African Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 (upraveno) To MJ: Přesně, jedna bába povídala že v tom bordelu měli mít prsty i nějací uprchlíci, ale psal jsem že tomu samozřejmě nevěřím, to musí být blbost..... Co mě ale těší, že experti napříč EU se shodují na tom, že je potřeba dostat příliv uprchlíků pod kontrolu a do budoucna jí úplně zastavit. Ale jo, nějaký sluníčkář občas vystrčí růžky, ale myslím že s postupem času a s více mrtvými civilisty jich bude rychle ubývat.Tady tímto to zdaleka nekončí, protože třeba jenom Francie nemá ani zdání o 6000 uprchlících, kteří se registrovali a můžou být možnou hrozbou. No nic, nechme toho, každý máme na daný problém jiný nazor a na tom není vůbec nic špatného :-) Upraveno 15. listopadu 2015 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 (upraveno) Ja uprchlickou krizi povazuju za velkej problem. (Pohyb masy lidí kterou neni evropa schopná pojmout)Me akorat s3re matematika uprchlik = muslim = terorista PS: za mě k tématu vše Upraveno 15. listopadu 2015 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Téma uprchlická krize neotvírejte. Dík. Bude z toho zbytečný flame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 (upraveno) Když matika tak si to otoč. Terorista = muslimUprchlík = muslimEdit omluva Romanovi a za mě taky VŠE. Upraveno 15. listopadu 2015 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 > AfricanUž jsem to to smazal jednou a nedáš pokoj. Varuju tě podruhé a naposled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 > AfricanUž jsem to to smazal jednou a nedáš pokoj. Varuju tě podruhé a naposled.No jo no, zatnu zuby a nechám to plavat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Kde trubkuješ?No přece na tom tvém biografu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Hovado jedno tupý https://www.youtube.com/watch?v=zMqlkIGSk3s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 (upraveno) Hovado jedno tupýTvůj vůz...? Upraveno 15. listopadu 2015 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 To naštěstí ne, ale štve mě ta neúcta k cizímu majetku. Nech si pak někde zaparkovaný auto, to aby člověk jezdil filckou, nebo byl na antidepresivech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 No přece na tom tvém biografu Taky jsi se mohl ozvat - já si tě neumím přiřadit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Taky jsi se mohl ozvat - já si tě neumím přiřadit. Myslíš "Koza dojí krev?" ,ok přihlásím se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 To naštěstí ne, ale štve mě ta neúcta k cizímu majetku. Nech si pak někde zaparkovaný auto, to aby člověk jezdil filckou, nebo byl na antidepresivech. To jo. Strašný. Ruce sekat, koule trhat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 To naštěstí ne, ale štve mě ta neúcta k cizímu majetku. Nech si pak někde zaparkovaný auto, to aby člověk jezdil filckou, nebo byl na antidepresivech. Vim jak to myslis,ale stejne- filckou jezdim a vadi mi,kdyz me to nekdo objede. Takze ani to nepomaha,zbejvaj uz jen ty prasky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 A já myslel, že "filcka" je tramvaj s textilními potahy sedaček, kde se dá chytnout ledacos Zjevně mám mezery v terminologii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Asi to bude tato Filcka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 (upraveno) Asi to bude tato FilckaJéé, přesně takovou jsem měl, to bylo nejhorší auto mého života...zatím. Upraveno 15. listopadu 2015 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Hovado jedno tupýJak si musel při vystupování aspoň houpnout na to křídlo, když s tím nedokázal odjet, vyjebanec jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Jak si musel při vystupování aspoň houpnout na to křídlo, když s tím nedokázal odjet, vyjebanec jeden jsem se těšil, že mu na tom křídle podjedou nohy a rozbije s držku a vono nic.........doprčic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 (upraveno) Pohled na opáleného obohacovače v Porsche mi připomněl tohle moudro babičky prince Chronoslava: "Milísku, dávej si pozor na chudý lidi - chtěj všechno, co máme my a aby to dostali, udělaj pro to cokoli" Nakolik to bylo autentické netuším, ale jako chronomagor (a materialista oceňující individuální úspěch) tuhle starosvětskou a naprosto nesluníčkovou logiku začínám nějak líp akceptovat. Aktivním lidem pomůže podobnou bolístku na autě vyléčit dobrá pojistka a osobní konfrontaci s dotyčným ksindlem třeba zbraň v ruce - zatímco ovce budou "zaujímat rezolutní stanoviska" na fórech a facebůčku, aby pak kvůli strachu o život padly k zemi kdykoliv teď venku zaslechnou petardy a Death Metal (osud má poťouchlý smysl pro ironii)... Upraveno 15. listopadu 2015 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky