Rudykopalsson Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Ty si holíš obočí...?Pouze na příkaz ženy, když už mě přirovnává k Brežněvovi. Takže cca dvakrát ročně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Tak já obočí srovnávám pokaždé, když se stříhám. Dělala mi to kdysi holička a zvykl jsem si na to natolik, že to beru jako běžnou věc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 (upraveno) nekecej, nebylo to náhodou takle? Nebylo. Kdybych chtěl knírek, nechám si ho narůst:-) By mě zajímal původ té fotky, když vidím ty tečky kolem druhýho obočí asi je na řadě... Upraveno 14. července 2016 uživatelem Rudykopalsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 (upraveno) Sorry double post Upraveno 14. července 2016 uživatelem Rudykopalsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Od přede mnou jedoucího auta odlétl kamínek na moje čelní sklo a rozbil mi ho. Bylo to jedno jediné auto, co po silnici v tuto chvíli jelo, takže je jasné, že to bylo od něj. Kooperativa to normálně zamítla, že tvrzení pojištěného a poškozeného nestačí, že chtějí důkaz.... tak jsem se ptal jestli mám požádat FBI, jestli by nemohli najít ten kámen a zjistit jestli od něj je stopa na pneumatice toho auta a na mém čelním skle a příště asi budu muset požádat televizi, aby stála podél silnice a natočila to.Kooperativa je katastrofální pojišťovna, dřív jsem tam měl vše pojištěné, naštěstí jsem už od nich většinu dal pryč a co mi tam ještě zbylo po tomhle zrušíme taky. To jsem fakt neviděl. Jakékoliv plnění je u nich problém! Kooperativa nikdy více!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 U nas sa kamienky z pzp neriesia uz par rokov... a netyka sa to len kooperativy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Dechberoucí ukázka "práce" poslankyně s "informacemi"... tvl volený zástupce lidu čerpá "fakta" z diskuze na Hovínka.cz a ještě to přizná... jdu blejt velebnostihttps://www.respekt.cz/politika/radi-mi-internet-a-me-srdce-rika-poslankyne-ktera-za-gayi-a-lesbami-vidi-sex-s-detmi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 To je ale hodně chytrá paní:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Dechberoucí ukázkahttps://www.respekt.cz/politika/radi-mi-internet-a-me-srdce-rika-poslankyne-ktera-za-gayi-a-lesbami-vidi-sex-s-detmiděkuju, ta tetka mě pobavila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Dechberoucí ukázka "práce" poslankyně s "informacemi"... tvl volený zástupce lidu čerpá "fakta" z diskuze na Hovínka.cz a ještě to přizná... jdu blejt velebnostihttps://www.respekt.cz/politika/radi-mi-internet-a-me-srdce-rika-poslankyne-ktera-za-gayi-a-lesbami-vidi-sex-s-detmiHloupa, no..... Vic asi nema cenu rikat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 má pěknou webovku http://www.pavlinanytrova.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 :-) to je paráda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Dechberoucí ukázka "práce" poslankyně s "informacemi"... tvl volený zástupce lidu čerpá "fakta" z diskuze na Hovínka.cz a ještě to přizná... jdu blejt velebnostihttps://www.respekt.cz/politika/radi-mi-internet-a-me-srdce-rika-poslankyne-ktera-za-gayi-a-lesbami-vidi-sex-s-detmi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Stranka nefunguje... moment, to je vlastne ta co ji za ty kecy napadli hackeri co? Aha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Stranka nefunguje... moment, to je vlastne ta co ji za ty kecy napadli hackeri co? Aha...jj web už je dole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Od přede mnou jedoucího auta odlétl kamínek na moje čelní sklo a rozbil mi ho. Bylo to jedno jediné auto, co po silnici v tuto chvíli jelo, takže je jasné, že to bylo od něj. Kooperativa to normálně zamítla, že tvrzení pojištěného a poškozeného nestačí, že chtějí důkaz.... tak jsem se ptal jestli mám požádat FBI, jestli by nemohli najít ten kámen a zjistit jestli od něj je stopa na pneumatice toho auta a na mém čelním skle a příště asi budu muset požádat televizi, aby stála podél silnice a natočila to.Kooperativa je katastrofální pojišťovna, dřív jsem tam měl vše pojištěné, naštěstí jsem už od nich většinu dal pryč a co mi tam ještě zbylo po tomhle zrušíme taky. To jsem fakt neviděl. Jakékoliv plnění je u nich problém! Kooperativa nikdy více!!!!Myslím,že s těma pojišťovnama je to skoro všude velice podobné.Jak jsem psal,ženě čmajzli kolo a nějak platit se jim moc nechce,asi je čas na změnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonas1 Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Od přede mnou jedoucího auta odlétl kamínek na moje čelní sklo a rozbil mi ho. Bylo to jedno jediné auto, co po silnici v tuto chvíli jelo, takže je jasné, že to bylo od něj. Kooperativa to normálně zamítla, že tvrzení pojištěného a poškozeného nestačí, že chtějí důkaz.... tak jsem se ptal jestli mám požádat FBI, jestli by nemohli najít ten kámen a zjistit jestli od něj je stopa na pneumatice toho auta a na mém čelním skle a příště asi budu muset požádat televizi, aby stála podél silnice a natočila to.Kooperativa je katastrofální pojišťovna, dřív jsem tam měl vše pojištěné, naštěstí jsem už od nich většinu dal pryč a co mi tam ještě zbylo po tomhle zrušíme taky. To jsem fakt neviděl. Jakékoliv plnění je u nich problém! Kooperativa nikdy více!!!!Tatáž situace vloni, já, viník a Kooperativa. Vše řádně nahlaseno oběma stranami vc. formuláře o nehodě a výsledek stejný jako v tvém případě..o par měsíců později se stejna věc prihodila známému, jen v tom byla namocena Allianz..a hle..opraveno, zaplaceno bez špekulování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 TdF... ti fanoušci jsou fakt dementi. Snad rozhodčí ukážou špetku rozumu. Když ne, ušetřím pár hodin života, když už se na to nebudu muset dívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Myslím,že s těma pojišťovnama je to skoro všude velice podobné.Jak jsem psal,ženě čmajzli kolo a nějak platit se jim moc nechce,asi je čas na změnu. Klasika, když klienta sjednávají, tak huba plná keců a když mají plnit, tak je problém. Musím ale říct, že mám pozitivní zkušenosti s Generali, Uniqou a Českou pojišťovnou, tam když jsme něco řešili, tak to bylo úplně v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky