Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

začínám mít divný pocit...............aby to jednou nedopadlo jako píšou v diskuzích pod tím článkem..............

http://usti.idnes.cz/arabove-modlany-teplicko-vlastni-kolonie-f1w-/usti-zpravy.aspx?c=A140821_200033_domaci_maq

Já myslím, že to moc dobře nedopadne nikde v Evropě...

https://www.youtube.com/watch?v=T2ij_qtGy6Y

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsem se ujal renovace plachetnice pro kluka. Je potřeba taky patřičnej nátěr. Vytáhnu steré plechovky barev, začnu míchat a jak jsem doloval ten usazenej pigment, tak jsem si stříknul žlutou syntetiku přímo do obou očí. Štípalo to hrozně a teď mám stylové žluté oční stíny...

Odkaz ke komentáři

Trochu mě rozhodily spálené 4 prsty na jedné ruce od toastovače (zkoušel jsem, jestli je horký a byl), čemuž předcházelo zjištění, že mi nějaký můj tajný mstitel objel levý bok auta asi klíčem. Doufám a těším se (on určitě také), že ho třeba poznám na kameře :-).

Odkaz ke komentáři

Za dovču jsem zjistil, že na zemi žije spousta ho.... a to po celé evropě, hned první OMV v Rakousku mě chtěla pumpařka obrat o blbých 80 centů, prostě dáš ji 10? Platíš 8,50? a ona ti do ruky vrazí dvě mince, které nekontroluješ. Jenze místo eura a 50ti centů je to 50 a 20 centů. Říkám si jsou to drobné, ale ve dveřích jsem se otočil a sdělil ji, že mi vydala málo... Kámošce co stála za mnou říkám kolik Ti vrátila? Čumí a to samé... Pak jsem jen dodal, že kamarádka to má taky špatně.

Pak na pláži chodíš denně do jednoho baru a za co denně dáváš 100 kun s dýškem chce 108.... Neřešíš to, přece Tě neobloží , když mu děláš kšeft a ještě mu dáš dýško. Pro jistotu koukneš do nápojáku at nejsi za rybu a je to tak, vojedem čecha blbýho. To vše člověk nehrotí, ale to co jsem zažil za chorvatskýho pomahače chrániče mě donutilo na chorvatsko na pár let zapomenout.

Jeli jsme v koloně před HR-SLOV hranici a manželka potřebovala nutně toaletu,říkám ji vydrž za chvíli je benzinka. Když jsem ji už viděl, cca 500 metrů od ni jsem dal pravej a jel v odstavném. Polda mě zastavil a sdělil mi , že to je za 2000 kun a že když to zaplatím ihned tak jen 1000. Řekl jsem mu jen, že manželka potřebuje nutně na toaletu , že je po operaci s těma ženskýma věcma a že potřebuje častěji na toaletu. Zaplatiš nebo ti nevratim papiry, manželka vystoupila z auta a sla mu rict, ze ma zenske problemy a ze potrebuje na toaletu, kdyz ji vyfakoval vratila se se slzama v očích. Rekl jsem mu , že nám zustalo 400 kun, ze mu je dam at nas pusti, rekl ne 1000 jinak že nás klidně na tři dny zavře. Tak jsem volal na konzulát a velmi ochotná paní mi řekla at ji ho dám k telefonu, dávám mu telefon a říkám mu, že je na drátě konzulka, že úplně dobře mu nerozumím, poněvač už nám hrozil soudem... Řekl mi, že ho to vůbec nezajimá. Tak jsem mu řekl, ok jdeme k soudu.... Po třech hodinách jsem to vzdal, zaplatil mu kartou 1400 kun a zmyzel co nejrychleji z teto země. Řekl mi , že jsem si to s operací manželky vymyslel, dnes jsem na tohoto policistu podal stížnost a přidal i lékařskou zprávu o cca 14 dní staré operaci. Toho dob...ka nezajímaly dvě děti v autě ani zdrav.problémy manželky, co taky chtít od policejní gorily vysoké 153cm.

Odkaz ke komentáři

Za dovču jsem zjistil, že na zemi žije spousta ho.... a to po celé evropě, hned první OMV v Rakousku mě chtěla pumpařka obrat o blbých 80 centů, prostě dáš ji 10? Platíš 8,50? a ona ti do ruky vrazí dvě mince, které nekontroluješ. Jenze místo eura a 50ti centů je to 50 a 20 centů. Říkám si jsou to drobné, ale ve dveřích jsem se otočil a sdělil ji, že mi vydala málo... Kámošce co stála za mnou říkám kolik Ti vrátila? Čumí a to samé... Pak jsem jen dodal, že kamarádka to má taky špatně.

Pak na pláži chodíš denně do jednoho baru a za co denně dáváš 100 kun s dýškem chce 108.... Neřešíš to, přece Tě neobloží , když mu děláš kšeft a ještě mu dáš dýško. Pro jistotu koukneš do nápojáku at nejsi za rybu a je to tak, vojedem čecha blbýho. To vše člověk nehrotí, ale to co jsem zažil za chorvatskýho pomahače chrániče mě donutilo na chorvatsko na pár let zapomenout.

Jeli jsme v koloně před HR-SLOV hranici a manželka potřebovala nutně toaletu,říkám ji vydrž za chvíli je benzinka. Když jsem ji už viděl, cca 500 metrů od ni jsem dal pravej a jel v odstavném. Polda mě zastavil a sdělil mi , že to je za 2000 kun a že když to zaplatím ihned tak jen 1000. Řekl jsem mu jen, že manželka potřebuje nutně na toaletu , že je po operaci s těma ženskýma věcma a že potřebuje častěji na toaletu. Zaplatiš nebo ti nevratim papiry, manželka vystoupila z auta a sla mu rict, ze ma zenske problemy a ze potrebuje na toaletu, kdyz ji vyfakoval vratila se se slzama v očích. Rekl jsem mu , že nám zustalo 400 kun, ze mu je dam at nas pusti, rekl ne 1000 jinak že nás klidně na tři dny zavře. Tak jsem volal na konzulát a velmi ochotná paní mi řekla at ji ho dám k telefonu, dávám mu telefon a říkám mu, že je na drátě konzulka, že úplně dobře mu nerozumím, poněvač už nám hrozil soudem... Řekl mi, že ho to vůbec nezajimá. Tak jsem mu řekl, ok jdeme k soudu.... Po třech hodinách jsem to vzdal, zaplatil mu kartou 1400 kun a zmyzel co nejrychleji z teto země. Řekl mi , že jsem si to s operací manželky vymyslel, dnes jsem na tohoto policistu podal stížnost a přidal i lékařskou zprávu o cca 14 dní staré operaci. Toho dob...ka nezajímaly dvě děti v autě ani zdrav.problémy manželky, co taky chtít od policejní gorily vysoké 153cm.

Na idiota natrefíš kdekoliv, ale v Chorvatsku už pár posledních let excelují, pár kvalitních příběhů jsem již slyšel ... no co, nebudem tam jezdit a třeba jim to docvakne :-)

Odkaz ke komentáři

Stojím na poště, přede mnou starý neudržovaný důchodce. Šel si vybrat a poplatit složenky. Paní mu vyplatila něco přes 4 tis. A pak hned začala, "pane XY neuvažoval jste o tom důchodovém připojištění, jak jsem vám minule nabízela?" Ještě chvíli do něj hučela, načež pán odešel. Měl jsem sakra zatnuté zuby, aby té ženské něco neřekl. Ale vím, že je k tomu dohnána vedením, jsou za to hodnocení a kdo neuloví stanovený počet oveček, je na to bit na penězích.

Sakra, pošta je tady od toho aby vozila dopisy, balíky a peníze. A ne aby na mě každou druhou návštěvu zkoušeli fintu s pojištěním.

Na co by sedmdesátiletýmu dědovi bude důchodové připojištění?

Odkaz ke komentáři

Nj, jenze ta paní má doma třeba děti a pokud neprodá pojištění tak jí z u tak malé výplaty srazí další love dolů. Ale jako souhlasím, že je to blbý.

Říkám si, že každý máme možnosti hledání práce, já osobně bych tuhle práci nikdy nedělal, ale hlavně tohle jednání bych nestrpěl, takže už bych se snažil o jiné místo. Celkově si ale říkám, že poměry v ČP jsou neskutečně šikanózní, mám to sice jen z vykládání od jednoho pošťáka, ale i tak si nedělám iluze, že by to bylo lepší.   

Odkaz ke komentáři

Jako jasný, ale někdo to dělat musí. Ne každý mohl studovat, podnikat atd... Zas je i spoustu lidí kteří na to serou, takže těžko hodnotit a ještě hůř to soudit. Takže mě taky štvou s tím pojištěním, ale myslím že ta chudák baba za přepážkou z toho taky nemá radost

Odkaz ke komentáři

S tím souhlasím, ale stojím si za tím, že každý je strůjcem .... a nemusí mít zrovna střed. vzdělání a pochybuji, že na poště dělají na přepážkách lidé se ZŠ. Jsem v tomhle dost striktní. Od PČR jsem odešel právě z důvodu, že náčelník si myslel, že je bůhví co a podle toho se choval, ale tohle jim sežere jen splachovací povaha :) , případně kariérista, kdo se ozve, pro toho není místo. Já se ozval a šel jsem do pryč. Jinej dostane pojeb a od nadřízenýho a pak si to žehlí venku, je to zákon padajícího .... , tohohle jsem se nechtěl zůčastnit. S tou poštou je to podobný, vždyť ty lidi musí chodit do práce zhnusený, na*raný a to se pak odráží na celkovém výkonu ... teď jsem si vzpomněl na Fandův podpis (FrantišekH)  ... "kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody" :) .

Odkaz ke komentáři

Na poště ve Vysočanech sedí typickej černoch ... a řekl bych, že jede docela obstojně, komunikuje s lidma, usmívá se, je příjemnej, nevím jestli to je tím, že si tý práce váží, ale tuhle jsem tam stál frontu a pozoroval ho asi u tří lidí a je to teda borec ... fakt smekám :) .  

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...