VS Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 (upraveno) Já jsem propadlou tetanovku řešil loni. Měla by se opakovat každých deset let, ale do patnácti let se to dá stále řešit jednou prodlužovací injekcí. Vzhledem k tomu, že já ji měl propadlou už dlouho/nepamatuji se, tak jsem taky dostal tři.Já jsem se letos iniciativně hlásil, že chci tetanovku po 10 letech a doktorka mi řekla, že se to prodloužilo na 15. Tak za 5 let, jestli si vzpomenu.Horší je, že mi letos končí občanka i řidičák. Jak já nesnáším úřady. Proč se to v 21. století nedá řešit přes ineternet? A proč není jedna karta na všechno? Upraveno 29. prosince 2014 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Volala mě doktorka, dělala si nějakej ordnung v kanceláři a zjistila, že mám rok propadlou tetanovku, teď dostanu tři včeličky :-( a vůbec nemyslím na to, že lítám po celém světě ... nejsem si taky moc jistej, jestli jsem lajdák já nebo ona*Jestli je tetanovka propadlá jen rok.. tak jsou tři / kompletní očkování/ naprosto zbytečné. Už je prodloužen i interval na přeočkování z 10 na 15 let.... Kdyby trvala na třech - tak bych trval na vyšetření hladiny protilátek předtím.... nenech si zbytečně děrovat zadek... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Zítra ráno máme odjíždět na chatu...takže mám horečku a zimnici. Já bych to asi i dal, ale nakazil bych všechny děcka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Já jsem se letos iniciativně hlásil, že chci tetanovku po 10 letech a doktorka mi řekla, že se to prodloužilo na 15. Tak za 5 let, jestli si vzpomenu.Horší je, že mi letos končí občanka i řidičák. Jak já nesnáším úřady. Proč se to v 21. století nedá řešit přes ineternet? A proč není jedna karta na všechno?Doklady bych nejradši neřešil, zkusil bych se nechat škrtnout i na berňáku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 To já jsem ještě svého praktického lékaře neviděl. Dostal jsem se k němu tak, že moji dětské doktorce došla trpělivost a donesla mu mojí kartu a to už bude přes 5 let. V tomhle jsem lempl, ale očkování mám pořád v pořádku aspoň doufám tedy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Já jsem se letos iniciativně hlásil, že chci tetanovku po 10 letech a doktorka mi řekla, že se to prodloužilo na 15. Tak za 5 let, jestli si vzpomenu.Horší je, že mi letos končí občanka i řidičák. Jak já nesnáším úřady. Proč se to v 21. století nedá řešit přes ineternet? A proč není jedna karta na všechno?Kdyz jsi na to kaslal, tak se nediv . Jinak, muzes se objednat ( aspon v praze to tak je ) pres net, necekas a i vyzvednuti lze udelat stejne- cas usetris. Jedna karta na vse treba bude, nekdy ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Po 20 dnech čekání dorazil před 9 dny na poštu Praha 120 balíček se sponou za 600,- CZK. 9 dnů se nedělo nic a před chvílí vyskočila hláška: probíhá příprava na celní řízení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 (upraveno) Opera - prohlížeč. Musel jsem přeinstalovat PC a chtěl jsem zpáttky Operu protože jsem na ní byl zvyklý. Vše jsem si zazálohoval, provedl instalaci windows a stáhnul asi milion verzí opery než jsem našel tu správnou s vestavěnym email klientem (nově už ho mají zvlášť), povedlo se super, mam kontakty ale nemám emaily. při minulé přeinstalaci jsem dostal zpět i své emaily. Nevíte jak to dostat zpět? Jsem zoufalý. edit: alelůja hotovo poznámkapromědebilakdybyměněkdynapadlotopodstoupitještějednou: Opera verze 12.16 + záloha!! Upraveno 29. prosince 2014 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 věděli jste že značka "zákaz vjezdu všech vozidel" nemusí nutně znamenat zákaz vjezdu? Že jde použít jako dodatková tabulka doplňující informaci k informativní značce? To je ale blbost, co?! No ale podle pana Bocána z policejního prezidia to tak je. Otázka je jestli by to tak chtěl chápat i dopravní policajt. Nechal jsem si totiž vysvětlit trojkombinaci značek, často užívanou při dočasném značení uzavírek. Bráno z vrchu jde o značky "slepá ulice","zákaz vjezdu" a "dodatková tabulka s údajem vzdálenosti, např.3600m", to celé na jedné tyči. Z mého pohledu je to nesmyslná zpatlanina, podle experta to znamená že to je prostě slepá ulice která je slepá proto že tam někde v dálce je zákaz vjezdu. Proč mám pocit že jeden blbec udělá chaotické dopravní značení a druhý blb si vymyslí zdůvodnění aby nemusel přiznat že dopravní značení je snůška pitomostí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Já jsem upřímně řečeno zmaten co že tě na tom rozčílilo, mně to přijde jako celkem normální a relativně pochopitelný značení.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 věděli jste že značka "zákaz vjezdu všech vozidel" nemusí nutně znamenat zákaz vjezdu? Že jde použít jako dodatková tabulka doplňující informaci k informativní značce? To je ale blbost, co?! No ale podle pana Bocána z policejního prezidia to tak je. Otázka je jestli by to tak chtěl chápat i dopravní policajt. Nechal jsem si totiž vysvětlit trojkombinaci značek, často užívanou při dočasném značení uzavírek. Bráno z vrchu jde o značky "slepá ulice","zákaz vjezdu" a "dodatková tabulka s údajem vzdálenosti, např.3600m", to celé na jedné tyči. Z mého pohledu je to nesmyslná zpatlanina, podle experta to znamená že to je prostě slepá ulice která je slepá proto že tam někde v dálce je zákaz vjezdu. Proč mám pocit že jeden blbec udělá chaotické dopravní značení a druhý blb si vymyslí zdůvodnění aby nemusel přiznat že dopravní značení je snůška pitomostí?Tak to seš ty, dotaz ve SM? A dodatkové tabulky se opravdu používají, pro různé vyjímky a vyjímky z vyjímky. Je to dost častý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 rozčiluje mě na tom to že se prostá informace že cesta dál nevede, dělá takhle komplikovaně a zmateně a expertům to přijde normální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 (upraveno) Dyk ona ale dál vede, až za ty tři kiláky ne.. Upraveno 30. prosince 2014 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Tak to seš ty, dotaz ve SM? A dodatkové tabulky se opravdu používají, pro různé vyjímky a vyjímky z vyjímky. Je to dost častý.jo to jsem já. Ten dotaz byl původně rozsáhlejší ale oni to zkrátili. Mám prostě pocit že dopravní značení se dělá moc komplikovaně. Stačila by značka slepá ulice, možná s dodatkovou tabulkou se vzdáleností nebo nějakým vysvětlením. Prostě to dál nevede a celkem mě nemusí zajímat proč. Dávat zákaz vjezdu s dodatkovou tabulkou vzdálenosti je sice možné ale přijde mi to zbytečné a matoucí. Já se s tou značkou setkával na vjezdu do ulice která sice končila zákazem kvůli rekonstrukci ale nebyla slepá, pokračovala objížďkou jinou ulicí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Tak to seš ty, dotaz ve SM? A dodatkové tabulky se opravdu používají, pro různé vyjímky a vyjímky z vyjímky. Je to dost častý. Taky jsem tam ten dotaz zaregistroval. Koukám, že chronomagoři jsou všude Také by mě zajímalo, jestli by všichni příslušníci měli jasno v jejím výkladu. Další, alespoň pro mě ne zcela jasná situace - na fotce je placené parkoviště, jehož začátek by měl být označen dopravní značkou - značka je ale na sloupu až u třetího místa v řadě - první dvě místa teda zpoplatněná nejsou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Kouknu na to. To me zaujalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 (upraveno) Ta značka před parkovištěm není dobře vidět. Co je na tom bílém štítku ? Upraveno 30. prosince 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 já bych to taky tak chápal, jen není moc vidět co to je na té značce "parkoviště" úplně vpravo. Jestli to není nějaký symbol ale jen nějaký flek od kdovíčeho, pak by to znamenalo že tam je parkoviště bez dalšího omezení. A od toho sloupu je placené. Ještě k té mé značce, ten expert tam odpověděl jakoby ten zákaz byl v tom případě jen jakousi vysvětlující dodatkovou tabulkou ale tak to není. Je to informativní "slepá ulice" a "zákaz vjezdu" umístěný předběžně s dodatkovou tabulkou vzdálenosti. No jo, on se ten zákaz vlastně stal informativní značkou, no to je chaos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Na té značce P jsou vyobrazené parkovací hodiny. Podle mě, ať by na té značce bylo cokoliv, neplatí to pro parkoviště dále, protože na tom sloupu je ještě šipka "vpravo" a tím pádem vše výše uvedené platí pouze pro dále značený směr. Na sloupu je pak pouze obecné znění "Zakazuje se stání bez parkovacího poplatku". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Taky jsem tam ten dotaz zaregistroval. Koukám, že chronomagoři jsou všude Také by mě zajímalo, jestli by všichni příslušníci měli jasno v jejím výkladu. Další, alespoň pro mě ne zcela jasná situace - na fotce je placené parkoviště, jehož začátek by měl být označen dopravní značkou - značka je ale na sloupu až u třetího místa v řadě - první dvě místa teda zpoplatněná nejsou? Na té dodatkové tabulce je něco ve smyslu, že je zakázáno parkovat bez platného parkovacího lístku. Koukal jsem na to a můj názor je ten, že správce komunikace u vás ušetřil za osazení jednoho sloupku a značku píchl na sloup VO ( značka by měla být na tom rohu, jak je jiná barva zámkové dlažby ), možná jim to takto odsouhlasil dopravní inženýr PolicieČR, ale spíš si myslím, že je to "aktivní akce" správce. A odpověď by byla šalamounská- jelikož jsi v zoně, kde je všude přikázáno mít parkovací lístek, tak ho máš mít i na tomto místě, ale jestli máš na právníky a trpělivost na zdlouhavou tahanici, tak bych tam zastavil bez lístku. A dle mého se jedná jen o jedno místo, u toho druhého je už sloup VO se značkou IP 13c a podtabulka E13. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky