Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

a pani je doma, kdyz se uklizi? kdo ji vybirl? ja mam doma hroznej bordel po tom, co ted lolohh bydli jinde, tak si vezmu asi na ni kontakt :)

potvruzuju, lolohha jsem na pár dní schoval k nám do bunkru, každopádně, takového bordeláře jsem ještě nezažil. Už se to ale uklidnilo, tak dneska odjel, snad to brzy dám dohromady tady po něm.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To já radši nějakou Douchovou. Chůvu, hravou učitelku ze školky, co měla lehce přes dvacet let, lehce pod 180cm a šestky, jsem taky musel radši zrušit.

Naštvání pokračuje. Dnes jsem se dozvěděl, že je jí 17 a nikoli 18 (sic!), a už 5 let dělá sportovní gymnastiku. Myslím, že se na neděle odstěhuju někam do bunkru, třeba k lolohhovi nebo tak :D.

Nic horšího už snad přijít nemůže. Kromě faktu, že v teplém počasí hodí v tílku a šortkách. Připadám si jako úchyl :D.

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Naštvala mě naše nová paní na úklid. Je jí 18, studuje diplomacii, má 170 cm, 90-60-90 (odhadem), na práci nosí sportovní elasťáky, hnědý vlasy do ohonu, nalíčená, voňavá a hrozně milá. Při konverzaci s ní mi došlo, jak jsem starej... :D. Ale kouká se na ní hezky, tak aspoň něco :).

To já radši nějakou Douchovou. Chůvu, hravou učitelku ze školky, co měla lehce přes dvacet let, lehce pod 180cm a šestky, jsem taky musel radši zrušit.

Jděte do háje oba dva. Já žiju na malém městě. Dítě mi pohlídá maximálně babička a úklid musí zvládnou moje žena, která zase nutí ke kolektivní spolupráci nás všechny. Takže teď jste mě oba nasrali, jdu si načnout víno :crying_anim: Upraveno uživatelem pete
Odkaz ke komentáři

Usmrtit zloděje je vražda, ne zabití, rozhodl Nejvyšší soud a zakázal mírnit tresty :suicide_anim:

Nejvyšší soud vynesl jedno z dalších důležitých rozhodnutí, podle nichž se budou muset v budoucnu řídit ostatní soudy nižší instance. Jestliže okrádaný člověk zabije zloděje, jedná se o vraždu, rozhodl soud. Skutek tedy nelze označit za zabití, které je trestáno mírněji. Prostá krádež totiž, ačkoli je zavrženíhodným skutkem, není důvodem k silnému rozrušení

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Usmrtit zloděje je vražda, ne zabití, rozhodl Nejvyšší soud a zakázal mírnit tresty :suicide_anim:

Nejvyšší soud vynesl jedno z dalších důležitých rozhodnutí, podle nichž se budou muset v budoucnu řídit ostatní soudy nižší instance. Jestliže okrádaný člověk zabije zloděje, jedná se o vraždu, rozhodl soud. Skutek tedy nelze označit za zabití, které je trestáno mírněji. Prostá krádež totiž, ačkoli je zavrženíhodným skutkem, není důvodem k silnému rozrušení

Už dlouho Vím, že v našem státě roste grázlům pšenka, takže se už ani moc nedivím" U souseda nedávno chytli čmouda krást a já dostal od policajtů čočku, že nemám na brance cedulku: Pozor Dobermann, že mu prý mohl ublížit a já bych měl problém :crying_anim02: Mimochodem tu cedulku tam dávám každej měsíc, protože mi ji vždycky ukradnou" Člověk musí být silný, policajta jsem poslal tykačkou do pr....., a řekl jsem mu, jestli si vůbec uvědomuje, co to tam kecá, tak koukal pán" A navíc čmoudík navštívil jedinej barák, kde právě nemají psa, jinak věděl o všech"

Upraveno uživatelem Vlastimil7664
Odkaz ke komentáři

Teď by to chtělo nějaký právnický eso, který by pro tohle rozhodnutí žalovalo Českou republiku za nedodržování základních lidskejch práv.

Celej tenhle případ je vůbec nakřivo. Já bych to nekvalifikoval ani jako zabití, ale jako sebeobranu - bez podmínky a s pochvalou ministra vnitra.

Odkaz ke komentáři

Ono to nebude tak horké, aspoň zatím. V diskusi k tomu článku na iDnesu to dobře vysvětluje uživatel www.MujGLOCK.com:

Bohuzel clanek nadpisu je napsan zjevne zamerne "senzacne". NS posuzoval konkretni pripad a vyvodil z nej konkretni zavery. V tomto pripade dotycny pan strilel na ujizdejici auto a celkove situaci proste z hlediska taktickeho reseni "zpackal".

Pokud bychom to vzali do krajnosti, tak zabiti zlodeje, ktery je na uteku (de facto pomsta za kradez), je opravdu vrazdou. At se to nekomu libi, ci ne.

Spíš bych se (opět) zlobil na novináře, že k tomu vyrobili "senzační" titulek.

Odkaz ke komentáři

Mno, otázka je, jak je to v případě loupežného přepadení.

Krádež jako taková by skutečně neměla bejt důvodem k zabití, ale ve výsledku je to otázka kdo komu co dokáže, protože krádež je de iure pouze zmocnění se cizí věci bez použití násilí proti osobě.

Jakmile by v tom mělo hrát roli násilí proti osobě, okamžitě se jedná o loupež.

Odkaz ke komentáři

Mno, otázka je, jak je to v případě loupežného přepadení.

Krádež jako taková by skutečně neměla bejt důvodem k zabití, ale ve výsledku je to otázka kdo komu co dokáže, protože krádež je de iure pouze zmocnění se cizí věci bez použití násilí proti osobě.

Jakmile by v tom mělo hrát roli násilí proti osobě, okamžitě se jedná o loupež.

Jen mi napadlo,když spíš na chalupě s otevřeným oknem a v noci uvidíš chlapa v své ložnici ,který tam tím oknem vlezl je to zloděj nebo lupič?

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Jen mi napadlo,když spíš na chalupě s otevřeným oknem a v noci uvidíš chlapa v své ložnici ,který tam tím oknem vlezl je to zloděj nebo lupič?

Ještě je tu možnost,že šel za manželkou. Upraveno uživatelem HonzaX
Odkaz ke komentáři

Nedávno jsem jel kolem jedné menší firmy, co měla všude na plotu nápisy "Pozor, objekt je chráněn nástrahami a pastmi vlastní výroby, které mohou způsobit vaši smrt."

Docela se mi to líbilo, pokud už by tam zloděje něco zabilo, soud by to mohl brát tak, že byl varován.

Akorát se v tomhle dementním státě bojím toho, že soud rozhodne ve prospěch pachatele, protože ten chudák zloděj byl určitě negramotnej a proto si to nemohl přečíst :(

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Střílet na někoho jen skrze majetek (krádež) se podle našeho zákona prostě nesmí no, ale rozhodně by to neměla být vražda. Protože i krádež je útokem proti zájmu chráněnému trestním práve, ale zabití by byl exces... Ale položit to jako vraždu, to je fakt novej level demence nejvyššího soudu. Další level je pak anglickej model, kde i zabití ozbrojeného útočníka je vraždou.

NIGHTinGALE: To varování nemá vliv, každopádně na nástrahy už tady jeden judikát máme, že za určitých okolností jdou považovat za nutnou obranu...

Upraveno uživatelem Tada
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...