Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jednoznačná vlastnost výrobku, doufat že se posere v záruce a vymění ti ho za nepískající.. koneckonců to není vlastnost která by ovlivnila funkčnost výrobku...

No, tak přesně v tomto smyslu se technik včera vyjádřil.

Siwi, nejsi náhodou alergik / astmatik?

Astmatik nikoliv, alergik ano (na určité sorty lidí)  :D

A špunty do uší by musely být v jiné barvě, tahle je hroznááá!

Odesláno

Siwi, tak hovoří zákon na ochranu spotřebitele, klasické vyjádření v servisu v mém oboru by bylo: závada se neprojevila, výrobek vyhovuje dle čsn....uvedená vada je považována za vlastnost výrobku, která neovlivňuje jeho užitné vlastnosti ani design.

Odesláno

Siwi, tak hovoří zákon na ochranu spotřebitele, klasické vyjádření v servisu v mém oboru by bylo: závada se neprojevila, výrobek vyhovuje dle čsn....uvedená vada je považována za vlastnost výrobku, která neovlivňuje jeho užitné vlastnosti ani design.

To chápu. Lidi by si mohli vymýšlet nejrůznější kraviny, aby mohli výrobek reklamovat nebo vrátit. Spíš mi jde o to, jestli by to nešlo nějak odtlumit.

Odesláno

Astmatik nikoliv, alergik ano (na určité sorty lidí)  :D

Ty se tomu směješ, ale on je fakt, že většina alergiků slyší vyšší frekvence lépe než zdravá populace, proto jsem se ptal. Takhle máš prostě jenom citlivější sluch i coby nealergik, to se taky stává  :)

Holt si za jízdy pouštěj nahlas rádio, a nemusíš řešit barvu špuntů (jinak já mám tmavě modré  :lol2: - akorát ne do auta)

Odesláno

Ale jo, jako skoro slepej citlivější sluch mám. Žena je alergik a ten zvuk neslyší. Asi to budu řešit tím rádiem :-D

Odesláno z mého HTC One mini pomocí Tapatalk

Odesláno

A pak by melo bejt jeste neco vic,nez pripitomely ohaneni zakonem a to je pristup k zakaznikovi.Neco navic,co udela sef salonu a proste se to bude snazit vyresit.

Odesláno

Inu, výměna čerpadla...?  Některé neoriginální díly třeba tuhle závadu nevykazují..? I když chápu, že u nového auta je to opruz...ale pokud mají v plánu čerpadlo vymontovat a něco s ním podnikat až bude v nádrži míň benzínu, čekal bych co z toho vzejde...

Odesláno

Fakt někdo něco slyšíte v těch vyšších frekvencích ? :hannibal:

Hluchej jak poleno...

Na tyhle testy bacha - člověk by ty frekvence třeba i slyšel, kdyby je dokázaly zahrát ty repráčky nebo sluchátka za pár korun, co je má píchnuté do počítače... o vestavěném reproduktoru radši nepíšu vůbec.

Odesláno

Mno uvidím. Na netu už to pár lidí taky řešilo. Snad by mohl pomoci nový palivový filtr. Údajně by se do něj mohly při výrobě dostat nějaké nečistoty.

Odesláno z mého HTC One mini pomocí Tapatalk

Návštěvník Alda
Odesláno

....já jsem se nedávno pokusil o výmyk...haha. Sklopku jsem raděj ani v myšlenkách nezkoušel. Budu si muset najít novou práci..ta současná mne ubíjí.

Muzes mi prijit vykopat kanalizaci (cca 60m). Hrazdu mam v podobe vesaku na klepani kobercu, takze muzes po sichte sledovat, jak jdes s fyzickou nahoru. Super i na zdvihy. Dopravu mas zdarma, pac jezdis kolem a me nic platit nemusis. Snad jen, pokud by si chtel pouzivat moje naradi...:)

Návštěvník dlubix
Odesláno

No tvl nad Doněckem "spadlo" Malajsijské letadlo  - skoro 300 duší na palubě.... 

Je bohuzel pravdepodobne, ze mu nekdo pomohl :-(

Odesláno

Fakt někdo něco slyšíte v těch vyšších frekvencích ? :hannibal: 

Hluchej jak poleno...

pri tom teste som si zase uvedomil ze mne piska v usiach stale. Akoze nonstop. Ze furt. Cim vacsie ticho tym viac to vnimam. Kus vcera drbnem na zem, boli ma koleno, bederny klb, rebra, nemozem ohnut zapastie a postavit sa na lavu nohu, chvilami mi dojde zlahka na vracanie ked spravim par krokov a este mi piska v usiach. Akoze sa nechcem stazovat ale nic moc.
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...