Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Mne sa ešte dávnejšie omylom podarilo vyhodiť do velkokapacitného kontajnera, okrem zberu papiera aj techničák od auta. Tuším na tretí deň, keď sme zistili, že chýba a po horúčkovitom a deptajúcom hľadaní, skrsla mi myšlienka na zberné suroviny. Ešte nikdy nemali tak vytriedený kontajner. Ale doklady sa našli! Pocit rovnaký =  s blaženým úsmevom si človek ťuká na čelo, aký som to debil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Používání slov jako "nevina" a "spravedlnost" trošku jinak než bych

u takového článku čekal. Jen abychom se za chvíli ze sdělovacích prostředků

nedozvídali že trestná činnost je vlastně v pohodě.

použití slova spravedlivě v tom kontextu celkem chápu. Ale jak je nevinné když se někdo rozhodne jít krást, to už nepobíram

Odkaz ke komentáři

Ani ne tak nastvalo jako rozesmutnelo. Cekam na dcerku, tak jsem se sel brouzdnout po namesti. Samozrejme jsem pribrzdil u Altmana a okukoval co ma ve vyloze novyho. U Breitlingu jsem si vsiml, ze dvoje hodinky ma vzhuru nohama. Oboje v cene kolem kila kazdy. To by si s tim mohli dat vetsi praci a jit to po sobe zkouknout. Oproti tomu Primky a ty dalsi pofiderni znacky co maji za rohem byly jak vojaci na prehlidce.

Odkaz ke komentáři

Hm, hlavně že tam maj chlebíčky za pade. A ještě hlavnějc, že jsem si tam aspoň jednou za tejden na něco zaběhl, sakra:)

http://www.novinky.cz/ekonomika/362522-vyhlasene-prazske-lahudkarstvi-jan-paukert-zavrela-inspekce-kvuli-plisnim-a-mysimu-trusu.html

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři

Hm, hlavně že tam maj chlebíčky za pade. A ještě hlavnějc, že jsem si tam aspoň jednou za tejden na něco zaběhl, sakra:)

http://www.novinky.cz/ekonomika/362522-vyhlasene-prazske-lahudkarstvi-jan-paukert-zavrela-inspekce-kvuli-plisnim-a-mysimu-trusu.html

když seš v insolvenci, tak ti je jedno jestli tam máš h@vna

http://praha.idnes.cz/insolvencni-rizeni-lahudkarstvi-paukert-f1t-/praha-zpravy.aspx?c=A150102_123932_praha-zpravy_mav

Odkaz ke komentáři

asi nikdy nepochopim pohnutku, ktera vede cloveka tohle nahazet do uzasnyho lesa, notabene prilehleho k "lepsi" lokalite... usetri 10 korun? hnus... :(

tak za to bych někomu rozkopal prdel, že jsem se tak rozvášnil..........nechápu to, zvlášť když je na každým kroku kontejner..........

Odkaz ke komentáři

tak za to bych někomu rozkopal p...l, že jsem se tak rozvášnil..........nechápu to, zvlášť když je na každým kroku kontejner..........

presne! a nikomu to nevadi... par kroku odtud same rezidence 10+, ale mestska ma asi jine ukoly s vyssi prioritou... pritom by stacilo povesit na stromy par fotopasti ...

Odkaz ke komentáři

Mám super lepidlo na plasty.

Těm už nepomůže nic. Ono o ně vlastně ani nejde. Vzal jsem si náhradní. Ale štve mě, že budu muset pro předpis na nový až do Motola a tam čučet v čekárně bůhví jak dlouho. No, a pak taky nejsou zadarmo, že jo. Takže zas čára přes rozpočet  :furious:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...