McStinger Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 jo sorry,spatne jsem to pochopil. MirJasné, že mier, však sme ani nezačali bojovať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Jasné, že mier, však sme ani nezačali bojovať Mam totiz dnes dost podobnou naladu,bohuzel a nevim,zda bude zitra lip,sice slavim narozky,ale cislice uz je skoro takova,ze zensky uz nehrajou na schovku :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Mam totiz dnes dost podobnou naladu,bohuzel a nevim,zda bude zitra lip,sice slavim narozky,ale cislice uz je skoro takova,ze zensky uz nehrajou na schovku :-)))Bez obáv. So mnou sa už zase hrajú. Keď ma vidia, hneď sa dobre schovajú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Zubař mi včera zapoměl říct (a ano já se neptal) že mi bude dávat nějaký kosmický plomby. V ruce připravená dvojka plula zpět do peněženky a já tahal kartu na zaplacení 3400,- za oplombování dvou zubů Chápu že se se mnou loučil s úsměvem na rtech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Zubař mi včera zapoměl říct (a ano já se neptal) že mi bude dávat nějaký kosmický plomby. V ruce připravená dvojka plula zpět do peněženky a já tahal kartu na zaplacení 3400,- za oplombování dvou zubů Tak takového zubaře už mám také za sebou, pán doma Land Rovera a Porsche, teď mám pár let nového zubaře, co jezdí v Octávce, no a pohoda :-) zuby drží a tisíce korun ušetřených mužů dát třeba do hodinek'Chápu že se se mnou loučil s úsměvem na rtech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Afri, to byla první věc co mě napadla, když sem odcházel...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 ja parkuju vetsinou pred Intrem..Tam je to pěkně drahý. Já raděj parkovací dům na Kounicově...ale je to teda uvnitř krapet ouzký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Tak takového zubaře už mám také za sebou, pán doma Land Rovera a Porsche, teď mám pár let nového zubaře, co jezdí v Octávce, no a pohoda :-) zuby drží a tisíce korun ušetřených mužů dát třeba do hodinek' Třeba má ten zubař jako koníčka ne hodinky, hory ani Cannondale biky, ale LR a Porsche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 No naštvalo to zrovna ne, ale i tak. Šéfino mi navrhl slušnou odměnu, bohužel prý dostanu jen třetinu - tj. maximum vzhledem k mému vcelku nízkému platu, resp průměru ročního platu. Mohly z toho bej pěkný hodinky, je z toho prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 To musim dát i sem. Tohle byl dnes smutnej pohled... Moc smutnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Tybrďo, kde to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Valašsko :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Třeba jen čekají na Valašskou zimu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Tak něco takového přesně budu shánět... Za pár let. To musim dát i sem. Tohle byl dnes smutnej pohled... Moc smutnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 To beru, ale nesmí krást, plomby co mě dělal za čtyři tisíce mě dělá novej za osm stovek a říkal mě, že dá ruku do ohně za to, že je to ta samá, nic extra prej... Třeba má ten zubař jako koníčka ne hodinky, hory ani Cannondale biky, ale LR a Porsche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 To musim dát i sem. Tohle byl dnes smutnej pohled... Moc smutnej... Tak to zabolí u srdce. Ondro, víš nějaký podrobnosti, dá se to zachránit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 bude vlákno "Zrodilo se auto"? Tohle by si to zasloužilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Chlapi takovejch zahrad uz jsem par videl.Vsadim se, ze neproda. Pohadka o tom, jak se to bude pristi (dosad jakekoli oznaceni casu) renovovat. Kdyby to aspon prolil naftou, spoje zastrikal odrezovacem, napatlal vazelinou a dal pod strechu. Pockat az umre a dalsi generace se toho rada zbavi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Sice není ani jedno URQuattro (dá se poznat podle blaťasů - urquattro je širší), ale to vůbec nevadí. Vevnitř je 5 válec o objemu 2226cm3.To auto má nádherný zvuk. Ještě větší pecka je kraťas, audi quattro s1. To je můj sen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 To musim dát i sem. Tohle byl dnes smutnej pohled... Moc smutnej... To musel udělat nějakej "neznaboh", srdce až pláče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky