tommas4 Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Této následné papírové válce rozumím, mě nejde do hlavy proč si stát neumí vybratsvůj dluh přímo u pana X - dlužníka? To nebude člověk s živnosťákem a bydlištěmna obecním úřadě aby na něj neměli páky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Jó, to netuším.. taky nám pár firem dluží dohromady stovky milionů a nedá se s tím nic dělat. Peníze prostě nejsou, nemovitosti má zastaveno plno dalších věřitelů, konkurzy, insolvenční řízení.. Když někdo dluží, tak holt už dluží na všechny strany a žádná si pak už nelízne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Ty máš pár firem, které dluží stovky milionů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Jo tam je "nám", ne " mám"! Sorry, jsem slepej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Vyřizuju stavební povolení a zrovna jsem zjístil, že mi asi metr od plotu na pozemku běží O2 kabel. V kupní smlouvě ani zmíňka. V pondělí budu volat prodávajícímu, O2 a poběžím na stavební úřad. Má s tím někdo nějakou zkušenost? Ochranný pásmo píšou 1,5m. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 To ochranný pásmo mi přijde bere každej úřad jinak. Geodeti mi tvrdí jeden metr, druhej půl druhýho. V geometrickém plánu k tomu břemenu by to mělo být zřejmé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Vyřizuju stavební povolení a zrovna jsem zjístil, že mi asi metr od plotu na pozemku běží O2 kabel. V kupní smlouvě ani zmíňka. V pondělí budu volat prodávajícímu, O2 a poběžím na stavební úřad. Má s tím někdo nějakou zkušenost? Ochranný pásmo píšou 1,5m.o2 ti dá vyjádření co s tím mas dělat, po me chtěli kabel do chráničky. Jestli na něho narazím, tak to tam dam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 o2 ti dá vyjádření co s tím mas dělat, po me chtěli kabel do chráničky. Jestli na něho narazím, tak to tam dam.Tragedie to asi nebude. Dela se na to v tomhle pripade vecne bremeno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 Po mne ho chtel CEZ, za skrinku,co je na mem pozemku. Napsal jsem jim, at si ji prijedou zbourat a postavit jinde a ze bremeno nechci. A je klid, oni maj svou skrinku furt stejne, pristupnou z ulice a ja nemam bremeno. Ale treba je to jinej pripad, nevim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 Vyřizuju stavební povolení a zrovna jsem zjístil, že mi asi metr od plotu na pozemku běží O2 kabel. V kupní smlouvě ani zmíňka. V pondělí budu volat prodávajícímu, O2 a poběžím na stavební úřad. Má s tím někdo nějakou zkušenost? Ochranný pásmo píšou 1,5m.Ochranné pásmo není dogma. Budeš přímo na něm stavět? Tak ho prelozis, pokud nebudeš stavět přímo na něm je to OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 Bezi mi to metr od hranice pozemku. Barak na tom stat primo nebude, ale tyka se to plotu, kde ho kabel ve dvou mistech krizi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 U me se taky bagrista divil, kdyz pri serezavani svahu vytahl 3 kabely od O2 nastesti je dali pekne do pisku, s paskou a prekryvem, takze si toho vsiml vcas... Jen je trochu potahal... ted je zabuduju do suche operne zidky a necham byt... O2 bremeno u me nema, takze jsem to s nima ani neresil. No a pokud Ti to vede u plotu, zadna hruza... Bud chranicka, nebo prelozka, ale da se to s nima vyridit co vim v pohode a rychle... Ale slevu z kupni ceny, na naklady s prelozkou bych zkusil... Cizi kabel v pozemku je vada predmetu koupe...drobna, ale presto je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 Nezapomente ze prelozku hradi ten kdo ji vyvolava neboli 100% jde za zakaznikem. Navic do roku 1992 se vecna bremena ridi zakonem a do uvedeneho roku nemusi byt VB zapsano na katastru. Jinak ochranne pasmo je 1m a spravce zarizeni Ti muze udelit vyjimku takze se to nemuze brat pausalne. Kdyz bys chtel s tim vic pomoct tak napis SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 Dnes mě naštvala moje vlastní blbost a to jsem měl tak fajn víkend. :-[ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 Dnes mě naštvala moje vlastní blbost a to jsem měl tak fajn víkend. :-[Vysvětli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 Vysvětli...Na konci víkendového tréninku v tatrách jsem se chtěl vykoupat v ledové horské bystřině, no hodinky jsem sundal ale snubák bohužel ne. Bych si nafackoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 A jéje.. to se blbě vysvětluje, jestli u toho zrovna nebyla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 Nasralo mne na nove ve zpravach, jak poloblbci z mestskych policajtu o velikosti stada cca 500 kusu v republice hledaj diru v zakonu, aby si nemuseli ďelat maturitu. At jdou k lopate, kdyz je to samej botickovej debil a darmoslap. Sami hledaji, jak obejit zakon. Meli na to pet let. To i u nas v chomutove radeji kdysi dali dva blbci falesny vysvedceni a jsou tam dodnes. To je hnus velebnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky