ADIkov Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Chvalabohu aj mna nasiel priekupnik s 0 prispevkami a dal "neodolatelnu" ponuku a pri tom sa vydaval aj za profika.... A este aj vysvetloval preco hodnoti moje hodinky na tolko kolko za ne chcel dat! K...t jeden! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Chvalabohu aj mna nasiel priekupnik s 0 prispevkami a dal "neodolatelnu" ponuku a pri tom sa vydaval aj za profika.... A este aj vysvetloval preco hodnoti moje hodinky na tolko kolko za ne chcel dat! K...t jeden! kupovat s 0 příspěvky je zde tolerovano. Ze jste se nedohodli neni přeci důvod mu nadávat nebo? Ukaž ze jsi lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 kupovat s 0 příspěvky je zde tolerovano. Ze jste se nedohodli neni přeci důvod mu nadávat nebo? Ukaž ze jsi lepší Tak ono jde spis o to,ze dotycnej asi delal chytryho a snazil se poucovat,co a jak a navic diktoval cenu.Alespon takhle to chapu ja... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Asi bych se nebál sem zkopírovat konverzaci, ať se pobavíme :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 překupník si tě našel ................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 překupník si tě našel ................ jo,taky si myslím,nakukuje sem mraky untrvasrmanů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Tak ono jde spis o to,ze dotycnej asi delal chytryho a snazil se poucovat,co a jak a navic diktoval cenu.Alespon takhle to chapu ja... Presne tak. S tym vyrazom na konci mojho prispevku som mozno troch prehnal ale fakt ma to vytocilo a este k tomu som mal aj celkom debilny den a to bola ta posledna kvapka, hlavne ze ma to preslo S 0 prispevkom samozrejme sa da nakupovat ale asi vsetci vieme o com je rec a vacsina sa s takymito typkami uz stretol, predstavovat nemusim. Konverzaciu sem nechcem davat ale mam tak potuchy ze sa s nim niektory urcite stretnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Konverzaciu sem davat nemusis ale recenziu mozes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 Presne tak. S tym vyrazom na konci mojho prispevku som mozno troch prehnal ale fakt ma to vytocilo a este k tomu som mal aj celkom debilny den a to bola ta posledna kvapka, hlavne ze ma to preslo S 0 prispevkom samozrejme sa da nakupovat ale asi vsetci vieme o com je rec a vacsina sa s takymito typkami uz stretol, predstavovat nemusim. Konverzaciu sem nechcem davat ale mam tak potuchy ze sa s nim niektory urcite stretnu Ja bych to nehrotil, neměl si den a potřeba vybít se padla na proste na prvního na raně jen doufám, ze nemáš zbrojní průkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 Ja bych to nehrotil, neměl si den a potřeba vybít se padla na proste na prvního na raně jen doufám, ze nemáš zbrojní průkaz Zial nee ale zas tak jednoduche to neni, na tom sa asi vacsina tu na fore rozculil alebo sa s tym ani nestaral. Btw: nemam problem ked niekto ponukne nerealnu cenu, max odpisem "dik ale nie" to bilo ale o niecom inom.A bodka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 Když jsme před 2 stránkama bavili o těch prodejcích BMW, tak jsem chtěl sem hodit super zkušenost s Invelt Plzeň. Ale pak jsme byli podívat do Prahy na auto (chtěli jsme koupit 5ku, kterej sloužil rok jako vládní vůz, rozhodovalo se o 520xd nebo 525xd a otec se chtěl podívat na vlastní oči), tak zkušenosti příšerný. Člověk, který nám to auto ukazoval, byl ještě takž takž, ale pak rodinný přítel, který tam s námi byl si řekl, když už jsme v té Praze a mít možnost, tak že by šel ještě podívat na X3. Tak jdu s panem, který prodával ojetý auta, říkám, jestli můžeme si podívat na nějakou X3 rovnou na jejich parkoviště, ale on prostě, že ne, to ne. Pak tam vyjmenoval 300 důvodu, který mě už nezajímal. A nejvíc mě dojala věta " My nejsme normální autobazar, my vám nemůžeme postavit 10 aut za sebou a podívejte se na to". Celou dobu mluvil dost navýšeně a ani nespustil očí z obrazovky. Takže za mě Invelt Plzeň dobrý, Invelt Praha nikdy. Holt v té malé prdeli Plzni mají míň zákazníků tak asi je víc váží, v Praze asi zvyklý jednat větší obchody asi. Pak jsme byli ještě podívat v Porsche Plzeň na Q5 a taky dobrá zkušenost. Asi trochu pomohlo, když jsem tam minulý rok dohodil prodej 2 Q5tek P.S: Nepříjemný týpek v Praze měl na ruce ty hnusný velký Ingersolly s 2 "turby"http://i179.photobucket.com/albums/w317/GeorgeRado/IN3103WHj_zpscab235c7.jpg Týpek v Audi měl nějaký hnusný Esprit Dual tone, ale zas mi pochválil mého HMT Sona v pozlaceném pouzdře. Alespoň tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 sice mě to nenaštvalo právě teď a taky by to spíš možná patřilo do motorkářské sekce protože jich se to hlavně týká. Stručně řečeno, motorkáři: NESVIŤTE DÁLKOVÝMA! Je to blbý zepředu i zezadu! Jestli si myslíte že jste líp vidět, tak ne nejste. Jste víc vidět ale ne líp a to rozhodně není to samý. Sice vás vidím v zrcátku na dva kilometry ale na 50 metrů už se to nedá sledovat jak to oslňuje. A v té chvíli přestává sranda, nevidím kolik vás je, jak rychle se blížíte, jestli dáváte blinkr a budete předjíždět a tak vůbec. Zepředu samozřejmě totéž. Auta samozřejmě občas oslňují taky ale je jich minimum. Motorek tak 90 procent. U aut teď s blížící se zimou nastává opačný problém, temný přízrak. Zkrátka, sešeří se, zkazí se počasí a řidič si neuvědomí že by měl z denního svícení, při kterém obvykle nesvítí nic vzadu, přepnout na normální kompletní osvětlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 U aut teď s blížící se zimou nastává opačný problém, temný přízrak. Zkrátka, sešeří se, zkazí se počasí a řidič si neuvědomí že by měl z denního svícení, při kterém obvykle nesvítí nic vzadu, přepnout na normální kompletní osvětlení.Já jsem asi divnej, navíc řídím jednou za uherskej rok a veskrze postarší auta, ale já svítím přes den stejně jako v noci...normální (potkávací?) světla, druhej stupínek přepínače. Dělám něco blbě nebo jsou spešl denní/noční světla fičura nějakejch moderních aut? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 Ano,denní světla například u Oktávky svítí jen ty spodní /přídavné/ světla pod hlavníma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 Pepou popisovaní experti holt využívají definice, že "denní svícení" znamená svítit za jízdy vpřed buď potkávačkama (z funkčního hlediska nesmysl - ale většina prodejců tenhle hack nabízí skoro/zdarma a nebo za pár kaček) a nebo vhodnýma "certifikovanýma" lampičkama pro denní svícení (které musí zhasnout po zapnutí potkávaček) - přičemž o svícení vzad tam nic není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 V televizi mluvil nějaký policajt,že při denním svícení přídavnými světly /předními/ nesvítí zadní světla a prý je to na pokutu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 (upraveno) Pak jsme byli ještě podívat v Porsche Plzeň na Q5 a taky dobrá zkušenost. Asi trochu pomohlo, když jsem tam minulý rok dohodil prodej 2 Q5tek takPorsche Plzeň?! Tos Tome pobavil, arogantnejsi amatéry jsem neviděl pokud neberu v potaz chytráky z inveltu... Upraveno 11. října 2015 uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 Jakoze se neco zmenilo na tom, ze denni svetla muzou svitit jenom vepredu..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 Prý by měla svítit i vzadu,jinak je to na pokutu.A zadní se nerozsvítí,pokud nezapneš hlavní světlomety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 Tak to se budto ted neco zmenilo, nebo byl ozralej nebo nevim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky