Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Žabaři :D Já nespal vůbec. Od včerejšího rozhodnutí čumím na chrono24, studuju, srovnávám...

Odesláno

Na konci tveho nevyspani je (snad) nejaky pekny kus hodinariny. Na konci meho... no, manzelka to vystizne rika asi v tom duchu, ze kdyz jsem nevyspanej a/nebo hladovej, jsem protivnej jak p*del. :) No nic. Jdu se nachystat, jedeme k mori s navstevou... snad v pristich 3 hodinach vstanou... urcite vyspani do ruzova :)

Návštěvník dabelM
Odesláno

Security check na CDG :furious: , kterej mě zabavil rum z Havanskýho duty-free shopu na letišti, protože jsem měl jen doklad o provedené transakci platební kartou a ne doklad o koupi. Už platba kartou v Havaně byl zázrak. Přes CDG už nikdy, AIR France moje peníze za letenky už neuvidí   :devil:

Odesláno

Security check na CDG :furious: , kterej mě zabavil rum z Havanskýho duty-free shopu na letišti, protože jsem měl jen doklad o provedené transakci platební kartou a ne doklad o koupi. Už platba kartou v Havaně byl zázrak. Přes CDG už nikdy, AIR France moje peníze za letenky už neuvidí   :devil:

Škoda ho....já letěl z Havany přes Panamu a Amsterodam s Air France, a rumík vydržel cca až někam nad Hostivice...

Návštěvník dabelM
Odesláno

Přesně tak, za tři hodiny musím odřídit po D1 z Prahy do Brna, tak jsem si ani nelokl  :frusty:

Odesláno

Na CDG jsou nejvetsi i*ioti, co jsem zatim na letistich zazil. Dvakrat mi tam na mezipristani uletelo letadlo. Poprve pred Vanoci ukrutne fronty, OK jeste beru. Podruhe opet fronty, ja se Sky priority naivne myslel, ze bezpecnostni kontrola bude rychlejsi. Nebyla, protoze to ma asi kazdy. Predbihajic lidi ve fronte, ukazuju po zastaveni letenku manikovi, co hlida rady, ze potrebuju rychle projit, ale super arogantni frantik povida, ze to stiham. Samozrejme, ze nestihl. A kdyz to pak jde clovek resit na transfer desk, tak mu jiny arogantni frantik da voucher na croissant a pockej si sest hodin.

Na druhou stranu clovek muze byt rad, ze zrovna nestavkovali. Od te doby pres Pariz uz ne.

Sent from my D6633 using Tapatalk

Odesláno

Na CDG jsou nejvetsi i*ioti, co jsem zatim na letistich zazil. Dvakrat mi tam na mezipristani uletelo letadlo. Poprve pred Vanoci ukrutne fronty, OK jeste beru. Podruhe opet fronty, ja se Sky priority naivne myslel, ze bezpecnostni kontrola bude rychlejsi. Nebyla, protoze to ma asi kazdy. Predbihajic lidi ve fronte, ukazuju po zastaveni letenku manikovi, co hlida rady, ze potrebuju rychle projit, ale super arogantni frantik povida, ze to stiham. Samozrejme, ze nestihl. A kdyz to pak jde clovek resit na transfer desk, tak mu jiny arogantni frantik da voucher na croissant a pockej si sest hodin.

Na druhou stranu clovek muze byt rad, ze zrovna nestavkovali. Od te doby pres Pariz uz ne.

Už léta se snažím přes Paříž nelítat. Chovají se tam jako hovádka, s cellem mám vždycky problém a jakékoli jednání s žabožrouty je potíž na hodinu. Tomuhle letišti se důsledně vyhýbám. I to strašlivé Šeredněmetěvo je lepší !

Návštěvník dabelM
Odesláno

Asi budu příště létat přes AMS anebo FRA a bude to snad vo něco lepší. Večer si zajdu na několik točených do Lokálu a budu mít splín vyřešen...

Odesláno

Musis na ne zacit nemecky, to kapitulujou. Jak z toho vtipu:

prileti Nemec na CDG

Francouz: Occupation ?

Němec: No no, just visiting.

Odesláno

O CDG jsem kdysi napsal blog. Koukám, že to platí pořád.

http://pucelik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=30923

Odesláno

Stále nechápu jak se těch smradlavejch sociálů a ožralejch cikánů povalujíc se po parcích může někdo zastávat! Kdyby tam nebyl na každých dvaceti metrech odpadní koš. V každé civilizované zemi by dostali pár pendrekem přes hrb a vylezli by je policajti někam za město, u nás to zítra ráno uklidí děcka ze základní školy a večer to tam bude vypadat stejně.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Účet letošních mrazů na zahradě. Třešně 90% zmrzlo, švestky a ořechy 100% zmrzlo. Aspoň že jablka a hrušky jsou ok. Tak zase příští rok třeba.

Diverzifikace portfolia pánové, takže jedny pilotky, jedny potápky, jedny oblekovky . . . ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...