Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Zajedu tedy dnes na služebnu nahlásit konkrétní ukradené dokumenty, protože v tom zápisu z mého výslechu je to takové dost obecné. Zámky budu měnit odpoledne.

Sphinxx: ne, na golfu jsem byl jiným vozem v čase, kdy došlo k tomu vyloupení. Vykradli mi to v areálu firmy v Ostravě, samozřejmě bez kamer, i když se kamerovými systémy ta firma z části živí, že... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čekal bych to na ulici,v areálu firmy teda ne,zavání to tipováním a znalostí prostředí.Mně vykradli auťák přímo na Olšanský před poštou,kamery nezabraly,ani milion aut stojící v koloně vedle mého zaparkovaného vozu,ani milion lidí na chodníku.Hned vedle pošty je zdravotní středisko.Jenom jsem vzal kluka,vrazil ho do dveří doktorce a mazal k autu.Akce trvala stěží pět minut.Rozbitý okno,antiradar,navigace fuč.Od tý doby,kdekoli kdykoli všechno beru sebou.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři

To je hroznej paradox.

ProsímTě, když tam pojedeš, tak nahlaš všechno, co se Ti ztratilo (myslím z těch listinných písemností). Pokud tam bylo/a rodné/á čísla, adresy, nebo snad dokonce čísla účtů všechno tam doplň. Je to pro Tebe prevence a v případě zneužití - což bych Ti nepřál, protože teprve potom to je boj, ale to budeš mít potvrzené přímo od PČR, respektive ve spisu - máš nárok na vyhotovení a změnu či doplnění informací ve spisu, čili dostaneš jedno vyhotovení jako doklad o nahlášení těchto skutečností. A když už tam budeš, tak se rovnou zeptej, co s tím teď bude/je dál a jaké úkony ve věci probíhají, případně jestli to bude někam postoupeno - prostě ať se na to nevykašlou a nehodí to jako "odložku". Ta IP adresa by mohla být vodítkem ... a taky snad zjištěním na jaké stránky se dotyčný připojil či přihlásil. Já neovládám PC technologie, ale z logiky věci mi není jasné, proč se někdo připojoval na Tvůj FB účet.   

Odkaz ke komentáři

Čekal bych to na ulici,v areálu firmy teda ne,zavání to tipováním a znalostí prostředí.Mně vykradli auťák přímo na Olšanský před poštou,kamery nezabraly,ani milion aut stojící v koloně vedle mého zaparkovaného vozu,ani milion lidí na chodníku.Hned vedle pošty je zdravotní středisko.Jenom jsem vzal kluka,vrazil ho do dveří doktorce a mazal k autu.Akce trvala stěží pět minut.Rozbitý okno,antiradar,navigace fuč.Od tý doby,kdekoli kdykoli všechno beru sebou.

Ty woe kluci proč to to tam kua necháváte? Kdejaká smažka Ti dneska vezme i posranou kameru pro hlídání provozu, aby měla na fet. Tuhle jsem šel kolem jednoho Supa a ten doveda si nechal Iphone přímo v držáku a běžela mu tam navigace ... jako takhle to nejde, když to tam těm zmrdům člověk nechá, jak na podnose. Smažce je to jedno, že ho vidí lidi, ta neuvažuje jak normální člověk, smažka chce fet, stačí na zadních sedadlech blbá igelitka s nákupem a je vystaráno. Tihle zmrdi nikdy nespí ... proto bere všechno i ty košile, které jsou normálnímu člověku k ničemu ... bere všechno co mu přijde pod ruku ...

Další věc jsou kamrry, některé jsou atrapy, některé maj rozlišení kalkulačky a jiné je neodradí vůbec - viz. video. Všimněte si, že jde pachatel po dvou Octávkách, u první už zjistit, že tam nic není (stopy k vozidlu a očištěné okénko spolujezdce) a z druhé asi něco vybral ... prostě je jim to jedno ...

Odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=wzfvpCMx11k

Tady je čorka navigace, ani ne za 10 sekund:

A tady je to zajímavé od 1:05 dále ... zmrdi si přijedou autem ve dvou, za bílého dne, na rušné komunikaci :

Odkaz ke komentáři

Ten FB účet neřešte, asi tam měl nastavené automatické přihlášení při otevření prohlížeče. Má to tak dost lidí... Takže ten dotyčný lapka asi zkoušel, co to umí a nedošlo mu, že tím může otevřít i stránky, kde se loguje jeho IP.

Odkaz ke komentáři

Jestli je pravda, že se ti dostal na fejsšuk, tak ses možná nevodhlásil....a nebo.......to asi řeš teď tak, jako když ztratíš klíče spolu s vobčankou.  Cajty zatím asi můžeš dál vynechat...mimo oznámení...viz perfektní post vod spinxxe

Odkaz ke komentáři

S tím FB je to přesně jak píše Jaroon... Měl jsem zaheslovaný přístup do systémového uživatelského účtu, což však jde obejít. Takže mi vlezl do profilu a šel na net, kde se automaticky připojil můj FB, což je nakonec dobře, protože se mi to aspoň objevilo v těch aktivních relacích a mám tak jeho IP. Není to moc, ale jsem rád i za to...

Odkaz ke komentáři

...protože se mi to aspoň objevilo v těch aktivních relacích a mám tak jeho IP. Není to moc, ale jsem rád i za to...

