tommas4 Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Vezl mě tam kámoš, ten pak říkal: "Cos čekal, Sudety. Tady je to samej zloděj".Co na to říct, že? Snad jen radši nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Jen ze u staryho plzence zacina asie.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 To je někde u Sapy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 jj skoro :-)) http://www.mapy.cz/zakladni?x=13.4690666&y=49.6930637&z=13&source=muni&id=4833&q=star%C3%BD%20plzenec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Takže osa Berlín - Drážďany - Starý Plzenec - Benátky je nová hranice Euro / asijského kontinentu? A co ty Sudety? A Tleskač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 a co teprve jmelí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 (upraveno) Tak uřčitěěěě, pro Pražáka republika začíná na Ruzyni a končí u Říčan. ostatní je divočina a venkov. Miluju tyto kecy. Já zas nemám rád( a ostatně jako většina ostatních) líné vyčurané Pražáky. ..Když už flame, tak ať to jede.. Edit 2:Paradoxně, když nad tím tak uvažuju, tak mám díky práci kamarády a známé napříč celou republikou a nezáleží odkud jsouAle na blbouna narazíš všude ( krom Zlína, samozřejmě).Proto mě tyhle řeči tak točí. Upraveno 14. května 2015 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Já už mám poslední dobou pocit, že na lokalitě nezáleží - ale tuším, že poslední ojebávka, co mě potkala, byla ve formě chlapíka od Uherskýho Hradiště...Myslím,že už to tu slušně hoří,a také jsem z Hradišťa,tak pozor na to :-) /vychcánci a darebáci jsou všude napříč republikou /. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Já bych tu republiku rozdělil na menší celky, ideálně na ulice a pak si sousedi z opačného konce dají prostě přes držku, nebo raději po štamprli a bude po problémech s Moravákama a Pražákama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Vy jste hlava pane vachmajstr :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Vzdyt v Praze uz prazaka nepotkate. Vsichni sikovni jsou tu z Moravy. Jeste kolega je z Liberce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Myslím,že už to tu slušně hoří,a také jsem z Hradišťa,tak pozor na to :-) /vychcánci a darebáci jsou všude napříč republikou /.Šak já su taky z Moravy, tak jakýpak copak. Jsem se těma Sudetama ani Hradištěm nehodlal do nikoho strefovat.Darebáci, zrovna tak jako slušný lidi, jsou všude.Na to konto jsem si dneska uvědomil, že další z řemeslníků, který mi měl do kanceláře udělat extenzi k psacímu stolu, takovou desku na jednu nohu, se už asi neozve, natož, že by to udělal. Už jsem tu měl dva, přišli, změřili - "jasný, není problém, pošlu nabídku..." a nic. Prvnímu jsem volal po 3 týdnech, jak to vypadá s tou nabídkou a řekl, že to dělat nebude, že mu to za to nestojí. Že by mi to aspoň napsal do mailu, abych věděl, že mám shánět někoho jinýho, to ho ani nenapadlo. Druhej tu byl před měsícem, volat mu už ani nebudu.Sliby se slibují, blázni se radují - prej Morava - dobrý lid, klid a řád - jo, houby Kdyby tu byl nějaký stolař, který by uvítal úplně malý "vládní" kšeftík, může mi napsat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Vzdyt v Praze uz prazaka nepotkate. Vsichni sikovni jsou tu z Moravy. Jeste kolega je z Liberce Pleteš si slova šikovní a vychcaní.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 kam az pojde s cenou tento typek? chcel som po nom foto strojka, rano odpisal ze hodi do aukcie, ale hodil aj cenu hore ....pred hodinou bola 425? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Vzdyt v Praze uz prazaka nepotkate. Vsichni sikovni jsou tu z Moravy. Jeste kolega je z Liberce Pár nás tu je, neboj , i když teprve čtvrtou generací ( jinak Německo ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Vzdyt v Praze uz prazaka nepotkate. Vsichni sikovni jsou tu z Moravy. Jeste kolega je z Liberce jak?ved vsetci sme tu rodeni prazaci alebo nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Pár nás tu je, neboj , i když teprve čtvrtou generací ( jinak Německo ).Aha, tak to jsi skoro první co znám. Jinak co znám pražáky tak žijou v děčíně , nebo se stěhují do Pardubic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 jak?ved vsetci sme tu rodeni prazaci alebo nie?Tak od Adama a Evy, to dá rozum, jiné místo pro ráj si ani nedovedu představit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Tak od Adama a Evy, to dá rozum, jiné místo pro ráj si ani nedovedu představit mna hned prezradi moj prizvuk - to este doladim a je to ok! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Téměř 4 hodiny strávené v kolonách na D1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky