Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tak jsem se vrátil z aj a celé se mi to uleželo. Zpočátku jsem, pln těch nadávek, chtěl věc předat někam, kde by toho pána alespoň poučili, kde je hranice, za kterou už nemůže. Ale teď to vidím tak, že to vlastně musí být strašně nešťastný člověk. Vždyť z něj jen čiší zloba a nenávist. Určitě bude frustrovaný, třeba ho bije žena, nebo nemá práci, třeba ho nikdo nemá rád, nemá kámoše, má malýho pinďoura nebo co já vím ještě...

Takže je to vlastně chudák. Ale první hodinku po přečtení jsem si tlak měřit nemohl, to teda ne...

šak právě, co si budeš špinit karmu:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja bych teda ocekaval, ze se aukro bude snazit to resit, zejmena pokud jim ukazes doklad o zaplaceni z tve strany..

To je právě to, co jsem psal, ono je to asi obráceně, platit měl ten ťulpas a Miloš prodával telefon. Ten sled událostí je napsán, zdá se mi, dost nepřehledně.
Odkaz ke komentáři

Tak jsem se vrátil z aj a celé se mi to uleželo. Zpočátku jsem, pln těch nadávek, chtěl věc předat někam, kde by toho pána alespoň poučili, kde je hranice, za kterou už nemůže. Ale teď to vidím tak, že to vlastně musí být strašně nešťastný člověk. Vždyť z něj jen čiší zloba a nenávist. Určitě bude frustrovaný, třeba ho bije žena, nebo nemá práci, třeba ho nikdo nemá rád, nemá kámoše, má malýho pinďoura nebo co já vím ještě...

Takže je to vlastně chudák. Ale první hodinku po přečtení jsem si tlak měřit nemohl, to teda ne...

Náš ultra vegetarián by ti řekl:

Šiva praví. Zlo přitahuje zlo. Mysli s láskou a pozitivně, stejně pak budou ostatní smýšle o tobě. Uvař si řepu a vykašli se na něj :).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar

To je právě to, co jsem psal, ono je to asi obráceně, platit měl ten ťulpas a Miloš prodával telefon. Ten sled událostí je napsán, zdá se mi, dost nepřehledně.

Jj, já prodal telefon, on vyhrál aukci. měsíc nezaplatij, já ho několikrát urgoval i přes aukro, pak jsem mu napsal ať už neplatí že jsem tel. prodal druhému v pořadí, on otevřel spor a začal mi posílat sprosté maily....takže tak
Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar

Náš ultra vegetarián by ti řekl:

Šiva praví. Zlo přitahuje zlo. Mysli s láskou a pozitivně, stejně pak budou ostatní smýšle o tobě.

Mohl bys to prosím trochu rozvést? :-) Upraveno uživatelem milosklikar
Odkaz ke komentáři

... že jsem si včera navečer málem vystřelil oko stěžejkou při výměně spony na pásku. Večer ještě sranda, ale dnes ráno... bolí, bolí...

a komentáře, že jsem (slušně řečeno) magor a ještě k tomu nešikovný, si nechte. Těch sem už slyšel doma dost!!

Upraveno uživatelem Radimk
Odkaz ke komentáři

frantikovy stupidni slinty v prodejnich vlaknech

Jen bych to chtel uvest na pravou miru - trochu jsem si rypnul ohledne druhe "vymeny" vozu v kratke dobe. Myslim, ze na tom mam nárok, mel jsem proste pocit, ze sem jede autobazar. Modi to hned smázli, takže co. Oznacit to za "stupidni slinty" a poté mě nazvat kreténem to je trochu silná káva. Stačilo me uzemnit v mezích slušnosti. No ale jsi zrejme drsňák a já to toleruju.
Odkaz ke komentáři

Sakra co to je?

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/37355-sada-xenony-philips-vybojky/page__pid__573455#entry573455

Jak xenony... jako do paraboly?

Co ten slovník "buzerovali policajti".

To jsme tady na tuzing.cz nebo co?

Cos to tady plácal včera? Nebylo to v sekci Vyměním a Ostatní? A co ty telefony tam, to jsme tady na mobile. cz? A co ty zapalovače, to jsme tady na kouříme. cz? A slovo buzerace je nějáká sprostota? Ty jsi nebyl na vojně? Mrkni do slovníku.

Navíc se tam válej cetky měsíce, xenony se prodali ke vší spokojenosti běhěm deseti minut členovi fora"

Ty jsi mi hnul žlučí hned po ránu, jdu si vzít neurol :wallbash: Tohle bylo Zu viel i na moji jinak klidnou povahu"

Odkaz ke komentáři

No popravdě díky fotografii (u drátěného plotu a v řadě jiných aut, alespoň mi to tak připadalo) jsem měl i já dojem, že se jedná o autobazar, co hledá zboží s lepší manipulací a stálejší hodnotou ;)

Uznávám, ta fotka byla docela hustá :smile_anim: Ale neměl jsem moc chuť s tím něco moc dělat, chtěl jsem je nejdříve hodit do popelnice (s elektrickým odpadem samozřejmě) a pak jsem si řekl, že třeba někomu poslouží" A vidíš, poslouží"

Odkaz ke komentáři

Uznávám, ta fotka byla docela hustá :smile_anim: Ale neměl jsem moc chuť s tím něco moc dělat, chtěl jsem je nejdříve hodit do popelnice (s elektrickým odpadem samozřejmě) a pak jsem si řekl, že třeba někomu poslouží" A vidíš, poslouží"

Ale však jó, ale je zbytečné se tady v partě kvůli tomu škorpit :cheers:
Odkaz ke komentáři

xenony se prodali ke vší spokojenosti běhěm deseti minut členovi fora

Hmmm... xenony.

A je na ně homologace, tedy schválení pro provoz na veřejných komunikacích? A měl jsi naklápění světel? A ostřikovače?

Asi ne co... tudíž tě policajti pérovali oprávněně. Nevadí mi slovo buzerovat jako to, že tím pejorativním slovem dáváš najevo, že to vnímáš jako křivdu.

Přitom je to k posrání tohle potkat, jsme jak někde na balkáně s tím neschváleným tuningem.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...