roura74 Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Já to beru. Jen jsem nedostal žádný echo, že to zmizelo a hlavně proč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Mně překrásné zrcadlo, ve kterém to každému náramně slušelo :-) :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Včerejší vyřazení Ronnieho O'sullivana. To je prostě úplně jiné pokoukání, škoda. Ale bude spousta zajímavých matchů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Marfael - tak to jsme dva. Uz měl našlápnuto ke svý klasický záverečný exhibici a v tom bílá koule......:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Marfael - tak to jsme dva. Uz měl našlápnuto ke svý klasický záverečný exhibici a v tom bílá koule......:-(Není mi jasný, jak se to takovému borci, navíc v rozhodujícím frameu může stát, asi koncentrace, nevím, ale když vždycky vypadne, turnaj je pro mě téměř nezajímavý, bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Na Ronniem bylo vidět, že ho to nějak nebavilo. Navíc nemá moc rád tenhle typ soupeře. Dlužno ale podotknout, že Hawkins hrál dobře. Letos vypadlo již dost osobností.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 trubko, tak je mas nahlasit, modi nestihaj prolizt vsechno. rone, v klidu, profi uz je v reseni, jen nam dej jeste par dni..Když řešej blbý dámský kola a dětský lyže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 (upraveno) Není mi jasný, jak se to takovému borci, navíc v rozhodujícím frameu může stát, asi koncentrace, nevím, ale když vždycky vypadne, turnaj je pro mě téměř nezajímavý, bohužel.Doporučuji přečíst jeho životopis, moc pěkně napsané. Tak to prostě má, někdy vypne protože ho to prostě přestane bavit. Ikdyž jsem byl vždycky větší fanda Stephena Hendryho, sledovat Ronnieho když měl svůj den, to byla nádhera! Pořád mam v paměti jím nejrychleji zahranou 147: Upraveno 27. dubna 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Dneska večer Billa (Praha - Prosek) - kupuju 10 dkg salámu. Prodavačku u pultu to váží a asi 5 koleček jí spande na zem.Říkám si, jestli je tam hodí zpátky...Dováží, vytiskne etiketu, podá mi pytlík a já pomalu odjíždím od pultu a čumím po očku na ni. Shýbá se a hází salám zpět... super. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Už se to tu několikrát probíralo - pravidlo tří sekund:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 No, bylo to asi 30... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Už se to tu několikrát probíralo - pravidlo tří sekund:-) stojí za přečtení https://cs.wikipedia.org/wiki/Pravidlo_p%C4%9Bti_sekund Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 ač jsem to samozřejmě myslel jako vtip tak přečetl, díky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Doporučuji přečíst jeho životopis, moc pěkně napsané. Tak to prostě má, někdy vypne protože ho to prostě přestane bavit. Ikdyž jsem byl vždycky větší fanda Stephena Hendryho, sledovat Ronnieho když měl svůj den, to byla nádhera! Pořád mam v paměti jím nejrychleji zahranou 147:Já právě vím jaký je, ovšem nečekal bych takový zkrat v rozhodujícím frameu, když už se s tím mastil tak dlouho:-). Ale i díky tomuto je tak oblíbený, prostě si dělá co chce a když ho to nebaví, podá po pár framech ruku a jde domů:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 V práci se něco pokazilo v presovači a nefunguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace.Rimmer Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 http://www.motejlek.com/miroslav-motejlek-a-petr-skocdopole-opousteji-motejlek-com-motejlek-po-sedmi-a-pul-letech to trochu nechápu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 V práci se něco pokazilo v presovači a nefunguje Vypnout a zapnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 to nepomohlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 A v zásuvce to máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 http://www.motejlek.com/miroslav-motejlek-a-petr-skocdopole-opousteji-motejlek-com-motejlek-po-sedmi-a-pul-letech to trochu nechápu...Tak to já teda vůbec nechápu :-O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky