zhrado Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Pretože za 98% všetkých konfliktov po druhej svetovej vojne stoja oni. A toto nieje výnimka.
decebal Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Pretože za 98% všetkých konfliktov po druhej svetovej vojne stoja oni. A toto nieje výnimka.Tak určitěěěě...
tombed Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Pretože za 98% všetkých konfliktov po druhej svetovej vojne stoja oni. A toto nieje výnimka.Aha! Tak to jo. Není 98% málo, K volbám nás chodilo taky 99,8%!
bandicoot Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Jděte s tou politikou někam. Ten konflikt je od placených rebelů přes banderovce po neoznačené vojáky a seperatisty...Víme houby jak to je na šachovnici rozehraný, je to třeba vnímat jako celek, tak se nerozčilujte nad izolovanými událostmi a nedělejte z nich závěry.
instant Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Na pilota to těžko hodí, přece jen dneska existují záznamy z radarů atd., pokud najdou FDR a CVR, bude to ještě jasnější. Otázka zní, jestli se vůbec na místo dostanou vyšetřovatelé dřív, než to někdo ztopí (pokud se tam vůbec dostanou). Protože je letadlo vyrobené v USA, bude se na vyšetřování podílet jejich NTSB (National Transportation Safety Board), a ti se jen tak snadno opít rohlíkem nenechají. vysetrovanie nehod lietadiel Malaysian Airlines ma v poslednej dobe pomerne vysoke statistiky uspesnosti..a rohlikom opiju aj cely svet, ak sa to hodi
zhrado Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Protože je letadlo vyrobené v USA, bude se na vyšetřování podílet jejich NTSB (National Transportation Safety Board), a ti se jen tak snadno opít rohlíkem nenechají.)))))))))))))))))))))))))))))) Tiež by som chcel byť taký naivný a uveriť všetkému čo mi ponúknu média podplatené natlačenými dolarmi cez noc... 1
Návštěvník Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Jsem rád, že tohle fórum má společensky angažované členy s pluraritním názorovým spektrem. Respektujte prosím, že politika se tadyy neřeší a debatu na téma sestřeleného letadla ukončete.
Radek124 Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 (upraveno) OK, tak aspoň I když při pohledu na způsob "zajištění místa neštěstí" mám nehezký pocit, že na Aukro.ru brzo přibude pár nabídek ve stylu: "Lehce ožehlé Rolexky z pozůstalosti, bez krabice a papírů - ?? 1 ?????! Upraveno 18. července 2014 uživatelem Radek124
Sphinxx Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 (upraveno) Davide, osobně nechápu, proč tu převládá taková nevraživost vůči francouzským autům. Máme už 3 roky Peugeota. Za celou dobu s ním nic nebylo a už vůbec se z něho žádné pískání neozývá. Tady jde o Suzuki SX4, nicméně to žádnou velkou roli hrát nebude, protože lidé tenhle problém řešili u škodovek, fordů a dokonce i volva. Ty čerpadla pro ně stejně asi vyrábí někdo úplně jiný. Máme tam prohlídku po tisíci kilometrech zdarma, takže ji využijeme na to, aby s tím něco provedli. Napíšu Ti to asi takhle Vojto. Můj bratr měl tu čest s C6 a předtím VelSatisem - obě dve auta byly takové jebky, že už se zařekl, že z France jen víno a sejry. Vždycky se chtěl autama odlišit, mě se teda ani jedno nelíbilo, ale obě byly pohodlné, zbytek znám jen z jeho vyprávění, jak často byl s čím servisu. Francouzská auta možná byla dobrá do 90. let, pak se něco stalo . Toť jen můj názor. Já osobně jsem fanoušek "němců a švédů" - obojí produkce do roku 2005. Takže proto. Suzuki SX4 je pokud vím plnokrevnej "Maďar", ale prý spolehlivej, takže asi si Ti nezbyde nic jinýho než zajít do servisu, protože na netu si akorát zamotáš hlavu. AD letadlo - teda měl jsem včera tolik práce, že jsem nic nestíhal a zalehnul pozdě v noci, takže tu zprávu si čtu až zde, ale kurnik může mi někdo vysvětlit, jak je možný sestřelit letadlo dejme tomu z 8-10km(teda aspoň já když jsem někam letěl, tak se letadlo +/- vždy pohybovalo v takovýchto výškách)? Samo by byla asi velká náhoda, že to spadlo do tak ožehavé krajiny. Každopádně je to katastrofa . Upraveno 18. července 2014 uživatelem Sphinxx
Návštěvník dlubix Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 AD letadlo - teda měl jsem včera tolik práce, že jsem nic nestíhal a zalehnul pozdě v noci, takže tu zprávu si čtu až zde, ale kurnik může mi někdo vysvětlit, jak je možný sestřelit letadlo dejme tomu z 8-10km(teda aspoň já když jsem někam letěl, tak se letadlo +/- vždy pohybovalo v takovýchto výškách)? Samo by byla asi velká náhoda, že to spadlo do tak ožehavé krajiny. Každopádně je to katastrofa . Linky létají mezi cca 8 - 12km. Není problém sundat i U2 ve 24km.
Pavlucha Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 ... ale kurnik může mi někdo vysvětlit, jak je možný sestřelit letadlo dejme tomu z 8-10km(teda ...Takhle:
Sphinxx Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Koukám teda, že možný to je ... což je mazec, teď to čtu po různých serverech i zahraničních, kde se objevují informace, že to mají na svědomí separatisté, pokud jsem to pochopil správně tak se to stalo včera odpoledne, asi jsem optimista, ale není brzo na závěry o viníkovi? Z tohohle může bejt fakt velkej průser, jestli někdo sestřelil civilní letadlo s tolika lidmi na palubě ... mno každopádně je to hrůza a děs.
Návštěvník dlubix Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Koukám teda, že možný to je ... což je mazec, teď to čtu po různých serverech i zahraničních, kde se objevují informace, že to mají na svědomí separatisté, pokud jsem to pochopil správně tak se to stalo včera odpoledne, asi jsem optimista, ale není brzo na závěry o viníkovi? Z tohohle může bejt fakt velkej průser, jestli někdo sestřelil civilní letadlo s tolika lidmi na palubě ... mno každopádně je to hrůza a děs. Z lidského hlediska to je průser, promrhalo se mnoho životů, kvůli partě omezenců, ať z Ruska, či Ukrajiny. Nicméně dopad to bude mít velký i proto, že složení pasažerů bylo značně mezinárodní.
instant Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 dopravne lietadlo v 10km je v podstate malina, ak mas ten spravny gerét. to je ako polovat na domace prasata s kalasnikovom. tie vacsie ruske rakety lietaju aj do 30km vysky. 1
SCIFI Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 myslím že je Putler nas.anej že to těm blbům pujčil na hraní
Sphinxx Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 No tak, jako tak je to hrozný, co se v poslední době děje a tím nemyslím jen Ukrajinu ... tohle je ale fakt síla, pokud to někdo sundal záměrně. Přiznám se, že s touto společností jsem nikdy neletěl, do Asie jedině s Emirates, ale byla by fakt velká náhoda, kdyby to spadlo zrovna v této oblasti, například kvůli technické závadě.
Radek124 Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Nejhorší je ta bezmoc tisíců lidí, kteří včera kvůli něčí megalomanii, pochybnému vlastenectví a "chlapáctví" přišli příšerným způsobem o příbuzné, často celé rodiny mířící užívat draze zaplacenou exotickou dovolenou. A pád rozpadající se plechovky z 10 kilometrů kilometrů trvá sakra dlouho... A politici? Těm jsou nějací lidi buřt a nejspíš to skončí dle Johna Clease tak, že baronka Ashton bude neblahým mediálními okolnostmi donucena změnit svůj sluníčkový Twitter&Facebook Status ze "Znepokojení" na "Rozhořčení"... 1
zhrado Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 zhrado, ty jsi ale trouba.prečo?
utrejch Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Kdy se tim sami chlubi na internetech, ze sestrelili letadlo a pul hodiny potom to smaznou, tak je asi jasne kdo to udelal ... Koukám teda, že možný to je ... což je mazec, teď to čtu po různých serverech i zahraničních, kde se objevují informace, že to mají na svědomí separatisté, pokud jsem to pochopil správně tak se to stalo včera odpoledne, asi jsem optimista, ale není brzo na závěry o viníkovi? Z tohohle může bejt fakt velkej průser, jestli někdo sestřelil civilní letadlo s tolika lidmi na palubě ... mno každopádně je to hrůza a děs.
Doporučené příspěvky