montemar Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 kup si stromek v kvetinaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Františku díky, tak já to nějak vyřešim. Třeba ho dostanu pod stromeček! Jo počkat, sakra.. Akorát ten stromek bude do 24. večer ležet a pak ho teprv postvíš do stojanu no. Jo a než bude ve stojánku nezapaluj svíčky! Tak trochu jiný štědrý den.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 A marně přemejšlim, co budu vařit k večeři.ten ti poradí, dokonalej je ten začátekhttp://youtu.be/rR-xcjA6cx8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Hmm, lepší už je jenom Mr. Bean. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Zvedl se mi žaludek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 něco pro Miceyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 jo a já si myslím, že kuchyní Hruška rozhodně nekončí.............. http://novaplus.nova.cz/porad/rychlovky-ladi-hrusky/video/3560-lada-hruska-bali-darky/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Sakra, tak ty trable s tím parfémem jaksi nekončí. A bude to asi tím, že jsem trochu naivní jeliman. V noci rozrušený příhodou na www.atparfemy.cz objednám nový a pak se tady dozvím, že se to dá koupit v kamenném obchodě. Takže slušně pošlu hned ráno na e-mail www.atparfémy.cz prosbu o zrušení objednávky a ať mi potvrdí storno. Kupuju v kameňáči voňafku a jsem rád, že nemusím na poštu atak. Pro jistotu volám na kontaktní telefon do e-shopu. . Mimo provoz, zavolejte později. Čuju zradu. A tramtadadá odpoledne mám asi robotí email, že mi posílají voňafku. Co teď? Správně je vyzvednout, zaplatit dobírku a poslat jim to zpátky. Při tomhle stylu komunikace mám ale kapičku obavy, co je to za partičku, abych z nich prachy netahal x dní s kdovíjakou nadějí na úspěch. Ne úplně správně se jim na tu dobírku vyhulit, nechat to na poště a až se ozvou, tak jim zaplatím to přiblblý poštovný. Asi se tlemíte, ale já jsem v tomhle možná fakt pitomec. Ještě jsem se s tím nesetkal. Na případné komentáře dobírky, obchod neměl na heuréka recenze, takže jsem nechtěl posílat prachy předem. Poraďte, díkec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 tak si říkám jestli ten Hruška to myslí vážně nebo si z lidí dělá srandu nebo to dostává rozkazem. On tam občas má úplně normální, obyčejný jednoduchý jídla, někdy jídla který jsou z kategorie "sám doma a hladový" neboli najdu zbytky a něco z toho uplácám a někdy úplný pitomosti ala mimibazar. Kůžičky. Ještě si taky trošku postěžuju. Tuhle nás v práci vyprudila jakási bezpečnostní revizorka. Na plný pecky. Udělala z nás úplný pitomce a debily, což by až tak nevadilo, na to jsme zvyklí. Ale ona se obula i do šéfa, udělala z něj debila taky, což ho samozřejmě nakrklo a jestli na lyžovačce nevychladl tak bude nejspíš vyvádět ještě hodně dlouho. Jako chápu že je vždycky něco špatně, různě se povalujou různý piksly od kdovíčeho naplněný kdovíčím a tak podobně. Ale ta rachejtle prskala i u mýho hrnku na kafe s lebkou a u naší velkorážní plácačky na pobíjení vos s bojovým jménem "smrtící smrt". Bych fakt rád znal předpis kde se určuje co může být namalovaný na hrnku. Ještě že jsem v tu chvíli byl jinde, asi bych se neudržel a byl by škandál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Sakra, tak ty trable s tím parfémem jaksi nekončí. A bude to asi tím, že jsem trochu naivní jeliman. V noci rozrušený příhodou na www.atparfemy.cz objednám nový a pak se tady dozvím, že se to dá koupit v kamenném obchodě. Takže slušně pošlu hned ráno na e-mail www.atparfémy.cz prosbu o zrušení objednávky a ať mi potvrdí storno. Kupuju v kameňáči voňafku a jsem rád, že nemusím na poštu atak. Pro jistotu volám na kontaktní telefon do e-shopu. . Mimo provoz, zavolejte později. Čuju zradu. A tramtadadá odpoledne mám asi robotí email, že mi posílají voňafku. Co teď? Správně je vyzvednout, zaplatit dobírku a poslat jim to zpátky. Při tomhle stylu komunikace mám ale kapičku obavy, co je to za partičku, abych z nich prachy netahal x dní s kdovíjakou nadějí na úspěch. Ne úplně správně se jim na tu dobírku vyhulit, nechat to na poště a až se ozvou, tak jim zaplatím to přiblblý poštovný.Asi se tlemíte, ale já jsem v tomhle možná fakt pitomec. Ještě jsem se s tím nesetkal. Na případné komentáře dobírky, obchod neměl na heuréka recenze, takže jsem nechtěl posílat prachy předem. Poraďte, díkecRomane, chceš radu tak jí dostaneš..nic jso dopředu neplatil tak to prostě nepřebírej a vyřešeno...je jejich problem že nefugujou telefony a emaily.. nemají jakýkoli nárok po tobě požadovat cokoli.. takže neřeš nepřepínej.. ( rada z druhé strany barikády) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Peníze předem? To pošlu tak členovi fóra který už má pozitivní feedback. Jinak dobírku nepřebírej, regulérně jsi to včas zrušil a navíc ještě pokus o telefonní kontakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 ty woe MJ to jsi neměl chudákovi Hasňovi dělat. Vždycky koukám na Hasňovo ultra sushi menu a teď takové psycho... vydržel jsem celé video, nejlepší je ten konec - prý "překvapení pro návštěvu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Dobírku neplať a za 14dní jim to pošta vrátí zpět jako nevyzvednuté. Za to si prý pošta od nich nic neúčtuje, takže nikomu nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 ty woe MJ to jsi neměl chudákovi Hasňovi dělat. Vždycky koukám na Hasňovo ultra sushi menu a teď takové psycho... vydržel jsem celé video, nejlepší je ten konec - prý "překvapení pro návštěvu" Taky jsem to fascinovaně shlédnul až dokonce. To jsou někdy strašné chvilky tady na tomhle fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Rýmečka jaxviňa a přitom jsem v pátek desinfikoval, viď Farky. Musím se dát do pátku a soboty do kupy, čekají mě dva večúrky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Sakra, tak ty trable s tím parfémem jaksi nekončí. A bude to asi tím, že jsem trochu naivní jeliman. V noci rozrušený příhodou na www.atparfemy.cz objednám nový a pak se tady dozvím, že se to dá koupit v kamenném obchodě. Takže slušně pošlu hned ráno na e-mail www.atparfémy.cz prosbu o zrušení objednávky a ať mi potvrdí storno. Kupuju v kameňáči voňafku a jsem rád, že nemusím na poštu atak. Pro jistotu volám na kontaktní telefon do e-shopu. . Mimo provoz, zavolejte později. Čuju zradu. A tramtadadá odpoledne mám asi robotí email, že mi posílají voňafku. Co teď? Správně je vyzvednout, zaplatit dobírku a poslat jim to zpátky. Při tomhle stylu komunikace mám ale kapičku obavy, co je to za partičku, abych z nich prachy netahal x dní s kdovíjakou nadějí na úspěch. Ne úplně správně se jim na tu dobírku vyhulit, nechat to na poště a až se ozvou, tak jim zaplatím to přiblblý poštovný.Asi se tlemíte, ale já jsem v tomhle možná fakt pitomec. Ještě jsem se s tím nesetkal. Na případné komentáře dobírky, obchod neměl na heuréka recenze, takže jsem nechtěl posílat prachy předem. Poraďte, díkec Romane, chceš radu tak jí dostaneš..nic jso dopředu neplatil tak to prostě nepřebírej a vyřešeno...je jejich problem že nefugujou telefony a emaily.. nemají jakýkoli nárok po tobě požadovat cokoli.. takže neřeš nepřepínej.. ( rada z druhé strany barikády)Přesně tak, budu sprostej, ale vyser se na ně, to je přesně ten důvod, proč nenakupuju tyhle věci na netu, krom jednoho, který je nesehnatelný v obchodě. Raději si něco připlatím a mám klid. Takže udělal bych to stejně, nic bych nepřebíral a nazdar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Chápu, že se to Romanovi nemusí zdát košer, taky jako obchodník nejsem nadšenej když se mi vrátí zpátky nepřevzatej balík ..ale pokud obchodu nefungujou mejly ani telefony tak si na to zadělali sami mám týdně několik podobných zákazníků, který jsou ti schopný říct do telefonu, že jsme lháři a posíláme jim něco co si nikdy neobjednali a kde jsme vubec vzali na ně kontakt... ale tohle je něco zkrátka jiného.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Tohle nevěstí nic moc dobrýho: http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/pad-rublu-vyvolal-paniku-media-spekuluji-o-padu-vlady/r~864f3bb6854a11e49f60002590604f2e/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Tohle nevěstí nic moc dobrýho: http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/pad-rublu-vyvolal-paniku-media-spekuluji-o-padu-vlady/r~864f3bb6854a11e49f60002590604f2e/Minimalne to znamena, ze daji chvilku pokoj zahranici a budou mit starosti sami se sebou doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 No, jak se to vezme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky