Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

bohush: a tak mladý pán je silniční cyklista.. :) no nič no, na zamýšľanie sa nad sebou je asi ešte priskoro.. tak nech z teba to šťastie nezosadne, čo k tomu viac dodať.

Ano je, i když ne mladý. Cyklistika je koníček stejně jako hodinky. A víme jak je to s nepochopením u ostatní nepostižené populace, že? Za přání dík, na našich silnicích je toho potřeba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zima sice ještě je, ale slunečno a +6°C je ideální teplota na tréninkovou vyjížďku :smile_anim: no a trénovat se musí, jinak mi v létě podobně postižení veteráni budou ujíždět. Vybírám si málo frekventované okresky a tato k nim patřila a na to možná spoléhala ta dívčina, že tam nepotká živáčka. No a už si prosímtě viděl silničního cyklistu v popelářské vestě? Já tedy ne. :smile_anim: :smile_anim:

Konec dobrý všechno dobré, beru, ale to rozbité kolo řešit budu.

Bohush, to je náhoda - dávej bacha:wheelchair:.

Dneska po šesté večer jsem taky vyjížděl z vedlejší na hlaví a tu přední blikačku co měl ten "Cykloyeti" jsem zahlíd až když se válel na zemi.Brzdil tak vehementně, že mu to asi na štěrku podjelo.

Ale taky to asi ustál statečně, s pomocí mě poslal někam a byl fuč.

Odkaz ke komentáři

Dakujem chlapci, este tyzden budem jednat slusne. Mame dohodu do piatku ze su u mna prachy, potom ak nie to sa naseriem.

Přeji ti hodně štěstí, ať to všechno dobře dopadne. Znám to, sám jsem byl podobný důvěřivec sice v trochu jiné věci, taky jsem pořád čekal a uklidňoval se ,že ... hold bohužel nakonec to břímě zůstalo na zádech mně. Jako lekce a poučení do života ovšem jako zkušenost k nezaplacení. Některý k...y v tom umí dobře chodit,ale jak se taky říká na každou s...i se vaří voda. Tak i v mém případě si tu osobu "světská" spravedlnost našla. Apropo když jsem se díval na profil oné osoby , zaujalo mě trochu to že nastřádané příspěvky nasvědčovaly o zájmu o víceméně vše možné kromě hodinařiny :guiltysmiley: .

Odkaz ke komentáři

Bohush, moje dávná zkušenost s krádeží kola týden po mohutném upgradu - řešil jsem to s organizací, na jejímž pozemku ke krádeži došlo, byli pojištěni - bez dokladů o koupi nemáš šanci. Mně tenkrát za ty týden staré komponenty, které jsem doložil, dali asi 60% ceny... Tak držím pěsti, za pokus nic nedáš.

Gerhardovi taky držím pěsti, i když podle mě už není moc co řešit - ten vykuk Tom Faktor si zaslouží žalobu za podvod. Ta ofocená obrazovka, cos sem pastoval, tou se sám usvědčil - tohle není záznam o provedené transakci, to je jenom špatně vyplněný neodeslaný formulář.

Odkaz ke komentáři

Kdepak, vyhrožoval že se zastřelí a to policie nemohla připustit (a musela ho zastřelit).

Teda aspoň podle novinářů.

Ono nic není černé nebo bílé, navíc nikdo z nás u toho (asi) nebyl.

A novináři mají tu verzi trošku delší:

"Hrozil, že se zastřelí. V průběhu vyjednávání začal na zasahující policisty střílet."

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...