Hele, jak jsem, já se v IT nevyznáma tudíž do toho nechci krafat, ale z mého laického pohledu ... není možné, že šel třeba do McD nebo někam kde je "free wi-fi" a tam se připojil? Pokud ano, tak je to asi nedohledatelné a víceméně informace k ničemu ... ale fakt nevím, jak to chodí, jen mě napadlo, že se asi nebude přihlašovat přes svou wifinu i když i to je možné :) . Ale je to jen taková moje laická myšlenka, nic o tom nevím ...

Odkaz ke komentáři

Přesně tak. Ono to nebylo ani myšleno zle, ale mě dokáže obecne vytočit, když to ti lidi nechají přímo na očích, pak jdou na PČR, tam to nahlásí a pak jen držkujou, že Policie se na to vys*ala. Jak jsem psal výše, jsou dva typy policajtů, ale nejsou to jen "nemakačenka", je to ale bohužel tak půl na půl. Já jsem v této instituci pracoval(naštěstí ne, jako pouliční šlapka), takže moc dobře vím, jak to chodí :) . Ale házet srágory jen na policajty je dost mimo, když spousta lidí kašle na to, kde co nechá. Lidi jedou na výlet nechaj doma otevřené ventilačky a pak se diví, že je navštívili bytaři ... a ještě si to dají na Fakebook ... takže každá mince má dvě strany :) . Za hloupost se platí.  

A ještě jeden takový zajímavý postřeh. Když jsem jezdíval domů služební civilní Octávií, tak si ji nikdo nikdy nevšimnul, jako by to ty fetky zas*ané věděly, že modrá barva+folie+drobná anténka a SPZ začínající tradiční kombinací po tyto vozidla civilní je jejich častý taxík :D . Ale přitom v ulici každých 14-dní vykradené auto ... tohle je fakt paradoxem všeho :D :D ..

Nicméně zrovna tohle uživateli m.n. vůbec nezávidím.  

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři

Právě mne naštvalo, že mám pořád pod svým jménem tady na foru "status varování", už to tam mám přes rok. Nevíte někdo co to je? Díky

:lol2: :lol2: :lol2:  poslední příspěvek   http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/12060-chronomag-pam%C4%9Btihodnosti/page-4

Je to bu bu bu a budeš to tam mít pořád.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři

No...ja nevím, ale jsou země, kde se ti toto nestane...a rád bych se dožil toho, že to dojde až k nám. To znamená, že morálně vyspějeme a zmetci budou pod kontrolou....je to hnus, když člověl pořád myslí při zamykání auta (domu) na to, co mu můžou ukrást.

Máš pravdu! Ale je to i o zákonech, je to o volném užívání drog a podobně, nikdo to neřeší. To je to nejhorší, musí se začít komplexně ... Ale dávám Ti za pravdu. Pro mne je jednou ze zemí, kde se běžně nezamyká auto paradoxně a překvapivě Gruzie, konkrétně Tbilisi, kde mám velmi dobrého kamaráda, jehož pravidelně navštěvuji. Prostě tam je to v klidu a je to dalece východní země s krásnou přírodou a pohodovými lidmi, aspoň těmi co jsem poznal. Kdo tam někdy byl, jistě mi dá zapravdu.

Tady se fetkám daří, nesnáším je a chraň Bůh, aby mi někdy dcera přivedla takové koště domů ... ale tyhle sv*ně si myslí, že si můžou dělat co chtějí a opět jsme u toho, jsou policajti, kteří "zavírají" oči a nějak extra to neřeší a pak ti druzí. Já jsem ve svém okolí znám velmi tvrdým postojem k jakýmkoliv drogám, počínaje trávou konče heroinem. Jsou to i životní zkušenosti z druhé stránky, odvrácené Prahy, kdy dostaneš hlášení, že támhle na senovážném stojí paní s kočárkem, která volala celá rozklepaná na 158, že byla okradena o kabelku, kdy výjezdová skupina zjistila, že je i zraněná nožem. Díky MKDS( městský kamerový dohlížecí systém)  dopadneš pachatele a hele kdo to není ...  feťák, tím chci říct, že jim to jen jedno ... v tomhle případě už to není krádež, ale loupež se zbraní v ruce, kdy se pachatel pod pohrůžkou násilí zmocnil cizí věci a osobu i zranil. A takových případů je ... jenže to normální lidi neví, nevidí, v noci spí a pak si to uvědomí až ve chvíli, když se jim něco podobného stane :) .

Takže dokud se nezmění legislativa a celkový postoj ke kriminalitě s nastavení pravidel ve společnosti, tak to bude boj s větrnými mlýny. A pak ti jeden místní člen napíše, že nemá rád "benga", takovej ví ho*no o tom, jaká je realita a obrácená stránka mince, protože má špatnou zkušenost třeba s dopraváky při silniční kontrole a podobně - vždycky je to jen o lidech. To jsem se zas rozepsal, sorry, ale tohle téma mi není lhostejné, takže mě to štve taky a hodně.

Odkaz ke komentáři

Ještě doplním.

Já nejsem proti rozumné regulaci požívání omamných látek. Zejména ve vztahu k mladistvým. Ale regulace formou kriminalizace požívání vybraných omamných látek bez ohledu na jejich škodlivost je podle mne vadná a dlouhodobě stejně neudržitelná.

A nemám moc rád generalizace a házení všech rekreačních uživatelů omamných látek do jedoho pytle s lidma se společensky nebezpečnou závislostí. A hodně mi vadí současné policejní tažení proti grow shopům.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...