Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Ja napriklad uprimne nechapu, proc nekteri lide jeste prezivaji po ruznejch vidlakovach.

No musím říct, že díky své profesi poslední dobou vídám hodně vylidněných oblastí, kde ti lidé ještě tak před 15 lety byli. Nevím jestli jich ubývá (rodí se míň), ale hlavně se "houfujou" už jinde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník maxigabrielg

Ja napriklad uprimne nechapu, proc nekteri lide jeste prezivaji po ruznejch vidlakovach.

ja som pred Prahou rok zil vo Viedni a tak tu som si prenajal dom v dedinke, kde ani len posta nie je.... fakt taka psia ritka. 

ale je tam klud a uz nebucha kde-kdo v noci na dvere, ze Mejdaaaan!!!

Proste clovek meni priority a nazory....

Odkaz ke komentáři

Nebude to tak horké. Když je babyboom, tak se holt bude opakovat, až tyto děti budou mít svoje děti a tak pořad dokola. Když je slabší jedno období tak ty další budou silnější. Jen systém na to nemyslí a hned se ruší jedle a školky, aby se pak najednou ukázalo, že se narodilo překvapivě moc děti a nejsou kam dát.

Odkaz ke komentáři

Já už jo a dost jich nepřežívá na rozdíl od těch ve městech, ale žije.

Nebude to tak horké. Když je babyboom, tak se holt bude opakovat, až tyto děti budou mít svoje děti a tak pořad dokola. Když je slabší jedno období tak ty další budou silnější. Jen systém na to nemyslí a hned se ruší jedle a školky, aby se pak najednou ukázalo, že se narodilo překvapivě moc děti a nejsou kam dát.

Asi jo. Jsem z generace, která byla silná a tak i počet našich dětí (rozuměj té naší generace) je evidentně vyšší, alespoň kolem mě. A ve vsi, odkud je žena, mají plnou školku (ve slabších letech ji nezavřeli, obec si to tak nějak obhájila - nebyli krátkozrací). Ale jak píšu, vídám oblasti, kde to vypadá hrozivě.

Odkaz ke komentáři

Jasný, zlatý prelidneny smradlavy město. Notyvole....

Každému, co jeho jest... Někdo potřebuje k životu město, jiný ves. Ještě, že nejsme všichni stejní.

Odkaz ke komentáři

Notebook mi už strašně hučel, tak jsem se jak luxu a začal luxovat. Lezly z toho chuchvalce prachu, tak jsem si říkal, jak jsem dobře udělal. Po nastartování mě překvapil úplně jiný zvuk, větrák nefučel. Jenže on nefučí vůbec, takže teplota nepadne pod 80°C, což je celkem problém. Musím mít podkatkované CPU na 0,8 GHz, takže všechno se příšerně seká!!! Bohužel s tím momentálně nemůžu nic dělat, protože přes týden musím s NTB nějak fungovat. Doufám, že ty teploty do pátku vydrží a pak před Vánoci, až bude ta pohoda a volno, tak to rozeberu a snad opravím (debilní pavilion - kvůli větráku musí pryč vše). 

Odkaz ke komentáři

Notebook mi už strašně hučel, tak jsem se jak luxu a začal luxovat. Lezly z toho chuchvalce prachu, tak jsem si říkal, jak jsem dobře udělal. Po nastartování mě překvapil úplně jiný zvuk, větrák nefučel. Jenže on nefučí vůbec, takže teplota nepadne pod 80°C, což je celkem problém. Musím mít podkatkované CPU na 0,8 GHz, takže všechno se příšerně seká!!! Bohužel s tím momentálně nemůžu nic dělat, protože přes týden musím s NTB nějak fungovat. Doufám, že ty teploty do pátku vydrží a pak před Vánoci, až bude ta pohoda a volno, tak to rozeberu a snad opravím (debilní pavilion - kvůli větráku musí pryč vše). 

Není možná!!! Právě jsem zakrytoval svůj stolní PC z těch samých důvodů!!! Větrák od grafiky začal být nepříjemně hlučný. Jenže já se použití vysavače na PC bojím, Přeci jen je ta hadice dost neohrabaná. Tak jsem se pro jistotu párkrát pořádně nadýchl a pokusil se prach odtamtud vyfoukat. Trochu to pomohlo, Ale stejně by ty vnitřnosti potřebovaly zbavit nánosů. Tak přemýšlím, jak na to, abych něco nepo...

Odkaz ke komentáři

Musel jsem tomu ještě pomoct, ty teploty se nedaly snést. Zkusil jsem tedy pořádně fouknout do výdechu. Na poprvé nic, na podruhé zvuk jako když šlápnu kočce na ocas, prostě hnus. Vypadalo to, že se rozletělo ložisko, takže jsem NTB dal na koleno, spodní stranu chladil fénem a zapnul. Po nabootování OS velké překvapení, teploty kolem 40°C, takže se mi ve větráku zasekl jen nějaký chuchvalec prachu, takže super :clap: , už jsem to viděl dost černě se staroušem. 

Se sirkou to je dobrý nápad, příště určitě zkusím. Co se týče čistění desktopu, tak tam je to v poho. Ideálně větrák odpojit a sundat, oluxovat a pak ještě ometám štětečkem. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...