prischera Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 V tomto bodu mám naprosto jasno, pokud máš pochybnost, zda tě staví skutečně hlídka (například v noci, nepřehledném úseku, nebo prostě proto, že si paranoidní) smíš pokračovat pomalou jízdou dál na bezpečný úsek a na lince 158 ověřit, zda se jedná skutečnou hlídku. Né že bych to někdy udělal, ale zákon na tuto situaci pamatuje.A jak to máš ověřit? Telefonovat za jízdy nesmíš a jen co zastavíš tak Tě vysypou z auta rypákem na asfalt................. .....za neuposlechnutí příkazu k zastavení.Pokud budeš pokračovat volnou jízdou, aby bylo zřejmé, že se nejedná o neuposlechnutí přikazu bude tě hlídka bezpeoblémů následovat. To mám ( bez toho telefónátu) asi 2x vyzkoušený. Jinak volat může buď spolujezdec, nebo (když jedeš 10km/h) tak asi i ty, myslím že telefonát na 158 za těchto okolností projde. Musíš samozřejmě mít připravený argument pro svoje jednání. Třeba převoz větší hotovosti z firmy a obavu o přepadení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 Dnes mě na.sralo, že mi při jízdě "umřelo" rok staré auto a já zablokoval kruháč resp. půl města. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 Dnes mě na.sralo, že mi při jízdě "umřelo" rok staré auto a já zablokoval kruháč resp. půl města.To Ti chcípla ta M550d ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 Dnes mě na.sralo, že mi při jízdě "umřelo" rok staré auto a já zablokoval kruháč resp. půl města. Tak to by me vezli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 Tak to by me vezli.Dyk ho taky vezli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 Dnes mě na.sralo, že mi při jízdě "umřelo" rok staré auto a já zablokoval kruháč resp. půl města.jak se to stalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 jak se to stalo?Umrelo mu auto, zastavilo se na kruhaci a ostatni nemohli projet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 Chcíplo mi 535xd GT. Uprostřed kruháče se mi vypnul motor a já bloknul jeden výjezd a kvůli automatu jsem s tím nemohl hnout. Tak jsem se pak svezl na tyči. Kua já jsem si zažil...běžná reakce okolí byla zastavit za mnou a zapřít se o klakson a čekat jestli to auto náhodou neodnesu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 Jardo, to mě mrzí tohleto... když ale vidim podobný zážitky s novejma vozama, že jich poslední dobou neni málo, říkám si, proč se mi lidi diví, že si troufnu s osm let starym autem od žabožroutů s rodinou k moři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 Díky. Jsem rád, že se mi to nestalo někde na dovolene... Ikdyž bmw by se asi postaralo. Jsem ještě zvědav na pondělní zprávy ze servisu...snad to nebude nějaký zásadní průser. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 Chcíplo mi 535xd GT. Uprostřed kruháče se mi vypnul motor a já bloknul jeden výjezd a kvůli automatu jsem s tím nemohl hnout. Tak jsem se pak svezl na tyči. Kua já jsem si zažil...běžná reakce okolí byla zastavit za mnou a zapřít se o klakson a čekat jestli to auto náhodou neodnesu...No jiste, zaparkujes si na vyjezdu z kruhace a budes to svadet na zavadu, to sis dovolil dost!! I bavo musi mit zpusob vyrazeni na N manualne - to te po telefonu z BMW nenavadeli? Nebo to nejde? Jinak pech teda slusnej . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 Chcíplo mi 535xd GT. Uprostřed kruháče se mi vypnul motor a já bloknul jeden výjezd a kvůli automatu jsem s tím nemohl hnout. Tak jsem se pak svezl na tyči. Kua já jsem si zažil...běžná reakce okolí byla zastavit za mnou a zapřít se o klakson a čekat jestli to auto náhodou neodnesu...image.jpgNa Nko by jsi s tím měl bez problémů pohnout, ostatně na tý tyči se to tahá na Nko taky. Ale jestli jsi byl sám, tak s touhle krávou asi ztuha, možná tak Franta Kocourek . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 No jiste, zaparkujes si na vyjezdu z kruhace a budes to svadet na zavadu, to sis dovolil dost!! I bavo musi mit zpusob vyrazeni na N manualne - to te po telefonu z BMW nenavadeli? Nebo to nejde?Jinak pech teda slusnej .No to jsem si myslel taky...hodím N potlačím a hotovo...ale nejde to. Pro "odpojení" převodovky je třeba lehnout pod auto a udělat s tím bůhví co a pak byl možné to odtáhnout na tyči... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 Díky. Jsem rád, že se mi to nestalo někde na dovolene... Ikdyž bmw by se asi postaralo. Jsem ještě zvědav na pondělní zprávy ze servisu...snad to nebude nějaký zásadní průser...tohle samé..minulý týden kamarád s BMW 6coupe..umřelo bez předchozího varovaní v kopci před přechodem v centru města..ucpal to tak kilometr za sebou.. to bylo troubení..! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 Takhle probíhalo řešení převodovky na kruháči... To bych nedal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 ..tohle samé..minulý týden kamarád s BMW 6coupe..umřelo bez předchozího varovaní v kopci před přechodem v centru města..ucpal to tak kilometr za sebou.. to bylo troubení..!Nestraš. Minulý týden přibylo do rodiny 6 GC, tak ať nám zůstane aspoň něco pojízdného :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 K nasrání na tak malém kruháči, kór u Makra,k kde je provoz, měl sis skočit do Mazdy pro nové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 Nestraš. Minulý týden přibylo do rodiny 6 GC, tak ať nám zůstane aspoň něco pojízdného :-)..ůdajně komunikace klíčku s autem..no nevím..zlatá stará E39ka.. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 K nasrání na tak malém kruháči, kór u Makra,k kde je provoz, měl sis skočit do Mazdy pro nové...No možná raději vedle pro hjundééée. Mazda je prý po roce jak liška :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 No možná raději vedle pro hjundééée. Mazda je prý po roce jak liška :-) ...ale třeba furt jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky