Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tak uřčitěěěě, pro Pražáka republika začíná na Ruzyni a končí u Říčan. ostatní je divočina a venkov. Miluju tyto kecy. 

Já zas nemám rád( a ostatně jako většina ostatních)   líné vyčurané Pražáky.  :pokey:

.

.

Když už flame, tak ať to jede..

:clap:  :clap:  :clap:

Edit 2:

Paradoxně, když nad tím tak uvažuju, tak mám díky práci kamarády a známé napříč celou republikou a nezáleží odkud jsou

Ale na blbouna narazíš všude ( krom Zlína, samozřejmě).

Proto mě tyhle řeči tak točí.

Upraveno uživatelem Radimk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já už mám poslední dobou pocit, že na lokalitě nezáleží - ale tuším, že poslední ojebávka, co mě potkala, byla ve formě chlapíka od Uherskýho Hradiště...

Myslím,že už to tu slušně hoří,a také jsem z Hradišťa,tak pozor na to :-)  /vychcánci a darebáci jsou všude napříč republikou /.

Odkaz ke komentáři

Myslím,že už to tu slušně hoří,a také jsem z Hradišťa,tak pozor na to :-)  /vychcánci a darebáci jsou všude napříč republikou /.

Šak já su taky z Moravy, tak jakýpak copak. Jsem se těma Sudetama ani Hradištěm nehodlal do nikoho strefovat.

Darebáci, zrovna tak jako slušný lidi, jsou všude.

Na to konto jsem si dneska uvědomil, že další z řemeslníků, který mi měl do kanceláře udělat extenzi k psacímu stolu, takovou desku na jednu nohu, se už asi neozve, natož, že by to udělal. Už jsem tu měl dva, přišli, změřili - "jasný, není problém, pošlu nabídku..." a nic. Prvnímu jsem volal po 3 týdnech, jak to vypadá s tou nabídkou a řekl, že to dělat nebude, že mu to za to nestojí. Že by mi to aspoň napsal do mailu, abych věděl, že mám shánět někoho jinýho, to ho ani nenapadlo. Druhej tu byl před měsícem, volat mu už ani nebudu.

Sliby se slibují, blázni se radují - prej Morava - dobrý lid, klid a řád - jo, houby :)

Kdyby tu byl nějaký stolař, který by uvítal úplně malý "vládní" kšeftík, může mi napsat.

Odkaz ke komentáři

Pár nás tu je, neboj :clap: , i když teprve čtvrtou generací ( jinak Německo ).

Aha, tak to jsi skoro první co znám. Jinak co znám pražáky tak žijou v děčíně , nebo se stěhují do Pardubic :)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...