African Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Já ti Vám nevím o tom hlavu ani patu, ale jezdí tam tisíce lidí a otráví se dva, navíc z rodiny, která měla docela kvalitní problémy? Docela mi to smrdí, ale jak říkám moc se o to nezajímám, takže to vůbec nemůžu komentovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 tohle me FAKT nastvalo ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Kundera je taky přeceňovanej a jak ho maj rádi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 http://www.cas.sk/clanok/339588/hasicom-na-vychodnom-slovensku-sa-naskytol-desivy-pohlad-hroza-aku-by-nechcel-zazit-nikto.html A matka bola v robote ci v jakej rici? A ked hori, tak bud beriem vsetky deti a obzvlast tie najmensie, alebo tam zhorim aj ja.Vyzera to na dvoj izbovu chatrc a urcite nehorelo v severnom kridle a matka bola v juznej casti v zimnej zahrade. Zbytocna tragedia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Naštvalo už včera. Úterý a středa mě bolelo v krku a to tak že hodně. Tak jsem zůstal doma a zkoušel to všim možnym vyléčit. Výsledek byl ten , že ve čtvrtek ráno jsem vyrazil k obvoďačce, ta mě hned hnala na ORL k nám v KH a tam mě poslali hned do špitálu do Kolína. Diagnóza pěknej zánět mandlí + na jedný nějakej absces či co. Takže hospitalizace.Včera píchli ten absces a dneska na sál a mandle ven. Super. Když to bude dobrý tak 23.12 pudu domu. Už sem se bál, že budu mít klidný a normální Vánoce. Jo a 14 dní bud žrát kaše a do 26 ani chlastat protože ATB. Fcuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Já ti Vám nevím o tom hlavu ani patu, ale jezdí tam tisíce lidí a otráví se dva, navíc z rodiny, která měla docela kvalitní problémy? Docela mi to sm.dí, ale jak říkám moc se o to nezajímám, takže to vůbec nemůžu komentovat. a nevyšlo to, co?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Připomíná mi to jeden starý vtip.Ve Vítkově taky napřed zachraňovali televizi a kradená autorádia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 a nevyšlo to, co?:-)Tak je to velká kauza, která na tebe všude vyskakuje,takže malý názor jsem si na to udělal :-) Ale jestli odsoudí, osvobodí, je my to fuk. Spíše se zajímám o Krejčíře v JAR, chi chi, to je střelec.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Spíše se zajímám o Krejčíře v JAR, chi chi, to je střelec..Tak Krejčíř, to je úplně jiná liga;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Klabrdon: na ATB chlastat můžeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 (upraveno) Štve mě pošta,za 5 dní nejsou schopni dovézt balík ani k nám do města,natož ke mě domů :-( Zvlášť když se jedná o dárky pro děti.Prý dneska podáte a zítra dodáme,pche. Upraveno 18. prosince 2015 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Klabrdon: na ATB chlastat můžeš Budu muset,protože jinak 14 dní kašovitý stravy nemám šanci zvládnout :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Klabrdon: na ATB chlastat můžeš Ale bacha na chlastání na cefalosporiny a metronidazol, po tom se vyblinkáš z popdoby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Budu muset,protože jinak 14 dní kašovitý stravy nemám šanci zvládnout :-))Řízková přesnídávka? Ňam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 No tak mě to celkem zvedlo za židle. Chtít dát někomu 30 let za dvojnásobnou vraždu protože měl na pokoji zásuvku 220V a blbě se tvářil je celkem černej humor. Motiv smyšlený neprokázaný, mechanizmus neprokázaný, vražedný instrument nenalezený. Fakt jsem zvědav kdo se pod ten rozsudek podepíše Akorát je to už stejně jedno - týpek je už veřejností odsouzen, všichni ví že vraždil z novin a teď jde jen o to zda se mu to dokáže nebo ne. Mě to přijde smutné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Rezen a salat hodit do mixera a bude kasovita strava aj z neho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 (upraveno) Způsob letošního vyúčtování spotřeby plynu od RWE, respektive naložení s přeplatkem: Loňský rok byl přeplatek vracen na bankovní účet v plné výši. Letošní přeplatek byl vyčíslen na cca 7 500 Kč. Ovšem tentokrát nebyl vrácen v plné výši, zaslali pouze 1/3 částky. Zbytek byl použit na předplacení několika následujících měsíců, přičemž rozpis záloh na budoucí období nastavili tak, že během směšně krátké doby musím změnit trvalý příkaz celkem třikrát... Přitom tento dodavatel i na svých webových stránkách tvrdí: Přeplatky automaticky vracíme k datu splatnosti vyúčtování. Na rozdíl od jiných dodavatelů nezapočítáváme přeplatky do dalšího období. Proto své peníze dostanete ihned zpět. Šetříme tak Váš čas i náklady na bankovní a poštovní poplatky. Pouze v případech, kdy řádné vyúčtování skončí malým nedoplatkem či přeplatkem do částky 200 Kč, zahrnujeme tento nedoplatek/přeplatek do následujícího vyúčtování. Viz https://www.rwe.cz/stavajici-zakaznici/platby-a-zalohy/ Upraveno 19. prosince 2015 uživatelem walter10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Od RWE i ČEZu jsem raději utekl. U nedoplatku mi RWE napsalo na fakturu, že ji nemám platit, strhnou si to za další měsíc. Po dvou měsících mi alespoň poslali sms (chválabohu), jestli jsem náhodou nezapomněl zaplatit nedoplatek, jinak že se rozjede mašinérie...ČEZ mi volal, jestli nechci levnější elektřinu, hlavně rychle rychle, stačí říct do telefonu ANO. Tak jsem řekl ne, podíval jsem se, co mi vlastně nabízejí a měl bych to dražší. Úsměvný byl ten počáteční dotaz, jestli souhlasím s monitorovaným hovorem, pak mi lže do ucha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Je to banda, máš li doplatit tak okamžitě, mají li ti vrátit tak si počkej...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 tohle me FAKT nastvalo !Muzu se zeptat z jakeho duvodu ? Jakoze mas rad Bezruce, nebo ze to je jen jejich vymluva at to nemusi rekonstruovat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky