michalval Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Tak desetkrát: Sojůz něrušííímyj, respůblik svobóóódnych.......a celý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Tak desetkrát: Sojůz něrušííímyj, respůblik svobóóódnych.......a celý Plus 10x internacionalu a ma to komplet :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Děte s tím do řiti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 já bych se na to vys..l. Pohádky znám, jsou i celkem pěkný a nemůžou za nějakýho komunistickýho kariéristu, IMHO... Upozorňuji, že nejsem členem žádné strany a kandidoval jsem u nás v obci za nezávislé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 soused co rekonstruuje byt se na to vrhl v pul seste rano...luxusni probuzeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 soused co rekonstruuje byt se na to vrhl v pul seste rano...luxusni probuzenito věřím , se na něj vrhni taky, že takhle teda ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 az ho capnu odpoledne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Takovej slavnej den a nikde ani zmínka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 slavnej den? jako VŘSR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Tak tak. Žel nechvalně slavnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 jo tak to chápu ty rány od půl šesté...to nebyla přestavba od souseda to byly výstřely z Aurory.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Jo a vodka poteče proudem a dlouho do noci pak budou vyzpěvovat. Kupředu levá a podobný šlágry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Dnes jsem koukl na svůj účet a zjistil, že jsem "dobrovolně" seděl na volbách zadarmo a jen z lásky k zaměstnavateli. Nějak mě to trochu otrávilo. Počkám do pondělí na výplatní pásku a pak uráá na boj s větrným mlýnem, fakt se nemůžu dočkat :-((((( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 To se posílá zvlášť ne, nebo jsi to někdy dostal přímo s vejplatou? Já na odměnu člena komise jednou čekal asi tři měsíce:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 To se posílá zvlášť ne, nebo jsi to někdy dostal přímo s vejplatou? Já na odměnu člena komise jednou čekal asi tři měsíce:)Jako úředník a v rámci zkvalitňování služeb to máme ve výplatě. Všichni kolem mě, to tam mají, já jedinej ne. Lehce mě to připomíná mou kauzu "tričko chronomagu". Asi mě někdo nemá rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Jotak. Si vsaď do těch euromiliónů, jednou se to někde zlomit musí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Takovej slavnej den a nikde ani zmínka vřsr.jpg Pravdu máš! A to to do nás ve škole hustili každý rok. Vzpomínám na ty besídky, kde se recitovaly revoluční básně a zpívaly ruské písně. Tak aspoň jedna za všechny, kterou jistě mnozí z nás umějí dodnes nazpaměť: Sedmý listopad v MoskvěSamuil Maršak Rudou barvou dneska zářísedmička v mém kalendáři.Podívej se oknem: všudev ulicích je všechno rudé. Každé okno, každá střechajako by dnes hořela.Tam, kde jindy tramvaj spěchá,kapela jde zvesela. Celá země -- i my dětivelký svátek máme dnes.Rudý balonek můj letí,přímo k obloze se vznes'. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Jestli nás to nezmátlo pánové jako kdysi- dělat říjnovou revoluci v listopadu . Jinak , Vojto, tuhle neznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 To snad ani neni možný, Martine! :-D Že tys chodil za školu! Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Dodělaná, krásně vymalovaná vstupní chodba v baráku, odnáším štafle a pic, uflákl jsem roh u dveří :-( bych si nejradši ruce zlomil, sakra.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky