Filip.J Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 To si všimneš půl litru rozdílu? Já jsem schopný jet jednu trasu za 7,6 a jindy za 9,5 M?že jen blbě foukat, pár blbých probržděných, červených a vyjde ti zas něco jinéhoVšimnu. Když jedu trasu, kterou mám už najetou, jedu ji většinou pořád stejně, jako podle jízdního řádu. A i když na to občas trochu víc šlápnu, vím, o co mi zvedne spotřebu vyšší rychlost. Jsem prostě takovej počtář a detailista, no. Vlivu větru na spotřebu jsem si zatím nevšiml, patrně to nemá až takový vliv Nebo mám kliku na počasí (jo a taky za vichřice nevyjíždím) Mimochodem, když jsme jeli na jednu letní akci s bandou kamarádů, na kus cesty mě majitel po střechu narvaného VW Polo s přívěsem nechal řídit. Když jsem mu řízení o 150 km dál vracel, nechápal, jak jsem mohl jemu, profi šoférovi, snížit průměrnou spotřebu. Přitom jsem jel pořád stejně rychle ve skupině s ostatními auty. Já jsem holt prostě takovej, nejspíš sám spotřebovávám i míň kyslíku než jiní lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Tvl Patrikuv bracha :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Všimnu. Když jedu trasu, kterou mám už najetou, jedu ji většinou pořád stejně, jako podle jízdního řádu. A i když na to občas trochu víc šlápnu, vím, o co mi zvedne spotřebu vyšší rychlost. Jsem prostě takovej počtář a detailista, no. Vlivu větru na spotřebu jsem si zatím nevšiml, patrně to nemá až takový vliv Nebo mám kliku na počasí (jo a taky za vichřice nevyjíždím) Mimochodem, když jsme jeli na jednu letní akci s bandou kamarádů, na kus cesty mě majitel po střechu narvaného VW Polo s přívěsem nechal řídit. Když jsem mu řízení o 150 km dál vracel, nechápal, jak jsem mohl jemu, profi šoférovi, snížit průměrnou spotřebu. Přitom jsem jel pořád stejně rychle ve skupině s ostatními auty. Já jsem holt prostě takovej, nejspíš sám spotřebovávám i míň kyslíku než jiní lidi si mi pripomenul ten vtip, kde komunisti hľadali ideálneho tvora pre komunizmus. Ako optimum vyhodnotili muchu, lebo málo žerie, málo serie a nelieta na benzín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Tvl Patrikuv bracha :-)Patrik by bráchu z ekonomických důvodů neměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Tezce me sejři prave bezici pohadka na ct 1 !!!! Te ubohost a ta konverzace, te blitek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Tezce me sejři prave bezici pohadka na ct 1 !!!! Te ubohost a ta konverzace, te blitek!Si pust novu, tam frci vysoka kinematografie, to se zblejes dvakrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 ...a na Primě Dorota Máchalová. Ale to mě neštve :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 ...a na Primě Dorota Máchalová. Ale to mě neštve :-DTak Dorota je supr klasika, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Tezce me sejři prave bezici pohadka na ct 1 !!!! Te ubohost a ta konverzace, te blitek! Já už přepnul na ČT Sport a chystám se za chvíli na TV Barrandov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Tak Dorota je supr klasika, ne?Právě. Proto mě to neštve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Koukejte na ct2,klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Klasika je Máchalová.......................Je to rebel! Při zatýkání tři vojáky těžce zranil dva zhmoždil a jednoho zesměšnil...................... :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Me se ta na CT1 teda líbila. Holt od Kolečka a Pruzinovskeho nelze čekat nic jiného, ale za me super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Me se ta na CT1 teda líbila. Holt od Kolečka a Pruzinovskeho nelze čekat nic jiného, ale za me super. Náhodou většinou mají dobrý humor a Honza Prušinovský je i velmi fajn člověk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 A co teprv Babovřesky, to je páni biják ... doufám, že už nic horšího bejt nemůže ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 A co ty dialogy bez hlavy a paty, 2 x vole, a žvatlalove? Za mne uz nikdy! A moji deti tez preply na klasiku pekelnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 A co ty dialogy bez hlavy a paty, 2 x vole, a žvatlalove? Za mne uz nikdy! A moji deti tez preply na klasiku pekelnou.A co to bylo za "pohádku"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 A co teprv Babovřesky, to je páni biják ... doufám, že už nic horšího bejt nemůže ...To mas pravdu žaboblitky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 At si tvoje děti prepinaj, kam chtějí. Tohle nebyla uplne pohádka pro děti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky