Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Marfael - tak to jsme dva. Uz měl našlápnuto ke svý klasický záverečný exhibici a v tom bílá koule......:-(

Není mi jasný, jak se to takovému borci, navíc v rozhodujícím frameu může stát, asi koncentrace, nevím, ale když vždycky vypadne, turnaj je pro mě téměř nezajímavý, bohužel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není mi jasný, jak se to takovému borci, navíc v rozhodujícím frameu může stát, asi koncentrace, nevím, ale když vždycky vypadne, turnaj je pro mě téměř nezajímavý, bohužel.

Doporučuji přečíst jeho životopis, moc pěkně napsané. Tak to prostě má, někdy vypne protože ho to prostě přestane bavit. Ikdyž jsem byl vždycky větší fanda Stephena Hendryho, sledovat Ronnieho když měl svůj den, to byla nádhera!

Pořád mam v paměti jím nejrychleji zahranou 147:

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Dneska večer Billa (Praha - Prosek) - kupuju 10 dkg salámu. Prodavačku u pultu to váží a asi 5 koleček jí spande na zem.

Říkám si, jestli je tam hodí zpátky...

Dováží, vytiskne etiketu, podá mi pytlík a já pomalu odjíždím od pultu a čumím po očku na ni. Shýbá se a hází salám zpět... super.

:-(

Odkaz ke komentáři

Doporučuji přečíst jeho životopis, moc pěkně napsané. Tak to prostě má, někdy vypne protože ho to prostě přestane bavit. Ikdyž jsem byl vždycky větší fanda Stephena Hendryho, sledovat Ronnieho když měl svůj den, to byla nádhera!

Pořád mam v paměti jím nejrychleji zahranou 147:

Já právě vím jaký je, ovšem nečekal bych takový zkrat v rozhodujícím frameu, když už se s tím mastil tak dlouho:-). Ale i díky tomuto je tak oblíbený, prostě si dělá co chce a když ho to nebaví, podá po pár framech ruku a jde domů:-). 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...