railmaster Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Občas to bola nestíhačka, ale dnes, keď mladšej dcére ťahá na dvadsiatku, viem, že to boli najkrajšie roky môjho života. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Píšete tu moc hezky, kluci. Jdu si řadši přeřezat chámovody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josuk Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 .. mam este len 22, studium na VS v polovici a nemusim riesit to co vy (bez urazky) obávám se jediná možnost, kterak se vyhnout, je umřít mladej, svobodnej a bezdětnej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Starosti se s počtem děcek nenásobí, ale umocňují. Mám dva "chlapečky", oba už přes 20 a ta občasná chuť na zabíjení přetrvává. Na druhou stranu, když se žádný z nich 14 dní neukáže, je doma nějak prázdno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Píšete tu moc hezky, kluci. Jdu si řadši přeřezat chámovody. Ypo by ti mohl pomoci, nekde tu s frantikem resili podobnou zalezitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 ano mami nové jméno přijímám, moc se mi líbí. od včerejška jsem to zvažoval. požádal jsem Kamila o změnu a bylo mi vyhověno - ještě jednou dík, a na jeho doporučení se k tomu takto vyjadřuju. aspoň nebudou pochybnosti, jak se má můj nick číst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 nové jméno přijímám, moc se mi líbí. od včerejška jsem to zvažoval. požádal jsem Kamila o změnu a bylo mi vyhověno - ještě jednou dík, a na jeho doporučení se k tomu takto vyjadřuju. aspoň nebudou pochybnosti, jak se má můj nick číst Teď abych si to měnil v telefonu... srandičky, srandičky, ale ono to všem akorát přidělalo práci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 (upraveno) dík za odpovědi. pozoruju to zvenčí. mohl jsem být trojnásobnej strejc, ale bohužel to nevyšlo. ten druhej přírůstek to všechno oživil - kromě her i soupeření. a je fakt, že z toho kraválu jde občas hlava kolem. nadruhou stranu cítím, že ten frmol jim dal rychle zapomenout na ten třetí nevydařenej pokus. rodičové - respekt!to pivo rád. po 15.6. Upraveno 31. května 2011 uživatelem maama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 nové jméno přijímám, moc se mi líbí. od včerejška jsem to zvažoval. požádal jsem Kamila o změnu a bylo mi vyhověno - ještě jednou dík, a na jeho doporučení se k tomu takto vyjadřuju. aspoň nebudou pochybnosti, jak se má můj nick číst Tak gratuluji, sedí to. Máma má totiž vždycky pravdu. Je prima že jste se kucí tak pěkně shodli. Ještě jednou gratulace, závidím ti tvou lehkost bytí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Kamil by se zase mohl přejmenovat na Máma maamy atd. Že bychom nemuseli vůbec o ničem diskutovat. Vytvořilo by se třeba vlákno o demokracii... já bych tam hodil prázdný post, pak to stejné maama a každému by bylo jasné bez diskuze kdo má pravdu. Kdyby někdo dalšími prázdnými posty nesouhlasil, tak by přišla Máma maamy a bylo by vymalováno. Jelikož vyšší šarže má automaticky pravdu. A byl by klid ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Tak gratuluji, sedí to. Máma má totiž vždycky pravdu. Je prima že jste se kucí tak pěkně shodli. Ještě jednou gratulace, závidím ti tvou lehkost bytí. synku, jestli máš doma pivko nebo něco ostřejšího, tak nalejvej a připíjíme na zdraví http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/38551-mejte-se-fajn/page__view__findpost__p__596026 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 s těma dětičkama jste mi připomněli tuhle povídku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Já osobně zastávám názor, že vliv počtu dětí na vztah není až tak silný. Daleko důležitější je, jestli k nim máte tu "pravou" maminku. Děti mám tři, z toho jedno s mozkovou vadou, takže dobře vím jaký to je někdy záhul. Měl jsem ale štěstí a udělal jsem si je se ženou která je jako máma prakticky dokonalá. Když se vám totiž tohle podaří, tak se všechny problémy zmenší a nebude nic co by se nedalo společně zvládnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Měl jsem jít v Praze na pivko s členem stopa99 a od neděle ze tří možných dnů mi nevyšel ani jeden ...to si pak člověk připadá blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Zrovna ted me stve objem prace. Poprvy v zivote mam naprosto vazne pocit, ze tohle nezvladnu... Mno, snad me pan tovarnik podrzi i v pripade neuspechu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Myslíte že život začíná spojením spermie a vajíčka ? když dostanete občanku ? po prvním styku ? po biřmování ? Po maturitě? po VŠ? omyl ŽIVOT ZAČÍNÁ KDYŽ ODEJDOU DĚTI Z DOMU A CHODÍ VÁS JEN NAVŠTĚVOVAT JAKO MILUJÍCÍ POTOMCI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 Myslíte že život začíná spojením spermie a vajíčka ? když dostanete občanku ? po prvním styku ? po biřmování ? Po maturitě? po VŠ? omyl ŽIVOT ZAČÍNÁ KDYŽ ODEJDOU DĚTI Z DOMU A CHODÍ VÁS JEN NAVŠTĚVOVAT JAKO MILUJÍCÍ POTOMCI Potvrzuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 Myslíte že život začíná spojením spermie a vajíčka ? když dostanete občanku ? po prvním styku ? po biřmování ? Po maturitě? po VŠ? omyl ŽIVOT ZAČÍNÁ KDYŽ ODEJDOU DĚTI Z DOMU A CHODÍ VÁS JEN NAVŠTĚVOVAT JAKO MILUJÍCÍ POTOMCIZažíváme to asi dva týdny a je to užasný pocit osvobození. Ne že by dítko dělalo nějaké velké nepravosti, ale najednou je vše tak, jak si to dáte, uděláte, položíte, atd. Prostě ubyl "rušivý element" (to rušivý není opravdu myšleno špatně). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 Tak tohle ještě dlouho nepoznáme. Prckům je 8 let a 6 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 Tak tohle ještě dlouho nepoznáme. Prckům je 8 let a 6 let.Když ono to hrozně rychle utíká. A stále rychleji. Ani Ti to nepříjde a najednou je to tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky