JaRooN Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Nebylo by lepší si nechat opravit zvonky?Asi poprosím denní doručovatelku, aby mu dala školení, protože ona umí zazvonit vždy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 (upraveno) u nás pošta ok, ale my jsme chudý kraj Upraveno 30. listopadu 2015 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Uz mi asi 4x vraceli postovne, protoze si to proste nenecham libit. Ted maji ztracene 2 moje zasilky, iPhone a drazsi opasek.. Skvele sluzby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 (upraveno) Mate na ho\/no karmu. Mne se nikdy nic neztratilo. Upraveno 30. listopadu 2015 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 (upraveno) Uz mi asi 4x vraceli postovne, protoze si to proste nenecham libit. Ted maji ztracene 2 moje zasilky, iPhone a drazsi opasek.. Skvele sluzby. asi se pošťáci domákli, co máš doma, tak se nediv... Vim, ze Vas to, panove, neuklidni, ale je to vsude stejne. Na postu si chodit stezovat je jako chodit na lamparnu. Dokonce jsme si dali nove schranky, nekteri nove zvonky, furt stejne. Budto "nezastizen" a nebo (a to castejsi) ficura level two, vubec se neobtezuje dorucovatel s vypisovanim a pocka, az pocitac vygeneruje a vytiskne "opakovanou vyzvu" a tu pak vetsinou milostive hodi do schranky. Kdyz se zajdete na postu zeptat, zda tam neco na jmeno nelezi, tak ne a druhy den vyzva ve schrance :-D. Ja to resil prubezne asi 5 let a pak sem to vzdal. tvl, takové renomé mít soukromá firma, tak se mohou jít klouzat tady je moje podání ve věci uložení zásilky bez pokusu o doručení Dobrý den, dnes na mě ve schránce čekala výzva k vyzvednutí zásilky (na přiložené fotce). Na tom by nebylo nic tak zvláštního, jenže moje paní byladoma celý den. To znamená, že řidič se ani nepokusil zásilku doručit. Možná jen nevěděl, k čemu slouží domovní zvonek. Bohužel to není první případ, spíš se to stalo smutným pravidlem. Se slzou v oku vzpomínám na "zlaté" časy, kdy k nám balíky a cenná psaní vozil zaměstnanec, vlastně reprezentant firmy Česká pošta, řidič pan Brabec. Chápu, že všichni zaměstnanci pošty nemohou dosahovat kvalit pana Brabce, ale pokud zaplatím za službu, tak také chci abych ji dostal. Díky lajdáctví a neprofesionalitě řidiče teď budu muset obětovat čas a vystát nemalou "frontu" na spořilovské poště. Jako zákazníka, který měsíčně utratí na služby České pošty částku v řádu jednotek tisíců CZK mě zajímá, co Česká pošta podnikne, aby se taková situace už neopakovala. Velmi nespokojený zákazník Izidor Kavka a tohle mi odpověděli, neřádi: "Vážený pane Kavko, odpovídáme na Vaše podání ve věci nespokojenosti s dodáváním zásilky z ciziny s podacím číslem VL932181405VV na Vaši adresu Otrapova 11/11, 141 00 Praha 4. Šetřením provedeným na provozovně Depo Praha 701, která zajišťuje doručování balíkových zásilek na Vaši adresu, bylo zjištěno následující. Na základě vyjádření vedoucího balíkového dodání provozovny a výpovědi odpovědného balíkového doručovatele byl pokus o doručení učiněn. Bohužel na domovní zvonek nikdo nereagoval. Z důvodu uzamčeného vchodu do domu, od kterého balíkoví doručovatelé nemají klíče, byla zásilka uložena spolu s ?výzvou? na ukládací poštu Praha 41. Z důvodu, že balíkový doručovatel nemohl výzvu vložit do Vaší domovní schránky, předal ji pracovníkům na listovní dodejně. Výzvu doručila následující pracovní den listovní doručovatelka. Kontrolou GPS bylo zjištěno, že na adrese doručoval doručovatel v 9:45 hodin. Bohužel na zásilce není odesílatelem uvedeno tf. číslo, z toho důvodu Vás nemohl doručovatel kontaktovat a domluvit další postup s doručením předmětné zásilky. Celá záležitost byla s balíkovým doručovatelem náležitě projednána. Vážený pane Kavko, litujeme, že nejste se službami České pošty, s.p. spokojen. Ujišťujeme Vás, že je v našem zájmu poskytovat kvalitní služby a vítáme každou informaci, která nám k tomu napomůže. Děkujeme za Vaše upozornění. S pozdravem Ing. Rastislav Choma v.r. ředitel DÚS PH celá věc má příjemnou dohru, takové milé rozuzlení, bohužel se jedná o kouzlo nechtěného, není to zásluha pošty minulý týden mi volal mnou zmiňovaný a vychválený pan Brabec, že už je po rekonvalescenci zdráv, a že pro mě má zásilku a jak to provedeme, abych pro to nemusel na poštu takže mě už se zablýsklo na lepší časy a Vám ostatním bych přál, abyste každý měl na poště svého ochotného pana Brabce Upraveno 30. listopadu 2015 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Nebylo by lepší si nechat opravit zvonky? T O U Ž J S E M S A M O Z Ř E J M Ě U D Ě L A L !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Jak píše Zmizík............máte blblou karmu............. Mě dokonce pošťák vždcky volá jestli jsem doma..........asi takhle Pane ...... vezu vám balíček, budete doma ? Nebo ho chcete nechat na poště ?Nehledě k omu,že mi vždycky přijde SMS z pošty, že mi budou něco doručovat.... jo a jsme malé městečko s asi 6000 obyvateli.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Mě dnes kromě jiného rozladili policajti s naprostým nezájmem vyhledat auto, které mi z protisměru rozbilo zrcátko. Prvně mě tam ze 158 poslali a na stanici mi řekli,že si to mám vyřídit v jiném rajonu. Nezajímal je popis auta,nachystaný záznam z kamery,nic,jenom kdy vypadnu. Na cestu mi nezapomněli připomenout,že stejně dostanu pokutu. Prostě pomáhat a chránit v přímém přenosu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Jak píše Zmizík............máte blblou karmu............. Mě dokonce pošťák vždcky volá jestli jsem doma..........asi takhle Pane ...... vezu vám balíček, budete doma ? Nebo ho chcete nechat na poště ?Nehledě k omu,že mi vždycky přijde SMS z pošty, že mi budou něco doručovat.... jo a jsme malé městečko s asi 6000 obyvateli....Nedrazdi nas :-). Ja u kazde zasilky tecu a chytam nerva,karma nekarma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Wanderer ? proč by jsi měl platit pokutu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Jak píše Zmizík............máte blblou karmu.............My nemáme karmu,ale bojler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Mondeo:"Protože vždycky,když dojde ke střetu zrcátky,tak za to můžou oba 50 na 50."Nehledej v tom logiku. Borec jel dost v protisměru a dobře věděl, proč ujel. A i když jsem měl kameru, tak jsem se pomoci nedovolal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 me dnes prisel cyklotrenazer pro ženu... bohužel borci s přepravky to stihli někde rozflakat...ulamane a rozstipane ochranné plasty....kupoval jsem zanovni přes inzerát. za ty prachy,už podobnej nesezenu. nastesti pani co prodavala se k tomu mu postavila čelem a už od přepravce žádá náhradu a pošle mi je,ať si pro to zase přijedou. peníze vrati zpet. měl jsem trochu strach, že se bude cukat a peníze už neuvidim. co mě mrzí je, ze vánoce jsou tady cobydup a já abych sháněl nový stroj.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 LOL karma ... dcera začala nosit toto trikoMate na ho\/no karmu. Mne se nikdy nic neztratilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Nebo jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 .. uz hodinu se snazim zaregistrovat na HBO GO v mobilu.. asi mne to nema rado, k...a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 (upraveno) .. pozada me to o "validitu" emailu, a ze mam vyckat mail, ktery ji potvrdi.. nezavirat stranku.. pry to muze trvat i nekolik minut.. ..no, 2 hodiny nic neprichazi.. nekolik minut... .. kompatibilita? pokud mobil aplikaci instaluje, mela by byt kompatibilni Upraveno 1. prosince 2015 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 ...DÁ AŽ DRUHEJ DEN DO SCHRÁNKY LÍSTEČEK ŽE U NÁS PREJ VČERA BYL !!!!! Na tohle jsem si taky stěžoval a na počtě jsem se dozvěděl, že je to v pořádku, že lísteček přinese až pošťačka, když druhý den nosí poštu a proto je tam včerejší datum.Stěžování na poštu - e-mail ombudsmance = stejný vysledek jako hodit to do kanálu. Písemná stížnost = tři !!! další cesty na poštu pro tři navazující odpovědi v obálce s červeným pruhem a v nich nic neříkající kydy - tvrzení proti tvrzení bla bla bla.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Tak jsem pekne vytocenej jako beruska, PPL melo dnes dorucit balik, cekam na to pripraven a nikdo nic. Dnes to melo byt dle jejich ustredi doruceno, pry staci zavolat kurirovi a domluvit se. Kurir ale telefon nezveda a ani nezavola zpatky. Tak casto nevyuzivam jejich sluzby a z toho duvodu jsem v podstate asi stastny clovek. Kdyby zavolal, ze to nestiha, pochopim to, nejsem tzv. vecny stezovatel, ale toto? Stezovat si nepujdu, ale az dorazi, zitra nebo kdy, tak si to slizne osobne:). Neni nad to resit problemy osobne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Tak jsem pekne vytocenej jako beruska, PPL melo dnes dorucit balik, cekam na to pripraven a nikdo nic. Dnes to melo byt dle jejich ustredi doruceno, pry staci zavolat kurirovi a domluvit se. Kurir ale telefon nezveda a ani nezavola zpatky. Tak casto nevyuzivam jejich sluzby a z toho duvodu jsem v podstate asi stastny clovek. Kdyby zavolal, ze to nestiha, pochopim to, nejsem tzv. vecny stezovatel, ale toto? Stezovat si nepujdu, ale az dorazi, zitra nebo kdy, tak si to slizne osobne:). Neni nad to resit problemy osobne.Příště volej kurýrovi a bude to v poho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky