warann Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Tááák vidiš, vyřešeno ))Njn, sice dvacka nenávratně v čudu, ale budiž. Jinak k těm doktorům - oni se dneska z opatrnosti krejou, což obecně chápu, ale někdy je to až přes čáru. Mně říkal jinej doktor něco ve smyslu - když si bude v tom Vašem případě myslet, že nemáte jet, tak Vám to řekne sám od sebe. V opačným bude mlčet. Když se ovšem sami zeptáte, tak Vám to z opatrnosti v žádným přápadě nedoporučí.
Radek124 Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Jó felčaři... já byl ve Středu po 6 měsících od operace roztříštného ramene na kontrole v Bohunicích... Doktor co mě operoval tam i přes objednání, telefonické potvrzení a víc než 2 hodiny čekání nakonec vůbec nebyl - ale budiž, stane se. Maník co ho zastupoval mi už od dveří při pohledu na snímky bohorovně hlásil že z hlediska pohybových omezení jde "stacionární stav" a že pro ně je to de-facto finito - aby to hned ve druhé větě popřel, že bych se možná měl asi tak za měsíc-dva s operatérem domluvit na CT a artroskopii, že místo mezi kloubem a lopatkou by se ještě mohlo uvolnit... A do té doby si se mnou na rehabilitacích (bez jediného snímku - kromě těch které jsem si sám zaplatil a nechal stáhnout) můžou kroutit a lomcovat jak chtějí, na zdravotní pojišťovnu předepisovat lázně, aby se to pak celé zase rozvrtalo. Asi je na čase změnit lokál...
nividic Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 No tak toje jasný z povahy profese. Blbý je, že poslední dobou lékaři začínají z opatrnosti spíš právničit po vzoru advokátů, tj. 3 lékaři = 4 názory. Ale nedivím se jim. A bude hůř.
Daemonultimate Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Profesní sebereflexe, co naděláš.
Frantik Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Hele proste medicina neni exaktni veda. Kazda nemoc ma u kazdeho ruzny nastup, ruzne projevy a ruzne nasledky. Je trochu naivni si myslet, ze existujou tabulky, kde je nemoc/projevy/delka/lecba. I kazdej doktor to muze videt jinak.
Daemonultimate Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 ... Kazda nemoc ma u kazdeho ruzny nastup, ruzne projevy a ruzne nasledky...... jen ta naše místní má stejnej nástup, projev i následek , by na ni už mohli mít tabulky.
Frantik Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 ... jen ta naše místní má stejnej nástup, projev i následek , by na ni už mohli mít tabulky.Ano Nástup raketový, projev je taky jasnej a viditelnej zde na fóru kazdej den a následek totální úbytek financí je nevyhnutelnej
odjinud Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Hlásím se do st. správy. Zatímco soukromý sekror chce 1x Cv a 1x motivační dopis mailem, st. správa je nějak takto: 1x žádost na jejich formuláři (4 str.)1x CV1x mot. dopis1x čest. prohlášení, že mám občanství ČR1x čest. prohlášení, že jsem svéprávný1x čest. prohlášení, že jsem zdráv1x žádost o zdravotní kontrolu podnikovým lékařem v případě přijetí (2 str.)1x čest. prohlášení o dosaženém vzdělání1x výpis z Tr.rejstříku3x doklady o jazykových zkouškách. Vše chtějí tištěně (nemáte-li dat. schránku, což asi má málokdo), celkem 15 papírů. Pokud bych šel na pohovor, tak tam ještě ukazuji občanku, diplom, originály jaz. vysvědčení, originál výpisu z Tr.rej. a musím ještě předtím dojít na lék. prohlídku k obvoďákovi. Ne, není to do armády ani k policii, jen ministerstvo živ. prostředí...
Návštěvník Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Tak jdi do soukromeho sektoru....
VintageLover Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Třeba budeš jedinej, kdo se na ten pohovor dostane. Jen se na něj probojovat, je, jak vidím, oříšek.
kuncák7 Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Třeba budeš jedinej, kdo se na ten pohovor dostane. Jen se na něj probojovat, je, jak vidím, oříšek. To nebude. Bude dost tech,co se tim prokousou. Jestli mu to vyjde,budu mu cucet do okna.
tommas4 Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Hlásím se do st. správy. Zatímco soukromý sekror chce 1x Cv a 1x motivační dopis mailem, st. správa . . .To tam chceš dělat ředitele odboru, ne?
Conrad Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Hele proste medicina neni exaktni veda. Kazda nemoc ma u kazdeho ruzny nastup, ruzne projevy a ruzne nasledky. Je trochu naivni si myslet, ze existujou tabulky, kde je nemoc/projevy/delka/lecba. I kazdej doktor to muze videt jinak.Modelová situace-těhotná dejme tomu kolem 12 týdne přijde že má dovolenou v Thajsku jestli může letět těch asi 16 hodin. jsou 4 možnosti.1/ leťte a nic se nestane řekne si já to věděla 2/ leťte a cestou potratí- zavinil to doktor 3/ neleťe a potratí doma-zavinil to doktor měl něco dělat 4/ neleťte a nic se nestane zkazil mi dovolenou ono by se nic nestaloněkdy to není sinekura
Mirek Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Hlásím se do st. správy. Zatímco soukromý sekror chce 1x Cv a 1x motivační dopis mailem, st. správa je nějak takto: 1x žádost na jejich formuláři (4 str.)1x CV1x mot. dopis1x čest. prohlášení, že mám občanství ČR1x čest. prohlášení, že jsem svéprávný1x čest. prohlášení, že jsem zdráv1x žádost o zdravotní kontrolu podnikovým lékařem v případě přijetí (2 str.)1x čest. prohlášení o dosaženém vzdělání1x výpis z Tr.rejstříku3x doklady o jazykových zkouškách. Vše chtějí tištěně (nemáte-li dat. schránku, což asi má málokdo), celkem 15 papírů. Pokud bych šel na pohovor, tak tam ještě ukazuji občanku, diplom, originály jaz. vysvědčení, originál výpisu z Tr.rej. a musím ještě předtím dojít na lék. prohlídku k obvoďákovi. Ne, není to do armády ani k policii, jen ministerstvo živ. prostředí... Já jsem se na vysoké "hlásil" na stáž do Metrostavu (vybrali si mě sami, protože jsem byl zařazenej do nějakýho programu vzdělávání), papíry po mně chtěli zhruba stejný, plus potvrzení o beztrestnosti. Až jsem si všechno oběhal, vyřídil, zajistil ubytování, tak zbývalo jen zajít k jejich podnikovýmu lékaři, abych dostal požehnání. Paní doktorce se ale nezdál můj krevní tlak, respektive ho shledala vysokým a ona si mě přece nevezme na svědomí, kdyby se mi někde na lešení zamotala hlava a spadl jsem. Ani po přesvědčování, že pozice asistenta rozpočtáře je prakticky kancelářská krysa, takže bych se po případným omdlení mohl uhodit tak akorát o klávesnici, a že hlava se točí spíš z nízkýho tlaku, mi paní doktorka stejně požehnání nedala, takže ze stáže nebylo nic a prakticky tím i skončila moje kariéra ve stavebním průmyslu, díky Bohu! Někdy to i v tom soukromým sektoru může být celkem peklo...
tommas4 Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Já vlastně nic neudělal, jen takovej škrábanec, pohoda. Vždyť i podle psychologických posudků jsem normální člověk. Jen mě prostě napadlo najet do druhýho auta, no. Jsou i civilizované státy kde by ve výčtu žalob na prvním místě stálo "šestinásobný pokus o vraždu". Viz. rozhovor / pokus o svou obhajobu nebo co to je / toho magora co sejmul v Brně onu dodávku.
Klotzman Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 (upraveno) Hlásím se do st. správy. Zatímco soukromý sekror chce 1x Cv a 1x motivační dopis mailem, st. správa je nějak takto: 1x žádost na jejich formuláři (4 str.)1x CV1x mot. dopis1x čest. prohlášení, že mám občanství ČR1x čest. prohlášení, že jsem svéprávný1x čest. prohlášení, že jsem zdráv1x žádost o zdravotní kontrolu podnikovým lékařem v případě přijetí (2 str.)1x čest. prohlášení o dosaženém vzdělání1x výpis z Tr.rejstříku3x doklady o jazykových zkouškách. Vše chtějí tištěně (nemáte-li dat. schránku, což asi má málokdo), celkem 15 papírů. Pokud bych šel na pohovor, tak tam ještě ukazuji občanku, diplom, originály jaz. vysvědčení, originál výpisu z Tr.rej. a musím ještě předtím dojít na lék. prohlídku k obvoďákovi. Ne, není to do armády ani k policii, jen ministerstvo živ. prostředí...Hele chceš dělat ve státní správě, kde je obecně přebujelá administrativa, všechno se dělá elektronicky prostřednictvím napůl nefunkčních programů nakoupených (mnohdy opakovaně) za nehorázný peníze a navíc samozřejmě i papírově a radši dvojmo, kde každej rok přibudou další a další agendy, mnohdy totálně zmatečné, u kterých je jasný, že vznikly jen proto, aby někde někdo nějak ospravedlnil jakési teplé, plné koryto - tohle všechno tam pak budeš muset sám vyžadovat po lidech, se kterýma budeš jednat a už ti vadí těchhle pár papírů, které jsou navíc (narozdíl od znění mnoha platných zákonů) zcela jasně specifikovány? Čoveče, to nebude flek pro tebe, věř zkušenýmu... :lol2: Upraveno 6. listopadu 2015 uživatelem Klotzman
kuncák7 Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Já vlastně nic neudělal, jen takovej škrábanec, pohoda. Vždyť i podle psychologických posudků jsem normální člověk. Jen mě prostě napadlo najet do druhýho auta, no.Jsou i civilizované státy kde by ve výčtu žalob na prvním místě stálo "šestinásobný pokus o vraždu". Viz. rozhovor / pokus o svou obhajobu nebo co to je / toho magora co sejmul v Brně onu dodávku.Jsem rad, ze to tu nekdo nakousl. Ten frajer nemel radsi nic rikat. Ten blabol co vyplodil mu uz neuskodi u soudu,ale normalni clovek si obrazek na nej dotvoril.
Frantik Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 (upraveno) Ja se ho nechci zastávat, ale za dokonanou vraždu se tady bežně dává 10 nebo 12 let, za znásilnění 3 roky a on dostal 15,5? Divny. Ja mu to asi přeju, je to debil, ale nedává mi to smysl. Upraveno 6. listopadu 2015 uživatelem Frantik
Jettero Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Ja se ho nechci zastávat, ale za dokonanou vraždu se tady bežně dává 10 nebo 12 let, za znásilnění 3 roky a on dostal 15,5? Divny. Ja mu to asi přeju, je to debil, ale nedává mi to smysl.Hele kdyby vsěchny ty lidi vytahl z auta a postupně zastřelil tak by dostal možná i menší trest.
tano Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Ja se ho nechci zastávat, ale za dokonanou vraždu se tady bežně dává 10 nebo 12 let, za znásilnění 3 roky a on dostal 15,5? Divny. Ja mu to asi přeju, je to debil, ale nedává mi to smysl.Tu sazbu 10 let nesplnuje, pan je totiz v 2 odst. paragrafu 140 tr. zakoniku, takze 12-20 let. Soudce udelal dobre.
Doporučené příspěvky