bohush Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 bohush: a tak mladý pán je silniční cyklista.. no nič no, na zamýšľanie sa nad sebou je asi ešte priskoro.. tak nech z teba to šťastie nezosadne, čo k tomu viac dodať. Ano je, i když ne mladý. Cyklistika je koníček stejně jako hodinky. A víme jak je to s nepochopením u ostatní nepostižené populace, že? Za přání dík, na našich silnicích je toho potřeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Zima sice ještě je, ale slunečno a +6°C je ideální teplota na tréninkovou vyjížďku no a trénovat se musí, jinak mi v létě podobně postižení veteráni budou ujíždět. Vybírám si málo frekventované okresky a tato k nim patřila a na to možná spoléhala ta dívčina, že tam nepotká živáčka. No a už si prosímtě viděl silničního cyklistu v popelářské vestě? Já tedy ne. Konec dobrý všechno dobré, beru, ale to rozbité kolo řešit budu. Bohush, to je náhoda - dávej bacha:wheelchair:. Dneska po šesté večer jsem taky vyjížděl z vedlejší na hlaví a tu přední blikačku co měl ten "Cykloyeti" jsem zahlíd až když se válel na zemi.Brzdil tak vehementně, že mu to asi na štěrku podjelo. Ale taky to asi ustál statečně, s pomocí mě poslal někam a byl fuč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Dyť to opakuje furt dokola, je to tom faktor Děkuji za odpověĎ, ale nic mi to jméno neříká" Přeji Gerhárdovi hodně štěstí, aby ho našel Doufám, že nedostanu 3 dny jako KIBI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Dakujem chlapci, este tyzden budem jednat slusne. Mame dohodu do piatku ze su u mna prachy, potom ak nie to sa naseriem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miris Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Dakujem chlapci, este tyzden budem jednat slusne. Mame dohodu do piatku ze su u mna prachy, potom ak nie to sa naseriem. Přeji ti hodně štěstí, ať to všechno dobře dopadne. Znám to, sám jsem byl podobný důvěřivec sice v trochu jiné věci, taky jsem pořád čekal a uklidňoval se ,že ... hold bohužel nakonec to břímě zůstalo na zádech mně. Jako lekce a poučení do života ovšem jako zkušenost k nezaplacení. Některý k...y v tom umí dobře chodit,ale jak se taky říká na každou s...i se vaří voda. Tak i v mém případě si tu osobu "světská" spravedlnost našla. Apropo když jsem se díval na profil oné osoby , zaujalo mě trochu to že nastřádané příspěvky nasvědčovaly o zájmu o víceméně vše možné kromě hodinařiny . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Bohush, moje dávná zkušenost s krádeží kola týden po mohutném upgradu - řešil jsem to s organizací, na jejímž pozemku ke krádeži došlo, byli pojištěni - bez dokladů o koupi nemáš šanci. Mně tenkrát za ty týden staré komponenty, které jsem doložil, dali asi 60% ceny... Tak držím pěsti, za pokus nic nedáš. Gerhardovi taky držím pěsti, i když podle mě už není moc co řešit - ten vykuk Tom Faktor si zaslouží žalobu za podvod. Ta ofocená obrazovka, cos sem pastoval, tou se sám usvědčil - tohle není záznam o provedené transakci, to je jenom špatně vyplněný neodeslaný formulář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Dik. Budem to potrebovat. Urcite ak nedostanem svoje peniaze spat, tak pojde zaloba a len tak to nenecham. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 mno nechci nic říkat ale s českým soudnictvím daleko asi nedojde..mě pomohli až dva kamarádi atipických postav s plnou znalostí ruštiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 Naštvalo mě to teda už včera, ale stejně. Policie mi zastřelila dodavatele hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 Naštvalo mě to teda už včera, ale stejně. Policie mi zastřelila dodavatele hodinek. ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 Bezdůvodně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 Nesledujete zprávy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 http://www.lidovky.cz/policie-zastrelila-muze-ktery-se-zabarikadoval-a-palil-po-zasahovce-11t-/ln_domov.asp?c=A110304_131844_ln_domov_mev ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 Chybí tam, že to byl klenotník, zlatník a hodinář.Asi ho paní nechtěla pustit na sraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 Naštvalo mě to teda už včera, ale stejně. Policie mi zastřelila dodavatele hodinek. asi by bylo lepsi, kdyby postrilel ty policisty on? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 Chybí tam, že to byl klenotník, zlatník a hodinář. Asi ho paní nechtěla pustit na sraz. Připadá mi to jako docela blbá p.r.d.e.l. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 vraby, kdyby někoho ve svém amoku sejmul on černý humor bych si nedovolil aplikovat. Takhle to bohužel asi dopadlo jak muselo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 (upraveno) Bezdůvodně? Kdepak, vyhrožoval že se zastřelí a to policie nemohla připustit (a musela ho zastřelit). Teda aspoň podle novinářů. Upraveno 5. března 2011 uživatelem mechano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 asi by bylo lepsi, kdyby postrilel ty policisty on? No, to by bylo na dlouhý debaty. To bych nerad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 Kdepak, vyhrožoval že se zastřelí a to policie nemohla připustit (a musela ho zastřelit). Teda aspoň podle novinářů. Ono nic není černé nebo bílé, navíc nikdo z nás u toho (asi) nebyl. A novináři mají tu verzi trošku delší: "Hrozil, že se zastřelí. V průběhu vyjednávání začal na zasahující policisty střílet." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky