Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

To MJ: Přesně, jedna bába povídala že v tom bordelu měli mít prsty i nějací uprchlíci, ale psal jsem že tomu samozřejmě nevěřím, to musí být blbost..... Co mě ale těší, že experti napříč EU se shodují na tom, že je potřeba dostat příliv uprchlíků pod kontrolu a do budoucna jí úplně zastavit. Ale jo, nějaký sluníčkář občas vystrčí růžky, ale myslím že s postupem času a s více mrtvými civilisty jich bude rychle ubývat.Tady tímto to zdaleka nekončí, protože třeba jenom Francie nemá ani zdání o 6000 uprchlících, kteří se registrovali a můžou být možnou hrozbou. No nic, nechme toho, každý máme na daný problém jiný nazor a na tom není vůbec nic špatného :-)

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To naštěstí ne, ale štve mě ta neúcta k cizímu majetku. Nech si pak někde zaparkovaný auto, to aby člověk jezdil filckou, nebo byl na antidepresivech. 

Vim jak to myslis,ale stejne- filckou jezdim a vadi mi,kdyz me to nekdo objede. Takze ani to nepomaha,zbejvaj uz jen ty prasky.

Odkaz ke komentáři

Pohled na opáleného obohacovače v Porsche mi připomněl tohle moudro babičky prince Chronoslava:

"Milísku, dávej si pozor na chudý lidi - chtěj všechno, co máme my a aby to dostali, udělaj pro to cokoli"

Nakolik to bylo autentické netuším, ale jako chronomagor (a materialista oceňující individuální úspěch) tuhle starosvětskou a naprosto nesluníčkovou logiku začínám nějak líp akceptovat. Aktivním lidem pomůže podobnou bolístku na autě vyléčit dobrá pojistka a osobní konfrontaci s dotyčným ksindlem třeba zbraň v ruce - zatímco ovce budou "zaujímat rezolutní stanoviska" na fórech a facebůčku, aby pak kvůli strachu o život padly k zemi kdykoliv teď venku zaslechnou petardy a Death Metal (osud má poťouchlý smysl pro ironii)...  -_-

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...