Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Jasné, že mier, však sme ani nezačali bojovať :)

Mam totiz dnes dost podobnou naladu,bohuzel a nevim,zda bude zitra lip,sice slavim narozky,ale cislice uz je skoro takova,ze zensky uz nehrajou na schovku :-)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zubař mi včera zapoměl říct (a ano já se neptal) že mi bude dávat nějaký kosmický plomby. V ruce připravená dvojka plula zpět do peněženky a já tahal kartu na zaplacení 3400,- za oplombování dvou zubů  :death:

Chápu že se se mnou loučil s úsměvem na rtech.

Odkaz ke komentáři

Zubař mi včera zapoměl říct (a ano já se neptal) že mi bude dávat nějaký kosmický plomby. V ruce připravená dvojka plula zpět do peněženky a já tahal kartu na zaplacení 3400,- za oplombování dvou zubů :death:

Tak takového zubaře už mám také za sebou, pán doma Land Rovera a Porsche, teď mám pár let nového zubaře, co jezdí v Octávce, no a pohoda :-) zuby drží a tisíce korun ušetřených mužů dát třeba do hodinek'

Chápu že se se mnou loučil s úsměvem na rtech.

Odkaz ke komentáři

Tak takového zubaře už mám také za sebou, pán doma Land Rovera a Porsche, teď mám pár let nového zubaře, co jezdí v Octávce, no a pohoda :-) zuby drží a tisíce korun ušetřených mužů dát třeba do hodinek'

Třeba má ten zubař jako koníčka ne hodinky, hory ani Cannondale biky, ale LR a Porsche ;)  

Odkaz ke komentáři

To beru, ale nesmí krást, plomby co mě dělal za čtyři tisíce mě dělá novej za osm stovek a říkal mě, že dá ruku do ohně za to, že je to ta samá, nic extra prej... :lol2:

Třeba má ten zubař jako koníčka ne hodinky, hory ani Cannondale biky, ale LR a Porsche ;)  

Odkaz ke komentáři

Chlapi takovejch zahrad uz jsem par videl.

Vsadim se, ze neproda. Pohadka o tom, jak se to bude pristi (dosad jakekoli oznaceni casu) renovovat. Kdyby to aspon prolil naftou, spoje zastrikal odrezovacem, napatlal vazelinou a dal pod strechu.

Pockat az umre a dalsi generace se toho rada zbavi.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...