Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Docela mě naštvalo že někdo použil mé fotografie zde uveřejněné na fóru k prodeji hodinek Seiko Landmonster na Aukru. KLIK :jawdrop:

Ty fotky už chvilku po prodejních inzerátech kolují. Nedávno byly za 5500 na Sbazaru, teď jsou na Bazos.cz.

http://obleceni.bazos.cz/inzerat/9508152/Seiko-SNM-035-Landmonster-vymena.php

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A kde je ta logika? To už to manželce dají, ale na poště ne...?

Logika v poštovním styku není nikde, ale proč hledat problém tam, kde není?

Prostě dej manželce svoji občanku a ať skočí na poštu se tvým sousedem, který se jí prokáže a máš to, ne? ;)

Odkaz ke komentáři

No pracovnice České pošty jsou už tak zblblé, že to vymakaly do neuvěřitelné debilní dokonalosti: když jsem byl nemocný, přišla mi doporučená zásilka zrovna, když jsem byl u lékaře. Po návratu domů jsem dal oznámení a občanku synovi, aby mi to na poště vyzvedl. Na poště mu zásilku odmítli vydat, že musím přijít sám. Přitom jsme na periferii Prahy, pošťačky nás všechny znají osobně, na poště nás oslovují jménem, synovi říkají dokonce Honzíku, prostě omyl v předání zásilky vyloučen. Když jsem na poštu přišel a řekl jsem, že to přehánějí, tak pracovnice pošty m i řekla, že jsem spáchal přestupek, protože zapůjčení občanky je zakázané a mohl bych z toho mít problémy, ať jsem rád, že se to nikdo nedozvěděl a že ona nevydá doporučenou zásilku ani jinému členovi své vlastní rodiny, prostě pouze adresátovi. Tak jsem prohodil něco nepěkného a dostalo se mi pár invektiv a poučení, že je nemám co školit, že mají své předpisy a že se kvůli nám nenechají vyhodit. Naštěstí zmíněná pracovnice na naší poště už není.

Odkaz ke komentáři

Když mluvíte o té poště. Firma, která mi zprostředkovává povinné ručení na auto mi nabídla změnu pojišťovny a ještě lepší cenu. Kývl jsem a souhlasil s přepisem. Včera (30.3.) mi přišel mail, že se můžu stavit podepsat smlouvu a vyzvednout zelenou kartu. Jelikož se tam nedostanu dřív než koncem příštího týdne, napadlo mě kouknout do kdy vlastně mám starou zelenou kartu. A tak jsem zjistil, že do 28.3. Čili už jezdím bez platné dva dny. Když jsem naštvaný volal do firmy, která mi pojištění zajišťuje, tak mi paní řekla, že se má vžít do jejich situace. Že museli přepsat pojištění u 500 aut a že to prostě dřív nestihli :o No co se na tohle dá říct :D

Tak mě tu zelenou kartu a smlouvu poslala včera kolem 17:30 službou EMS. Před chvílí jsem volal na poštu a prý tam nic nemám. Tak jsem zvědavý kdy to dorazí :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Co to s tím tlakem vzduchu dnes je? Zapálil jsem si fajfku, za chvilku pálila jako prase, nechal jsem vychladnout a stejně zase pálila, že se skoro v ruce nedala udržet. A to jsem bafal z ověřené faje, ověřeným způsobem a ověřeného Old Gowrie. Tak jsem to vysypal, natlačil jinou čokoflákem od SG a jal se zapálit. Hořet to začalo až po DVACÁTÉ sirce. A furt to zhasínalo, nakonec jsem to roztahal tak, že se to celé zapařilo a ucpalo a fajka téměř letěla oknem. Aspoň měsíc to nechcu do huby :furious:

Odkaz ke komentáři

...

Tak mě tu zelenou kartu a smlouvu poslala včera kolem 17:30 službou EMS. Před chvílí jsem volal na poštu a prý tam nic nemám. Tak jsem zvědavý kdy to dorazí :suicide_anim:

Nechte si od firmy poslat číslo té EMS a koukněte do sledování zásilek na poštovním webu. A případně to reklamujte.

Jinak nevím, podle mne je to v lidech. Jednou jsem zaskakoval v doručování balíků o vánocích. Potili jsme krev. Ale na 95 pct. se doručení zkusilo. Oznámení by měl házet do schránky ten pošťák, co asresáta nezastihl doma. Má tam být napsán i čas, kdy se o doručení pokusil.

Další problém je, že je spousta druhů zásilek, některé opravdu nelze vydat jinému než adresátovi, dokonce ani na plnou moc ne. Nehledě k tomu, že zásilkové firmy poslední dobou rády využívají levnějšího druhu balíku (prefix "AZ"), které se nedoručují ale hned ukládají na poště a adresát dostane jen oznámení o uložení. Může ale požádat o doručení ale to už zaplatí. Nechci se kolegů zastívat, je to případ ord případu ale co řešíme ve stížnostech a reklamacích tka oprávněných je zhruba čtvrtina. Ale mluvím o Jižních Čechách. Když chci něco poslat, zajdu na poštu a zeptám se na konkrétní věc, dá se tím ušetřit spousta nervů svých i adresáta i peněz. Osobně viním vedení pošty právě z nepřehlednosti a složitosti a počtu podobných služeb. Nevyznají se v tom pomalu ani sami pošťáci.

Odkaz ke komentáři

Logika v poštovním styku není nikde, ale proč hledat problém tam, kde není?

Prostě dej manželce svoji občanku a ať skočí na poštu se tvým sousedem, který se jí prokáže a máš to, ne? ;)

Neviem ako v ČR, ale keď som išiel na poštu po zásielku určenú manželke, alebo dcéram, tak mi ju vždy bez problémov vydali, pokiaľ samozrejme nebola určená do vlastných rúk. Stačilo ukázať moju občianku a podpísať mojim menom s poznámkou manžel, príp. otec.
Odkaz ke komentáři

Neviem ako v ČR, ale keď som išiel na poštu po zásielku určenú manželke, alebo dcéram, tak mi ju vždy bez problémov vydali, pokiaľ samozrejme nebola určená do vlastných rúk. Stačilo ukázať moju občianku a podpísať mojim menom s poznámkou manžel, príp. otec.

V ČR tohle neexistuje... Pouze pokud tě (jako osobu blízkou) doručovatel zastihne na adrese doručení. Na poště ti to pak prostě nedají.
Odkaz ke komentáři

Au, au, au, dnes jsem v práci díky mé nepozornosti šlápnul do prázdna a sletěl s dvoumetrové bedny přímo na beton, au, au" Ale pří té hrůze mám pouze naražený loket, koleno, žebra, p...l a malý otřes mozečku, takže jsem měl opět štěstí, ale jsem jak když mě vyperete v pračce, au, au"

Odkaz ke komentáři

Co to s tím tlakem vzduchu dnes je? Zapálil jsem si fajfku, za chvilku pálila jako prase, nechal jsem vychladnout a stejně zase pálila, že se skoro v ruce nedala udržet. A to jsem bafal z ověřené faje, ověřeným způsobem a ověřeného Old Gowrie. Tak jsem to vysypal, natlačil jinou čokoflákem od SG a jal se zapálit. Hořet to začalo až po DVACÁTÉ sirce. A furt to zhasínalo, nakonec jsem to roztahal tak, že se to celé zapařilo a ucpalo a fajka téměř letěla oknem. Aspoň měsíc to nechcu do huby :furious:

Včera to horelo celkom dobre /Vanilla Cream vo vložkovke/, celkove na asi 5-6 zápaliek. Dnes to nestíham, ale naštvalo ma, že som znovu nedal dole z plechovky nalepené varovanie bez poškodenia orig. nálepky.
Odkaz ke komentáři

Včera to horelo celkom dobre /Vanilla Cream vo vložkovke/, celkove na asi 5-6 zápaliek. Dnes to nestíham, ale naštvalo ma, že som znovu nedal dole z plechovky nalepené varovanie bez poškodenia orig. nálepky.

No já měl macberení vanilku v úterý! Vida, vida, tak se tu nemusím stydět, že jen já kouřím takové voňavé tabáky. Ale byla to dobrota, to se nedá s dneškem vůbec srovnat. Co se těch plechovek týče, já všechen tabák hned po otevření cpu do dóziček a plechaně vyhazuju. Beztak polovina netěstí vůbec a polovina blbě.

Odkaz ke komentáři

To lib:

No pracovnice České pošty jsou už tak zblblé, že to vymakaly do neuvěřitelné debilní dokonalosti: ........., synovi říkají dokonce Honzíku a přitom se jmenuje Aleš...

:lol2: :lol2: :lol2: To se Ti povedlo! Takhle jsem se dnes ještě nezasmál! :D

Teď jsem trochu mimo, nevím, kdo tam připsal, že se jmenuje Aleš, já jsem tam psal jen, že mu říkají zdrobněle jménem Honzíku, takže ho dobře znají. Nějak mi uniká pointa??!!

Odkaz ke komentáři

To lib:

No pracovnice České pošty jsou už tak zblblé, že to vymakaly do neuvěřitelné debilní dokonalosti: ........., synovi říkají dokonce Honzíku a přitom se jmenuje Aleš...

:lol2: :lol2: :lol2: To se Ti povedlo! Takhle jsem se dnes ještě nezasmál! :D

Teď jsem trochu mimo, nevím, kdo tam připsal, že se jmenuje Aleš, já jsem tam psal jen, že mu říkají zdrobněle jménem Honzíku, takže ho dobře znají. Nějak mi uniká pointa??!!

Promiň!!

To se povedlo mně :D Já Ti tam toho Aleše vsunul. Ale stejně jsem se od srdce zasmál ještě jednou. Pardon! :war:

Odkaz ke komentáři

Moje zkušenost je taková, že na poště automaticky na balík i objemnější doporučené psaní dají hned na příjmu výdejní pošty razítko "adresát nezastižen" a pošťačka nese jen papírek. Přece se s tím nebude tahat... Sám jsem si jednou šel na poštu pro balíček ještě ráno před tím než pošťačka vyrazila a už tam razítko bylo :(

Odkaz ke komentáři

Přesto mám raději když mi doručuje pošta... Všechny ty PPL a DHl mě osobně přijdou nekonfortní. Dovezou to, ale když je člověk na druhém konci městatak musí letět jako šůs.. když se domluví, tak už je pak blbé na poslední chvíli někam zmizet.. na poštu mohu jít kdy chci.. třeba i ve chvíli kdy mi vyzbyla půlhodinka volna :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...