signaturu taky vypnul, aby se tu z toho někdo náhodou nezašvík.<brrrrrrrrr/> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Vidavam cim dal vic fetaku,nejak se to rozmaha mi prijde V levým horním rohu václavskýho václaváku snad mívají nějaké pravidelné drogo-promoakce, protože jinak si nedokážu vysvětlit tak hromadný výskyt fetek na jednom místě. A policajti? Ti stojí na začátku Jindřišské a pokutujou zmatené řidiče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Mně sere práce - čím dál víc. Rok a půl reportuje naše pobočka jenom díky tomu, že já jak vůl dopočítávám data namísto systému, který už rok a půl měl být nasazen a fungovat. Dnes jsme (opět) šli slavnostně "Live" a co myslíte - furt je v tom něco špatně. Plno keců o náběhové fázi, ladění a kdesi cosi - fajn, tak proč mi neposunou deadliny a nutí mě pořád do těch, co měly platit u plně funkčního systému? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Řekni si o tučnou prémii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Dělám v korporátu - stačí to takhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Jakože to nejde jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky