Frantik Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Já nevim, ty někoho znáš?Tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Tak na Praze 9 je očividně stále Silvestr - střílí tu kikoti jak vozávod.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Tak na Praze 9 je očividně stále Silvestr - střílí tu kikoti jak vozávod....Hlasim, ze Praha 4 to same:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Me nastvalo, ze jsme z ohnostroje videli jenom cernej mrak, ale aspon jsme se prosli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Z Proseka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Hlasim, ze Praha 4 to same:).U nás se dělmistři a rakeťáci taky stále ukájí, popravdě jsem tuhle zábavu nikdy nepochopil, no snad budou mít i ty poslední brzo vyhoněno a bude zase rok klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 U nás se dělmistři a rakeťáci taky stále ukájí, popravdě jsem tuhle zábavu nikdy nepochopil, no snad budou mít i ty poslední brzo vyhoněno a bude zase rok klid.Snad jo, prijde mi, ze jich spousta zaspala vcerejsi pulnoc. Jinak u nas byl pekny vyhled. Od Stodulek, pres Zbraslav a Modrany, az po Ricany. Co mi hodne vadilo teda, byly ty letajici lampiony:(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 U nás včera nějakej pitomec petardou rozstřelil pouliční lampu - takže ulice plná střepů a dnes trochu potemnělá ulice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 (upraveno) Nám zas nějaký pako hodilo petardu do dveřní schránky. Vystřelilo to vnitřní dvířka, ktera pak rozbila skleněný vnitřní dveře. Krom naší to odnesly ještě sousední dvě schránky :-( To se legálne prodávají granáty? Upraveno 1. ledna 2016 uživatelem vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 U nás zase dementi stříleli hned u baráku, takže nějaká rachejtle skončila ve třetím patře na balkóně a zapálila tam nějakej bordel. Sousedi nebyli doma, aby to uhasili, tak jsme to měli s výjezdem hasičů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Docela mě nas..lo, ze jsem na silvestra vytuhl v deset večer ( únava ), ale zase potěšilo, že mě neprobudil ani ten bordel venku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 U nás na Smíchově taky ještě střílí. Víc mě ale fascinuje, že se poslední dobou rozmohlo bouchání petard a ohňostrojů i na Vánoce. To dřív nikdy nebývalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodriguez Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Nejhorší na tom je, že když člověk koukne z okna nebo to vidí na ulici, tak tuhle rádoby zábavu provozujou rodiče s dětma, pochopil bych to ještě u mladejch náctiletejch pubošů, ale tohle mi normálně nejde do palice. Fotřík chodí a škrtá s děckama, nevím asi sem už starej. Tady na sídlišti to jede už od Mikuláše a včera to tu práskali do tří do rána. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Přitom kdyby si ti blbouni šlápli na hrábě ze správné strany, tak to taky bouchne a ostatní mají klid, ach jo.... Co se týká létacích lampionků, taky dobře nechápu, po letošním zásahu hasičů v mém zahradním domku (vše v pr....) jsem lehce nervní... Taky jsem jeden (chcíplej) sebral na zahradě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodriguez Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 To sou který? Takový ty balonky štěstí jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 A teď mi beze srandy řekněte: K čemu jsou ty petardy a balonky dobrý? Chápu ohňostroj, ale nechat něco bouchnout na chodníku? Dyť to ani hezky nezasvítí, je z toho jenom rachot a smrad.Co je teda lepší, mít svobodu včetně svobody idiotů anonymně zapalovat a ničit cizí majetek, nebo ty petardy a balónky zakázat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 (upraveno) To Rodriguez : Jojo, tak se tomu říká... štěstí pro hasiče... Upraveno 1. ledna 2016 uživatelem DavidLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodriguez Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 David -> a to jsem myslel, že to je neškodný ... další zbytečnej vergl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 David -> a to jsem myslel, že to je neškodný ... další zbytečnej vergl.Asi to vyznělo že mi to zapálil ten balonek, to ne (sry za zmatený projev). Jen že u nás v létě hořelo, tak od té doby jsem v panice ze všeho co by mohlo zase udělat podobný brajgl... nechal jsem instalovat požární čidla, koupil hasičáky, přepojistil barák, atd. Jako na potvoru mám vadné čidlo na půdě, když mi to začalo houkat, měl jsem blízko infarktu... po dvou schody na půdu s hasičákama v ruce.... naštěstí jen vada čidla.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodriguez Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 David -> tak to chápu. No ještě že už tohle období končí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky