StanoBare Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 Mne sa ešte dávnejšie omylom podarilo vyhodiť do velkokapacitného kontajnera, okrem zberu papiera aj techničák od auta. Tuším na tretí deň, keď sme zistili, že chýba a po horúčkovitom a deptajúcom hľadaní, skrsla mi myšlienka na zberné suroviny. Ešte nikdy nemali tak vytriedený kontajner. Ale doklady sa našli! Pocit rovnaký = s blaženým úsmevom si človek ťuká na čelo, aký som to debil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Používání slov jako "nevina" a "spravedlnost" trošku jinak než bychu takového článku čekal. Jen abychom se za chvíli ze sdělovacích prostředkůnedozvídali že trestná činnost je vlastně v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Používání slov jako "nevina" a "spravedlnost" trošku jinak než bychu takového článku čekal. Jen abychom se za chvíli ze sdělovacích prostředkůnedozvídali že trestná činnost je vlastně v pohodě.použití slova spravedlivě v tom kontextu celkem chápu. Ale jak je nevinné když se někdo rozhodne jít krást, to už nepobíram Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 (upraveno) Proto, když ho chytíš a přizabiješ ho, tak tě ještě popotahujou, protože on šel nevinně jen krást. Upraveno 24. února 2015 uživatelem ava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Proto, když ho chytíš a přizabiješ ho, tak tě ještě popotahujou, protože on šel nevinně krást.Jak kde . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Taky rád fotím shora, když to jde.Co to byla za akce u Lahvárny ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Ani ne tak nastvalo jako rozesmutnelo. Cekam na dcerku, tak jsem se sel brouzdnout po namesti. Samozrejme jsem pribrzdil u Altmana a okukoval co ma ve vyloze novyho. U Breitlingu jsem si vsiml, ze dvoje hodinky ma vzhuru nohama. Oboje v cene kolem kila kazdy. To by si s tim mohli dat vetsi praci a jit to po sobe zkouknout. Oproti tomu Primky a ty dalsi pofiderni znacky co maji za rohem byly jak vojaci na prehlidce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 (upraveno) Hm, hlavně že tam maj chlebíčky za pade. A ještě hlavnějc, že jsem si tam aspoň jednou za tejden na něco zaběhl, sakra:)http://www.novinky.cz/ekonomika/362522-vyhlasene-prazske-lahudkarstvi-jan-paukert-zavrela-inspekce-kvuli-plisnim-a-mysimu-trusu.html Upraveno 24. února 2015 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 To tam teda v tom mém rodném kraji nějak zdivočelo...vybuchujou sklady, lidi se střílej na obědech http://www.novinky.cz/krimi/362519-muz-strilel-v-restauraci-v-uherskem-brode-na-miste-je-nekolik-mrtvych.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Hm, hlavně že tam maj chlebíčky za pade. A ještě hlavnějc, že jsem si tam aspoň jednou za tejden na něco zaběhl, sakra:)http://www.novinky.cz/ekonomika/362522-vyhlasene-prazske-lahudkarstvi-jan-paukert-zavrela-inspekce-kvuli-plisnim-a-mysimu-trusu.htmlkdyž seš v insolvenci, tak ti je jedno jestli tam máš h@vnahttp://praha.idnes.cz/insolvencni-rizeni-lahudkarstvi-paukert-f1t-/praha-zpravy.aspx?c=A150102_123932_praha-zpravy_mav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Jo, daří se jim. To ten zlej kebab vedle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 asi nikdy nepochopim pohnutku, ktera vede cloveka tohle nahazet do uzasnyho lesa, notabene prilehleho k "lepsi" lokalite... usetri 10 korun? hnus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 asi nikdy nepochopim pohnutku, ktera vede cloveka tohle nahazet do uzasnyho lesa, notabene prilehleho k "lepsi" lokalite... usetri 10 korun? hnus... tak za to bych někomu rozkopal prdel, že jsem se tak rozvášnil..........nechápu to, zvlášť když je na každým kroku kontejner.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Uherský Brod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Uherský Brod...peklo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 tak za to bych někomu rozkopal p...l, že jsem se tak rozvášnil..........nechápu to, zvlášť když je na každým kroku kontejner..........presne! a nikomu to nevadi... par kroku odtud same rezidence 10+, ale mestska ma asi jine ukoly s vyssi prioritou... pritom by stacilo povesit na stromy par fotopasti ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Brejle na dvě půlky. Ale co je to proti Uherskému Brodu nebo věčnosti, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Ta tragédie v Uherském Brodě,je to hlavně smutné :-( Neštěstí,začínají je věci řešit až když je pozdě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Brejle na dvě půlky. Ale co je to proti Uherskému Brodu nebo věčnosti, že? Mám super lepidlo na plasty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Mám super lepidlo na plasty. Těm už nepomůže nic. Ono o ně vlastně ani nejde. Vzal jsem si náhradní. Ale štve mě, že budu muset pro předpis na nový až do Motola a tam čučet v čekárně bůhví jak dlouho. No, a pak taky nejsou zadarmo, že jo. Takže zas čára přes rozpočet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky