Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Pricina je samozrejme o 5 levelu jinde, kdyby byly jednoduse postavene nizke dane, tak by neslo delat uniky a nestalo by to za to. FU by mohl mit polovinu lidi a stihali by vsecko v pohode.

Akorat ze to nikdy neprojde, protoze v tyhle zemi je vetsina deprivantu - a v parlamentu dokonce 99%

souhlas Jeremy, ještě ti ten korporát nezamotal hlavu! :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne nastvalo, ale velmi nemile překvapilo, v čem jsou schopni lidi prijit do divadla:-). To, ze někomu presne nepadne oblek, dobre, chápu, někdo jde občas a nechce investovat ( i kdyz lidi v nepadnoucich oblecich je tak 95%), ale ze se tam,slečna oblece jak na diskotéku, nebo pan tam prijde v outdor botech a mikine, to uz je pro me opravdu nepochopitelne. Ale divadla si za to můžou v podstate samy, kdyz tam takové lidi poušti. Me to nejak nepohorsuje, jen fakt nechápu, ze se někdo nestydí a ani ho nenapadne, ze je neco spatne.

Odkaz ke komentáři

Ne nastvalo, ale velmi nemile překvapilo, v čem jsou schopni lidi prijit do divadla:-). To, ze někomu presne nepadne oblek, dobre, chápu, někdo jde občas a nechce investovat ( i kdyz lidi v nepadnoucich oblecich je tak 95%), ale ze se tam,slečna oblece jak na diskotéku, nebo pan tam prijde v outdor botech a mikine, to uz je pro me opravdu nepochopitelne. Ale divadla si za to můžou v podstate samy, kdyz tam takové lidi poušti. Me to nejak nepohorsuje, jen fakt nechápu, ze se někdo nestydí a ani ho nenapadne, ze je neco spatne.

už jsem to sem psal asi před půl rokem. párek italů v šusťákovkách v opeře. Psal jsem nejen sem ale i na vedení opery a čekal jsem odpověď ve stylu "platí tak my musíme šoupat nohama" ale poslali omluvu s tím že se pokusí něco udělat. bohužel se to nepovedlo

Odkaz ke komentáři

Kouknou do televize třeba na předávání státních vyznamenání a mají vzor.

No a divadla maj za vstupenky prachy - krátkozraké vedení to upřednostní před dlouhodobě nasranými tradicionalisty - kteří nakonec stejně přijdou..

Odkaz ke komentáři

už jsem to sem psal asi před půl rokem. párek italů v šusťákovkách v opeře. Psal jsem nejen sem ale i na vedení opery a čekal jsem odpověď ve stylu "platí tak my musíme šoupat nohama" ale poslali omluvu s tím že se pokusí něco udělat. bohužel se to nepovedlo

Tovje prave ten problém, protoze kdyby u nás zavedli nejaky dresscode, pres který by nejel vlak, byla by půlka divadla prazdna (nadsazka), takze radši primhouci oci a shrabnou kacky. Bohužel, peníze jsou dnes to jedine nejdulezitejsi. Ale jak rikam, me to az tak neurazi, i kdyz podívat se na hezky oblecene lidi je mnohem prijemnejsi, než na chlapa v mikině a outdorovych botech.

Odkaz ke komentáři

Je to smutné... Občas v Národním nebo ve Státní opeře jsou vidět hrozné modely. Odpustit se to dá třeba turistům, po kterých není možné spravedlivě žádat, aby si sem v kufru z Koreje vezli oblek, ale  teda místní by nějaký dress-code dodržet měli.

Odkaz ke komentáři

a ještě měli gshocky ne? znám tenhle hnus z vlastní trpké skušenosti... ciwe fakt někdy aby člověk hlavičky rozdával na počkání, možná pak sa člověk spamatuje...

Odkaz ke komentáři

Je to smutné... Občas v Národním nebo ve Státní opeře jsou vidět hrozné modely. Odpustit se to dá třeba turistům, po kterých není možné spravedlivě žádat, aby si sem v kufru z Koreje vezli oblek, ale  teda místní by nějaký dress-code dodržet měli.

vono to právě odpustit nelze a je jedno jestli letíš z koreje nebo karviné. do la scaly si to nikdo nedovolí a to že si to dovolí do státní opery nebo národního, tak je to jen a pouze ignoranství vedení. dres code by měl být povinost, bez nároku vrácení vstupeného při nevpuštění

Odkaz ke komentáři

Tovje prave ten problém, protoze kdyby u nás zavedli nejaky dresscode, pres který by nejel vlak, byla by půlka divadla prazdna (nadsazka), takze radši primhouci oci a shrabnou kacky. Bohužel, peníze jsou dnes to jedine nejdulezitejsi. Ale jak rikam, me to az tak neurazi, i kdyz podívat se na hezky oblecene lidi je mnohem prijemnejsi, než na chlapa v mikině a outdorovych botech.

Já byl nedávno v Rudolfinu v kraťasech a černém triku "Rádio Beat" kupodivu to nikomu nevadilo.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...