Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Ježka se nikdo na nic neptal. Myslel si, jak je strašně vtipnej, když na svém fcb profilu označil Limberského za mentálně handicapovaného. Osobně si myslím, že Limberský moc důvtipu nepobral, ale ať se Ježek nediví, že si z něj Plzeň Fans dělají pr-del.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je pěkný Ježek x Limberský, to mě pobavilo, resp. pobavil Ježek a to vážně bez ironie.

Ježek to okomentoval s obrovskou nadsázkou a shrnul vlastně celý český fotbal a jeho panující pravidla a to hlavně morální.

Co také čekat od pána P a B ?

Jeho glosa "řídíče " přivedla mě i mé kolegy k několikaminutovému záchvatu smíchu.

Fanoušci Plzně předvedli transparentně vrchol nevkusu a trapnosti.

VLASTNĚ NÁRODU SDĚLUJÍ ŽE ŘÍDIT OŽRALÝ NABOURAT A OHROŽOVAT OSTATNÍ JE VLASTNĚ V POHODĚ !!!

Navíc Ježek jako naprosto výjimečný handicapovaný sportovec dokázal obstát na několik výborných což se z zrovna z Plzně snad žádnému kopálistovi v zahraničí nepovedlo.

Po roce po dvou vždy mažou domů, jelikož venku zahřívají lavičku a nebo hrdinský válčí v německé druhé lize.

Odkaz ke komentáři

Delat si z nekoho prdel je normalni... Normalni neni delat si prdel z postizeni. Od Jezka to byla jasna nadsazka, od fanousku podpasovka.

Ježka se nikdo na nic neptal. Myslel si, jak je strašně vtipnej, když na svém fcb profilu označil Limberského za mentálně handicapovaného. Osobně si myslím, že Limberský moc důvtipu nepobral, ale ať se Ježek nediví, že si z něj Plzeň Fans dělají pr-del.

Odkaz ke komentáři

Podle me je mu to uplne jedno :)

Odkaz ke komentáři

Jezismarna jakypak postizeni a srovnavani s ditetem s rakovinou.. Ma amputovanou nohu pod kolenem po autonehode, slusne si vydelava sportem (a neni vubec jisty, ze by to dokazal i zdravej), vicemene nijak ho to neomezuje, holt si udelal z nekoho srandu a mohl cekat, ze mu to nekdo vrati. Bude mu to uplne jedno a jak ho osobne znam, myslim, ze se tomu i zasmeje. Vubec nechapu, delat z toho tema.

Odkaz ke komentáři

Empatie... to je to co temto fanouskum a nekterym v diskuzi chybi. A jestli si nekdo mysli, ze ztrata nohy nekoho neomezuje, tak to uz je dost smutne. Znam lidi z Cernych koni /handicapovani na kolech/ a ti by jiste mluvili jinak. Ne kazdemu budou na potkani vypravet jak je osud k nim kruty apod. Jsou zvykli bojovat.

Upraveno uživatelem nAscA
Odkaz ke komentáři

To je prima diskuze:) On je kuprikladu dost velkej rozdil, jestli je to pod nebo nad kolenem. Pokud by nemel koleno, je to samo 100% neco jinyho. Je samozrejme mozny, ze kdyz se o tom sam vyjadruje tak, ze to pro nej uz je omezeni vcelku maly a dokaze zavodit se zdravejma profikama, ze keca.

Odkaz ke komentáři

To je prima diskuze:) On je kuprikladu dost velkej rozdil, jestli je to pod nebo nad kolenem. Pokud by nemel koleno, je to samo 100% neco jinyho. Je samozrejme mozny, ze kdyz se o tom sam vyjadruje tak, ze to pro nej uz je omezeni vcelku maly a dokaze zavodit se zdravejma profikama, ze keca.

Tos mi ale opravdu neodpověděl. To je reakce hodná politika.

Odkaz ke komentáři

Trochu to odlehčím banalitou... nikde v Brně nemají nový Watch it podzim. Výběr mezi Watch magazínem a Hodinky & šperky jsem vzal po dlouhé době H&Š. Takový reklamní a bezobsažný buletin by měli dávat zdarma v obchodě.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...