maama Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 (upraveno) len aby som to ujasnil, tiez by ma netesilo keby nieco take urobim to beru jako samozřejmost Upraveno 9. března 2011 uživatelem aama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 No tak teď jsem z toho úplně paf. Jednak si docela odporuješ v tom, co píšeš, útočíš ne osobně na můj intelekt, to je docela vtipné, skoro schyzofrenické pojetí problému. Pokud jde o počet svědků, tak tam bylo více lidí, ale mám už dost sklerózu, pokud jde o můj neosobní intelekt, tak ten je úměrný společnosti ve které žijeme a mému věku, to znamená mírný dement, pokud jde o udání, tak nejsem udavač, pokud jde o předem připravený zločin, tak jde spíše o ochranu po. Ale nerad bych tady rozjížděl další vlákno osobních invektiv, takže tímto ne osobním prohlášením osobně v diskusi končím. Děkuji. respektuju tvou neochotu o tom diskutovat. se mnou bys do osobního střetu nespadl, tolik za mě. mě se chtělo diskutovat o tom, že právě nejde o ochranu policistů po zločinu (zločince), ale o zločin policistů - úpravu faktů, důkazů resp. umožnění si zastřelit při výkonu někoho neoprávněně - protože neozbrojeného! (a je jedno, že po zločinu zločince) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Vesměs se bude tenhle judikát aplikovat pouze na shodný případ, čili když pachatel prchá z místa činu a okradený ho postřelí. A tady to máte už na iDnes: http://zpravy.idnes.cz/nejvyssi-soud-couva-zabiti-zlodeje-je-vrazdou-kdyz-je-na-uteku-p7n-/krimi.asp?c=A110309_144509_krimi_cen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Tak prave me nastvali dopravni policiste. Mam asi devet dni proslou technickou, moje blbost, ale aby mi ten fizl vykladal, ze oni jsou represivni slozka a ze muzu byt rad ze me nenecha to auto odstavit a odtahnout odtahovkou, tak s tim at jde do pr*ele. Jezdim slusne, auto je v poradku a on se tvaril, jako bych srazil srazil decko na prechodu a ujel. Nerikam kdyz ma nekdo technickou propadlou treba rok a auto v dezolatnim stavu, ale devet dni? cmon ... navic samozrejme zitra jsem mel v planu tu technickou vyridit ... shit happens Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Od pondělní operace jsem konečně schopen pročíst forum a něco napsat. Mělo se jednat o celkem banální zákrok (zavedení drenů), ale už na cestě ze sálu jsem (dle slov sanitáře) křičel bolestí. Noha neskutečně bolí, jsem pod morfiem v kapačce, prý to zítra poleví, snad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Od pondělní operace jsem konečně schopen pročíst forum a něco napsat. Mělo se jednat o celkem banální zákrok (zavedení drenů), ale už na cestě ze sálu jsem (dle slov sanitáře) křičel bolestí. Noha neskutečně bolí, jsem pod morfiem v kapačce, prý to zítra poleví, snad... TY TI DÁVAJ ČOUDA....AT JE TI BRZO LÍP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 (upraveno) Moooc jsem se chtěl pochlubit fotkou s těma vintážníma Seamasterama co dorazily minulý týden, ale tou přiblblou Nokií s 3,2 megapixel foťákem prostě nejde udělat pořádná nerozmazaná fotka =-( Upraveno 10. března 2011 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Od pondělní operace jsem konečně schopen pročíst forum a něco napsat. Mělo se jednat o celkem banální zákrok (zavedení drenů), ale už na cestě ze sálu jsem (dle slov sanitáře) křičel bolestí. Noha neskutečně bolí, jsem pod morfiem v kapačce, prý to zítra poleví, snad... No ty vole... A víš že už je čtvrtek ? Měl jsi tenkrát zdrhnout s náma, Fazer by to u něj v hospodě proplách lihem, přelepil slouplou etiketou z lahváče a byl bys na tom určitě líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 No ty vole... A víš že už je čtvrtek ? Měl jsi tenkrát zdrhnout s náma, Fazer by to u něj v hospodě proplách lihem, přelepil slouplou etiketou z lahváče a byl bys na tom určitě líp. Melu blbosti - od úterka. V pondělí jsem měl jít původně domů, v úterý byla operace. Každopádně dnes slavím 7 týdnů v nemocnici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 chlape dobojuj to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 držím palce... to co tu píšeš, to je horror na pokračování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Melu blbosti - od úterka. V pondělí jsem měl jít původně domů, v úterý byla operace. Každopádně dnes slavím 7 týdnů v nemocnici... Bozinu,uz Ti prajem nech Ti je lepsie a vegetis radsej doma s rodinkou . Drz sa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Richarde drž se a už odtamtud brzy vypadni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Richarde, máš u mě doživotní odvoz z pražských srazů na nocleh k jancusovi. A bojuj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 To ricous: Pozdě jsem přečetla detailně tohle vlákno, nemůžu věřit popsaným postupům, měl jsi nárok změnit nemocnici, ošetřujícího lékaře. Snad už tě brzy pustí.Věřím, že nejsi žádný mejdlo, tak jsi asi neřval bolestí jen tak. Nějak mi uniklo, kde tě mučí...Přeju hodně sil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 Doufám,že jsi si už ten příděl smůly vybral a že se vše otočí k lepšímu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 stale ma s..e vytrvala bolest chrbtice. to mam pomstu za to ze som debil a neviem si v mraze obliect dlhy kabat. no co uz, za sprostost sa plati draho!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gordon Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 Ještě neustaly následné otřesy a na ČT24 se už živě ve studiu diskutuje o ratingu a obsluze dluhu Japonska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 (upraveno) Maji si zoufat, nebo v primem prenosu sborove bedovat, nebo poustet cernou obrazovku? Nebo ukazovat tragicke obrazky a poustet dramatickou hudbu, jako na Nove a mit divadelne ztrapene obliceje. Achjo.. Upraveno 11. března 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gordon Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 Maji si zoufat, nebo v primem prenosu sborove bedovat, nebo poustet cernou obrazovku? Achjo.. Ne, například by mohli rozvíjet, do kterých japonských stavebních firem se nyní vyplatí investovat apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky