Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Můžu mluvit jen k mBank:

Papírovej výpis je fakt za pade (protože jsou primárně zaměření elektronicky, za e-mail je pochopitelně 0,-). Výběry jsou tři zdarma, čtvrtej za 35,-. Vlastní bankomaty nemaj, ale můžu dát k dobru výběry v zahraničí - do cca 99 eur 35CZK, od 100 eur gratis. Nevím, kde sehnala spořka sazebník tři měsíce před vydáním, ale na můj dotaz mi mBank odpověděla, že nový podmínky mají od letošního března a takhle brzo s tím šmrdlat nehodlají.

Odesláno

Náhodou, i Novinky občas napíšou pravdu. Už se to dvakrát nebo třikrát stalo. Takže opatrně, Gusto! :)

Odesláno

Tak první na Tebe s vyhláškou města o zákazu parkování výfukem k chodníku bla bla vyskočí právě Brno, ale určitě není jediné. Je to aby lidem nečoudily auta do oken. Takový věci by měly být transparentnější, to abys zjišťoval vyhlášky města než do něj vjedeš, pěkná blbost.

a-teraz-bud-mudry.jpg

Aha, to jsem nezkoumal. A tahle fotka je taky dobrá, hned po ránu jsem se tu alespoň trochu zasmál.

Odesláno

Gustiku, ja resil to same. Ja jsem posera a s detma tam nepojedu. Hodne jsme jezdili do NL kvuli pisecnejm plazim, proste se nam tam libilo:) (Zeeland) a loni jsem to odpiskal. Je to tam samej satek a nevis kterymu tam rupne v palici. Zkusil jsem to Chorvatsko a nic moc. Takze letos jedem do Alp. Sezenu neco v kopcich, nejakou samotu kde budou zvirata a budem tam vyletit. Na jih pojedu sam na moto, ale prcky tam proste momentalne nevezmu. Ja vim, jsem posera. Ale proste se bojim. Asi zbytecne.

Odesláno

K tem bankam: ono je fuk, jestli to pisi Novinky nebo nekdo jinej, protoze je jedno, jestli je poplatek 30 nebo 50. Jakykoliv poplatek je vysoce nenormalni, nemluve o tom, ze to je naprosto zvrhla obchodni politika. 

Bankam sveruji miliony lidi penize, takze banky maji "na hrani" obrovske castky. Za to (= za to, ze jim sveruji sve penize) poskytuji bezne sluzby, jako vybery mensich castek v bankomatech a informace o stavech uctu - a neni sebemensi duvod, aby to bylo zpoplatneno. 

Je to strasne divny pocit, kdyz si muzu ze sveho anglickeho uctu vybrat ve svem rodnem meste v CR z bankomatu penize zadarmo (protoze to je prece samozrejme, ze mi banka da pristup k uctu, z jakehokoliv bankomatu, ve vetsine zemi sveta... bez poplatku), a z ceskeho uctu za nemaly poplatek... a to i kdyz zajdu primo do "materske" banky, kde mm ucet vedeny. Mozna jsem divnej, me to ale vcelku urazi a strasne irituje.

V podstate rikam to, ze banky by mely vydelavat penize rozumnymi financnimi operacemi, a ne odiranim svych zakazniku.

Odesláno

Prckům bohatě stačilo Chorvatsko, tak dáme repeté, do toho párkrát vložím  Alpy a bude hotovo pro letošek s rodinkou. Více toho pokoušet taky nebudu, snad se ta situace zlepší v brzké době. 

Jinak mě naštvala cenová nabídka dveří od jedné Polské firmy tady za bukem. Před dvěmi lety mi udělali plastové vchodové dveře za 14.200,-Kč. Letos jsem poptal dvoje další na barák a cenová nabídka 48.600,-Kč :eek: Dodání tři měsíce, je vidět, že se daří klukům, tak to prostě opálili. No nic, musím hledat jiného dodavatele, tyhle peníze jim nedám ani boha....

Odesláno

Gustiku, ja resil to same. Ja jsem posera a s detma tam nepojedu. Hodne jsme jezdili do NL kvuli pisecnejm plazim, proste se nam tam libilo:) (Zeeland) a loni jsem to odpiskal. Je to tam samej satek a nevis kterymu tam rupne v palici. Zkusil jsem to Chorvatsko a nic moc. Takze letos jedem do Alp. Sezenu neco v kopcich, nejakou samotu kde budou zvirata a budem tam vyletit. Na jih pojedu sam na moto, ale prcky tam proste momentalne nevezmu. Ja vim, jsem posera. Ale proste se bojim. Asi zbytecne.

přijde negrous s osuskama a pod tím schovanyho kalacha a je vykydano...kua, člověk už fakt nevi. alpy sou super řešení, ale s malou dcerou nevím, co bych tam dělal...škoda
Odesláno

přijde negrous s osuskama a pod tím schovanyho kalacha a je vykydano...kua, člověk už fakt nevi. alpy sou super řešení, ale s malou dcerou nevím, co bych tam dělal...škoda

jo a to mám jet v červnu do itálie............

Odesláno (upraveno)

přijde negrous s osuskama a pod tím schovanyho kalacha a je vykydano...kua, člověk už fakt nevi.

Loni jsme byli na Kypru-pecka, letos ani boha. Budeme na chate, mam hrachy na rovinu :( .

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Gusto, treba v tom holandsku je okolo more uplna pohoda, nikde zadnej, ale kdyz se jdes podivat nekam do mesta, tak tam snad ani jiny lidi nejsou. A tam jsou k videni fakt krasny, stary mesta. Vzdycky to bylo uplne v pohode, ale po ty masazi z medii a po tom co se deje, tak fakt nevis kdo ho na Tebe vynda:) Takze tam zatim ne!

Co s prckem v Alpach? Ubytko ve stylu nejaky farmy, takze prckove porad resej kravy, kone, kozy, kraliky...., rano vecer se treba motaj u krmeni a tak. Vyletik nekam vysoko, kde je snih, to je pro ne taky zazitek kdyz maj kratasy:) Koupacka v jezerech, spacirek, da se treba nejakej zabavnej park, libilo se muzeum starejch aut a motorek,pujceni lodky na jezere,je tam spousta naucnejch stezek a mini zoo, kde jsou na deti pripraveny atd...

Odesláno

to jo..zní to hezky,pro tu 4letou OK, ale mladší je 8měsícu...s tou by to moc nebylo...

asi sebou vezmu neprůstřelný vesty :) anebo když už, tak doufám, že mě trefí dobře, aby to nebolelo :D

Odesláno

Souhlasím s TLD, Švýcarsko je v létě moc pěkný, vyšší ceny předesílám, ale kombinace rakousko - švýcarských hranic je ještě docela fajn.
A je tam krásně.

nebo zmíněné Holandsko a kousek Belgie stojí za vidění.

Odesláno

Když si u ČSOB vyberu prachy z jejich bankomatu tak zaplatím půl kila? :eek: :eek: :eek: Kuvva, já ani nevim, kolik jsem za to platil doteď, jsem myslel že tak korunu...

Z kreditní karty, nikoliv z debetní. Výběr hotovosti z kreditky máme třeba oproti USA pořád docela levný.

Odesláno

To jsou zase kecy, si jako zustante doma, bude to asi lepsi, aspon nebudou cesti xenofobove delat ostudu venku.

Kazdopadne byste meli vedet, ze sance ze vas nekdo nekde odpravi je cca 100x mensi, nez ze natahnete backory v aute. A nepomuze kdyz budete chodit pesky, jako chodci umrete 20x pravdepodobneji nez nasilnou smrti rukou teroristu.

Zkuste nekdy pouzit mozek.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...