Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vedro na kapverdach! Jinak fsjn, zelvy, zraloci a cerny holki!

jako hasič musíš bejt na spáleniny zvyklej

asi mi odešla pekárna Eta Harmony  2149, měl jsem ji dva roky. No nic si ji zejtra budu operovat...........

Odesláno

Mám od sluníčka spálený záda v místech, kam jsem nedosáhl rukou, abych si je namazal opalovákem. Že jsem někomu neřekl :-(

Jsem na tom naprosto stejně, takové kolo na zádech a teď taky lituju, že jsme někomu neřekl:-)). I když při troše snahy lze dosáhnout docela všude, ale doufal jsme, že to bude v pohodě:-)). 

Návštěvník dlubix
Odesláno

Müsli. Poprvé a naposledy jsem to ochutnal..tyhlety votruby už do huby nedám.

Snídam to 3 - 4 ftejdnu. Různý druhy...   mňam

Návštěvník Alda
Odesláno

...viróza s teplotou.

Teď tady u mě byl kamarád, který maká pro Škoda auto v Šanghaji (aplikuje vývoj do výroby) a sdělil mi, že v Číně jsou vajíčka, víno a další potraviny, které jsou čistě chemického původu. 

Jeho žena koupla vajíčka a divila se, že to děcka nechtějí jíst...pak pochopila, že "potraviny" podobného ražení mají spec. značku...no mě by jeblo.

Uzdravuj se, at muzem na pivko.

Cinani jsou chuji.

Odesláno

No já nevim...se mi to ňáko nezdá...

This curiosity rumor puts into play a disturbing story that is set to capture the attention of people with a mixture of imagination and truth. The Chinese population is the victim of a terrible act perpetrated by unscrupulous fake-egg sellers (the villains), under the impotent watch of a government unable to protect its citizens. The rumor is constructed from true consumer reports, but backed by a series of unconfirmed videos and websites that show man-made eggs, but not explicitly those bought in the markets as claimed in the news reports.

Since the first reports of the existence of fake eggs, there have been an increasing number of reports and youtube videos that cover the theme, but not any actual official confirmation of it from the Chinese government. A Japanese TV show made an investigation piece were they allegedly talked with fake-egg makers, who explained with detail the production process. The Chinese news agency Xinhuanet has also reported about the issue, the most recent report dating back to 2011, with other articles written in 2005 and 2009. The rumor is still very active, with thousands of views of related videos in Youtube and an increasing number of news articles over the last years.

Odesláno

Ale zatím to je v CHINĚ, ty bydlíš v Lososově a tam máš vajca od kur. Mlíko od starčeny a maso z Lidlu...

maso z Lidlu, takže z Číny :)

Odesláno

2Bedjasson: Vína a burčáky z kdovíjakých chemických slitků pro Pražáky se legálně páchají a prodávají i v ČR, stejně jako "výrobní salám" a "dlouhá vejce" - však si kup obloženej chlebíček a nebo nějakou "lahůdku" v aspiku - a máš docela slušnou šanci si na tom zázraku moderního potravinářského průmyslu pochutnat...

phoca_thumb_l_dlouha-vejce-bok.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...