Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

rom romulos romulus

Ano, rozumim:) a dik.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mělo by to být spíš ve vlákně co mě potěšilo, ale tady jsem si stěžoval. Jsem zdraví jak rybička, jede se dál :-) Prostě prý žíly praskají no, to se stává i u televize. Dokonce prý lidi u televize i umírají, to jsem ani nevěděl, zlatě na kopci :-)A už mě tam pár let neuvidí, musím zaklepat...

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Mělo by to být spíš ve vlákně co mě potěšilo, ale tady jsem si stěžoval. Jsem zdraví jak rybička, jede se dál :-) Prostě prý žíly praskají no, to se stává i u televize. Dokonce prý lidi u televize i umírají, to jsem ani nevěděl, zlatě na kopci :-)A už mě tam pár let neuvidí, musím zaklepat...

Tak drzim palce pri vystupu na Snezku;).

Odkaz ke komentáři

Tak zdravé žíly nepraskají. Každá nemoc znamená nerovnováhu v našem těle. Zkus třeba jíst víc tlačenky, želatiny a podobně, aby tělo mělo dost stavebního materiálu a mělo z čeho stavět pěkně elastické žíly.

Odkaz ke komentáři

Navic bejt netrpelivej u doktora po pulhodinovem cekani je dobrej fór :lol2:  

Jo taky už se těším na pátek až budu asi tak tři hoďky sedět u toho našeho chirurga v čekárně a modlit se aby tam náhodou nepřijeli z vězeňský eskorty s doprovodem muklů.Protože Ti maj bohužel přednost a a dovedou to kolikrát zablokovat na celý dopoledne....

Afričan je holt málo trpělivej........... :lol2: .............chtělo by to trénink.

A gumový medvídky...........hodně gumových medvídků

http://carujeme.cz/opili-medvidci/

Odkaz ke komentáři

Navic bejt netrpelivej u doktora po pulhodinovem cekani je dobrej fór :lol2:

Kdybych tam seděl s tebou,tak tam vydržím celé odpoledne,si myslím tedy :-) ale s tou komunitou tam jsem to prostě nedal...

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Tak zdravé žíly nepraskají. Každá nemoc znamená nerovnováhu v našem těle. Zkus třeba jíst víc tlačenky, želatiny a podobně, aby tělo mělo dost stavebního materiálu a mělo z čeho stavět pěkně elastické žíly.

Tlačenku já rád a neměl jsem ji tak pět let,dík za připomenutí že takové věci existují, jedu rovnou k řezníkovi :-)

Odkaz ke komentáři

Něco je špatně.

Přijde takhle po ránu zaměstnanec že dává výpověď. Tak se vyptávám o co jde,

jestli ho loví konkurence, trable doma, problém v práci a tak.

Ovšem z odpovědi sedím na prdeli a čumím jak puk.

Cituji: "Teď nebudu pár měsíců dělat nic. Něco dostanu na pracáku a něco mám našetřeno tak se budu chvíli flákat doma".

Že bych plošně snížil platy?

Odkaz ke komentáři

Tenhle trend teď kolem sebe občas registruju taky, hlavně u mladších kolegů - "Dám si pár měsíců pauzu a pak si zase něco najdu."

Alimenty na ně  <_<

Něco je špatně.
Přijde takhle po ránu zaměstnanec že dává výpověď. Tak se vyptávám o co jde,
jestli ho loví konkurence, trable doma, problém v práci a tak.

Ovšem z odpovědi sedím na p...li a čumím jak puk.
Cituji: "Teď nebudu pár měsíců dělat nic. Něco dostanu na pracáku a něco mám našetřeno tak se budu chvíli flákat doma".

Že bych plošně snížil platy?

Odkaz ke komentáři

Možná proto, že když u mě někdo pracuje tak se o něj starám.

A celá ta filosofie je asi na delší text ale snad jde poznat "co mě právě naštvalo" ? ;)

Zamestnavas jeste?:-).

Svet zacina byt fakt divnej. Misto vazeni si dobreho mista.. .

Odkaz ke komentáři

Ale i kdyby nebyl číšník, ten koncept se mi vlastně docela líbí: užívat si důchodu po kouskách, dokud je tělo mladý a zdravý. Protože v sedmdesáti - nebo v kolika naše generace půjde do důchodu - už užijeme leda h.....

Ale to ze mě mluví jen závist, že je chlapec bez závazků a může si to dovolit :)

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...