Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak já obočí srovnávám pokaždé, když se stříhám. Dělala mi to kdysi holička a zvykl jsem si na to natolik, že to beru jako běžnou věc...

Odesláno (upraveno)
  V 14. 7. 2016 v 10:02, MJ. napsal:

nekecej, nebylo to náhodou takle?

Nebylo. Kdybych chtěl knírek, nechám si ho narůst:-) By mě zajímal původ té fotky, když vidím ty tečky kolem druhýho obočí asi je na řadě... Upraveno uživatelem Rudykopalsson
Odesláno

Od přede mnou jedoucího auta odlétl kamínek na moje čelní sklo a rozbil mi ho. Bylo to jedno jediné auto, co po silnici v tuto chvíli jelo, takže je jasné, že to bylo od něj. Kooperativa to normálně zamítla, že tvrzení pojištěného a poškozeného nestačí, že chtějí důkaz.... tak jsem se ptal jestli mám požádat FBI, jestli by nemohli najít ten kámen a zjistit jestli od něj je stopa na pneumatice toho auta a na mém čelním skle a příště asi budu muset požádat televizi, aby stála podél silnice a natočila to.

Kooperativa je katastrofální pojišťovna, dřív jsem tam měl vše pojištěné, naštěstí jsem už od nich většinu dal pryč a co mi tam ještě zbylo po tomhle zrušíme taky. To jsem fakt neviděl. Jakékoliv plnění je u nich problém!

Kooperativa nikdy více!!!!

Odesláno
  V 14. 7. 2016 v 11:02, Duke650 napsal:

Dechberoucí ukázka "práce" poslankyně s "informacemi"... tvl volený zástupce lidu čerpá "fakta" z diskuze na Hovínka.cz a ještě to přizná... jdu blejt velebnosti

https://www.respekt.cz/politika/radi-mi-internet-a-me-srdce-rika-poslankyne-ktera-za-gayi-a-lesbami-vidi-sex-s-detmi

Hloupa, no..... Vic asi nema cenu rikat.

Odesláno
  V 14. 7. 2016 v 11:02, Duke650 napsal:

Dechberoucí ukázka "práce" poslankyně s "informacemi"... tvl volený zástupce lidu čerpá "fakta" z diskuze na Hovínka.cz a ještě to přizná... jdu blejt velebnosti

https://www.respekt.cz/politika/radi-mi-internet-a-me-srdce-rika-poslankyne-ktera-za-gayi-a-lesbami-vidi-sex-s-detmi

:eek:

Odesláno
  V 14. 7. 2016 v 10:23, dan010 napsal:

Od přede mnou jedoucího auta odlétl kamínek na moje čelní sklo a rozbil mi ho. Bylo to jedno jediné auto, co po silnici v tuto chvíli jelo, takže je jasné, že to bylo od něj. Kooperativa to normálně zamítla, že tvrzení pojištěného a poškozeného nestačí, že chtějí důkaz.... tak jsem se ptal jestli mám požádat FBI, jestli by nemohli najít ten kámen a zjistit jestli od něj je stopa na pneumatice toho auta a na mém čelním skle a příště asi budu muset požádat televizi, aby stála podél silnice a natočila to.

Kooperativa je katastrofální pojišťovna, dřív jsem tam měl vše pojištěné, naštěstí jsem už od nich většinu dal pryč a co mi tam ještě zbylo po tomhle zrušíme taky. To jsem fakt neviděl. Jakékoliv plnění je u nich problém!

Myslím,že s těma pojišťovnama je to skoro všude velice podobné.Jak jsem psal,ženě čmajzli kolo a nějak platit se jim moc nechce,asi je čas na změnu.

Odesláno
  V 14. 7. 2016 v 10:23, dan010 napsal:

Tatáž situace vloni, já, viník a Kooperativa. Vše řádně nahlaseno oběma stranami vc. formuláře o nehodě a výsledek stejný jako v tvém případě..o par měsíců později se stejna věc prihodila známému, jen v tom byla namocena Allianz..a hle..opraveno, zaplaceno bez špekulování :)

Odesláno

TdF... ti fanoušci jsou fakt dementi. Snad rozhodčí ukážou špetku rozumu. Když ne, ušetřím pár hodin života, když už se na to nebudu muset dívat.

Odesláno
  V 14. 7. 2016 v 14:54, bohus76 napsal:

Myslím,že s těma pojišťovnama je to skoro všude velice podobné.Jak jsem psal,ženě čmajzli kolo a nějak platit se jim moc nechce,asi je čas na změnu.

Klasika, když klienta sjednávají, tak huba plná keců a když mají plnit, tak je problém. Musím ale říct, že mám pozitivní zkušenosti s Generali, Uniqou a Českou pojišťovnou, tam když jsme něco řešili, tak to bylo úplně v pohodě.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...