Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

To, že nějakej sr.č ukradl dnes chuděře přítelkyni telefon, kterej jsem jí před ani ne čtvrt rokem koupil. Ani tolik nejde o telefon, ten se pořídí novej, ale ta nálada jaká teď bude doma :crying_anim:

nechat zablokovat a nahlásit na policii ať si šmejd s founem moc neužije

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

chyba je v množství výkalů, kterej si každej člověk nosí v těch záhybech.

přesně.... když se tejden nemeješ, tak se ty ekskrementy nabalujou na chlupy a muže to bejt i naběračka...... pak to trochu škrábe, ale na ty bázenuchtivé děti by to mohlo fungovat ..... musí se jim to teda ukázat

Odkaz ke komentáři

Ahoj mám zájem o hodinky.....a když se ho pak snažím kontaktovat mrtvej brouk. To mě dnes naštvalo....že dotyčný neumí ani říct sorry strč si ty hodinky do....šuplíku

To znam. Pred mesiacom mi napisal jeden clen (reg.rok. 2008) ze vezme hodinky. Poslal som mu cislo uctu a cakal a cakal, po 10dni sa osravedelnoval, ze bol mimo forum a ze zadal platbu cez priatelku s dotazom ze ci uz peniaze dorazili. Platba dodnes ziadna neprisla a nekomunikuje. 

Odkaz ke komentáři

Me dneska moje vlastni blbost:

Kousek od Uval me pri predjizdeni nabrala bokem nejaka pani v SUV a byl jsem rad, ze se nic vazneho nestalo, bezel jsem za ni a kontroloval co jeji auto. U sebe jsem si rikal, ze slo jen o zrcatko a neresil jsem to. 

Az doma jsem zjistil, ze mam pekne odrenej bok, zrcatko je vevnitr na srot a budu v tom minimalne za desitku... :(

Odkaz ke komentáři

Me dneska moje vlastni blbost:

Kousek od Uval me pri predjizdeni nabrala bokem nejaka pani v SUV a byl jsem rad, ze se nic vazneho nestalo, bezel jsem za ni a kontroloval co jeji auto. U sebe jsem si rikal, ze slo jen o zrcatko a neresil jsem to. 

Az doma jsem zjistil, ze mam pekne odrenej bok, zrcatko je vevnitr na srot a budu v tom minimalne za desitku... :(

Jestli Ti to alespoň trochu pomůže,jsem v těhle případech úplně stejný ,,trdlo''.Divná doba,když nazvu takto člověka,který má prvořadě zájem o druhé,pak na to sám doplácí.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři

To, že nějakej sr.č ukradl dnes chuděře přítelkyni telefon, kterej jsem jí před ani ne čtvrt rokem koupil. Ani tolik nejde o telefon, ten se pořídí novej, ale ta nálada jaká teď bude doma :crying_anim:

http://www.mobilmania.cz/clanky/jak-najit-ukradeny-mobil-aneb-neuveritelny-pribeh/sc-3-a-1322799/default.aspx

Nevím jestli to takhle jde.

Odkaz ke komentáři

nechat zablokovat a nahlásit na policii ať si šmejd s founem moc neužije

To vše už jsem samozřejmě okamžitě provedl, snažil jsem se ho i najít přes Google, ale telefon už byl vypnutý takže to nedopadlo. No alespoň jsem provedl ještě smazání kompletní, přítelkyně šla zařídit novou simku a já dnes budu vybírat nový telefon.

Manželka byla na porodním sále a než bylo hotovo ukradli jí telefon ze šuplíku na pokoji.

Proč mě to u nás nějak ani nepřekvapuje, krade se naprosto všude a pořád, člověku je z toho až na bl.tí.

Asi by to šlo, ale jelikož už telefon nereaguje, tak je vymalováno...ani tolik nejde o ten telefon je to jen věc z toho se člověk nezblázní, spíš ten pocit, když byla celý večer vytočená a nepříjemná...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...