Tittus Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Záleží, kolik najedeš přes zimu, manželka nalítá v zimě tak 3000 km, takže taky má stejný pneu už pátej rok.
straspol Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Záleží, kolik najedeš přes zimu, manželka nalítá v zimě tak 3000 km, takže taky má stejný pneu už pátej rok. Já jezdím na zimákách celoročně.
JR_2010 Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 No- a to byly první dva roky na přední nápravě..A dalších dva roky ještě levá a pravá strana a až budou bez vzorku, můžeš zkusit jak to jezdí na okruhu...
straspol Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 A dalších dva roky ještě levá a pravá strana a až budou bez vzorku, můžeš zkusit jak to jezdí na okruhu... A to zase né, jen se ojedou na špunt, půjdou pryč a zase šoupnu gumy z přední nápravy dozadu...
laskajefajn Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Nasel jsem na silnici RZ...asi nekomu odpadla tak volam na 158 a ptam se kam s ni...tak pry ji mam odvezt na nejblizsi sluzebnu PCR. Ok.Otacim auto a jedu na sluzebnu...hadejte jak jsem dopadl a reakci prislusniku. ???
straspol Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Nasel jsem na silnici RZ...asi nekomu odpadla tak volam na 158 a ptam se kam s ni...tak pry ji mam odvezt na nejblizsi sluzebnu PCR. Ok.Otacim auto a jedu na sluzebnu...hadejte jak jsem dopadl a reakci prislusniku. ???Pomáhači a chrániči asi byli líní psát protokol...? Natož kontaktovat majitele přes registr vozidel...? Takže Tě poslali do .....až tam..?
M3maniac Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 No jak asi když hrála sparta a tys je rušil nějakou pos...u plechovou značkou
M3maniac Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 manželka právě vůbec nedělala...takže v hamiznosti to není... jen v tom, že na nějaky výhody tady máj nárok jen černý huby. poctivé pracující ani náhodou...Tak když bereš kilo čistýho tak prostě ti nic navíc nedaj
USER47 Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 jebat tenhle zasranej stát. makam, platim daně, zivim manželku na mateřský a k tomu dvě děti a teď mi volaj z financaku, že žádný vyrovnani dane na manželku se konat nebude, přesáhla v zaplacení mateřské nějakou minimální hranici. srat na to...hlavně ze zivim, cikány, Bulhary, Rumuny a jinou verbes, co žije z mojich daní. sem nasraaaan hmmm...ty si jeden z těch ferovejch asi. já se mám fajn i bez toho. mám dvě zdravý děti a manželku. jde mi jen o princip.. kdybych byl cernejm a celej zivot nemakal, tak ty prachy dostanu...a třeba i ty tvoje, co davas státu... tohle až si přečte ten kretén co měl zůstat navždy v karanténě tak ho jebne.... Ja myslim, ze prestal dejchat :-) Takový štěstí asi nemáme... Krásný. Gentlemani na výletě z novinek.cz, ne?
mondeo2 Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Blbost, pouze normální nasranost na systém kde poctivý maj problémy a vychcánci ( prý nepřispůsobiví a jim podobní...) na tomto systému parazitují...........
Qvido Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Krásný. Gentlemani na výletě z novinek.cz, ne?Teda tys nám to teda nandal
M3maniac Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Tak co naděláš když systém je nadstavený tak, že určití lidé jdou do práce a dostanou 10k čistýho a pak zjistí že leží doma na socialce a vezmou 12k.....něco je špatně. To se nebudu bavit o těch co maj 5parchantů, prachy hážou do bedny a za chlast a berou 30k......
utrejch Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Tak tady se nakonec bude skemrat o davky a u toho nadavat na cikany. A dalsi zas sikanovat lidi s jinym nazorem jak na zakladni skole. Neuveritelny.
M3maniac Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 (upraveno) Nevím jak jsi to myslel, ale měl jsem to štěstí a bydlel asi se 4ma rodinama v jednom činžáku......a docela o tom něco vím. Předpokládám, že za to banana nedostanu Upraveno 18. března 2016 uživatelem M3maniac
Návštěvník tolja Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 manželka právě vůbec nedělala...takže v hamiznosti to není... jen v tom, že na nějaky výhody tady máj nárok jen černý huby. poctivé pracující ani náhodou... To není úplně pravda, bývalý kolega (bílej, ale s dredama do tý doby, než do nich chytil vši) také dostával dávky, tuším na bydlení, asi trojku měsíčně, já ve stejné situaci (1dítě, polovička na mateřský, lehounce nadprůměrný příjem) nedosáhl na nic, jedinej rozdíl mezi náma byl ten, že my spláceli hypotéku a oni platili nájem někde v Kyselé Prdeli za Prahouna druhou stranu se sluší uvést, že největší přebytek měsíčního rozpočtu jsme měli, když byla ta moje doma s malou na mateřské
long Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Já dnes z jiného soudku .ale s hodně podobným nahořklým obsahem. Po třech měsících jedu zase do Ostravy. Těším se!Jedu zase asi prvním ranním metrem. O zápachu nepíšu,minule tady měl někdo kecy.:-(Přestupuji na Florenc a tam ta veliká obrazovka v metru.Policie pátrá po třech různých šmejdech,protože někoho přepadli a žádají vtipně nás normální občany, abychom pomohli při pátrání a nebo při ztotožnění.Všichni tři že tři jsou tmavšího obličeje. Zřejmě hnědo češi. Fuj na to! Sednu do vlaku a po dvou hodinách někde u Olomouce píši obchodnímu partnerovi včera zakoupeným mobilem Samsung a podepisuji se:Miroslav a chci napsat i mé příjmení. Vtom mi tam v rámci T9 skočí KALOUSEK !!!!!!!Tak jsem si do nového telefonu málem nablil. Fuj na to. Jinak dnes v Ostravě krásný pracovní slunečný pohodový den.-))
straspol Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Míro, tak to je teda hustý. Jak Tě znám, už Ti z toho fakt bylo šoufl. Honem to zapij něčím kloudným !
Zlý Jabko Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Nastvalo me, ze je tu nejak prilis mnoho metru na bany.
Xenomorfus Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 .............Jinak dnes v Ostravě krásný pracovní slunečný pohodový den.- )) Taky si mohl napsat a stavit se na ostravsky minisraz, dat si nejaky domaci burger ci pizzu neb koleno potazmo zebro...prechrupnout a rano prvnim vlakem do rodne vísky...;-)
long Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Taky si mohl napsat a stavit se na ostravsky minisraz, dat si nejaky domaci burger ci pizzu neb koleno potazmo zebro...prechrupnout a rano prvnim vlakem do rodne vísky...;-)Škoda a to mám zítra volno. :-(
Doporučené příspěvky