Návštěvník Zmizík Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 To je hezký, máš na to autorská práva? Já bych to prosím chtěl používat.Aby ses neposrals. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Aby ses neposrals.Když se jako piča narodíš, nechcípneš jako kanárek. Funguje to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Culici Jak rikam, volne k pouziti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Roman a Milis,jako dve neposedna kotata. :-) Chtel bych ten sraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Sakra, dnes porada a na tom, jak straspol brojí proti úředníkům, bude asi něco pravdy- dva odcházející "na hodinu".Pro mě to znamená jen víc práce, takže mě to moc nepotěšilo :-(.Tvl ještě chvíli Kuncáku a budeš v tom baráku sám. Teda Ty a nadřízení. V jistý okamžik se staneš nenahraditelným (být to v blízké budoucnosti, bál bych se, že mě nechá Pecánek naklonovat....) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Tvl ještě chvíli Kuncáku a budeš v tom baráku sám. Teda Ty a nadřízení. V jistý okamžik se staneš nenahraditelným (být to v blízké budoucnosti, bál bych se, že mě nechá Pecánek naklonovat....)To určo nenechá, nejsem empatickej. I když , teď v pracovní době, vysvětluju městské policii a našim architektům na místě, že Moskevská a Žitomírská opravdu už přívětivější pro chodce být nemůže a že tam sakra taky nějak musej zásobovači, když z toho chtěj mít bulvár ( a proto jsem i na svém netu ). Srocuje se tu kolem nás nás malej dav, bude zajímavě.Jo a jinak díky za věcičky na neteř, nejvíc ses trefil tou krabicí, do které jsi to zabalil. Malá jí prolejzala skrz s knížkama v ruce a byla to její nejmilejší hračka ( stonožky se bála ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Jo, ta úprava ve Vršovicích je fakt už dost šílená. Kdysi jsem tam v okolí dělal autoškolu, pár let jsem tam i bydlel (a samozřejmě bez problémů jezdil a parkoval), ale teď jsem to tam skoro nepoznal (a neprojel). K zeblití.... Ale důchodkyně a pumpičkáři určitě jásají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Este vyres to Seradiste kuncaku. Jinak ti na podzim prinesu ucet za tlumice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Tvl ještě chvíli Kuncáku a budeš v tom baráku sám. Teda Ty a nadřízení. V jistý okamžik se staneš nenahraditelným (být to v blízké budoucnosti, bál bych se, že mě nechá Pecánek naklonovat....)Co nenahraditelným, ale stane se jediným, komu lze udělovat příkazy Existuje nádherná sci-fi povídka Nic pro hrdiny / Bernhard dobyvatel. Tam se hrdina na své cestě vesmírem v hodnosti vojína ocitl na kosmické lodi, kde byli samí generálové. A ti z radosti, že mají komu velet, udělali pořadník a ve velení se střídali 24 hodin denně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 (upraveno) Díky za tip ono to zní jako sranda, ale já se kdysi na vojně ocitl v situaci, kdy jsem byl - kvůli epidemii jakési kožní choroby - na dva a půl měsíce jedinej "mladej" na celém VS. Vzhledem k zvláštnímu hybridnímu lampasácko-mazáckému systému jsem pečoval o tři mazáky, tři supráky, dva kapitány, jednoho majora a jednoho podplukovníka. Masakr. Takže si pocity hrdiny knížky umím docela dobře představit Upraveno 3. srpna 2016 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 (upraveno) Je to delší povídka o putování vojína vesmírem a jeho různých dobrodružstvích. Dá se stáhnout na Uloz.to (Lundwall 2 knihy) Tu vojnu ti nezávidím Upraveno 3. srpna 2016 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 (upraveno) Musel jsem přerušit stavební práce, protože nám nedorazilo víko kanálu, které jsem objednal minuý čtvrtek a v pondělí měl být tady. Navíc nikdo neví kde je, však 70kg paleta se ztratí raz dva.... A víte kolik stojí takové obyčejné víko kanálu kluci? No, já ho tedy kupoval poprvé v životě a čekal jsem kolem pěti stovek Tak jsem si tipnul jenom o šest tisíc méně, litina a plastovej dvanáct, kriste pane. Bůh s každým co staví celej barák, dnes ty materiály, to jsou strašný pálky...... Upraveno 3. srpna 2016 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Este vyres to Seradiste kuncaku. Jinak ti na podzim prinesu ucet za tlumice.Jo, vypadá to na dobrý cestě- domluva s Dojáčkem o směně pozemků je na spadnutí, jen se tu nesmí otočit vítr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Afri, to je snad lepší zajít na ten blbej šroťák a vybrat si tam nějakej dekl uzmutej našima spoluobčanama, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Afri, to je snad lepší zajít na ten blbej šroťák a vybrat si tam nějakej dekl uzmutej našima spoluobčanama, ne?Už jsem tam byl, ale co jsou nějaké nové zákony prý, tak jsou bez deklů. Mám jeden hezkej přímo na silnici před barákem, ale nemám na to koule :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Zkoušel jsem nějakou velkovýkupnu šrotu? Tam by je mít mohli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 P.S.: Plasťák za dvojnásobek ceny litiny? Mein Gott... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Hm, tak jsem se náhodou dověděl, že to čtyřměsíční mimino mé bývalé spolužačky má Downův syndrom - na fotkách jsem nic nepoznal. Prý když jí v těhotenství řekli, že má na DS zvýšenou pravděpodobnost, řekla, ať už další testy nedělají, že si ho stejně nechá tak jako tak... Nejsem z toho vyloženě naštvanej, jenom je mi celé té rodiny líto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 P.S.: Plasťák za dvojnásobek ceny litiny? Mein Gott...Je to tak no, ale už je doma, našli ho a šel speciálkou rovnou ke mě. GOOD. Zítra můžeme pokračovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 (upraveno) No nevim, jestli zítra budete pokračovat... kolik vás je, na tu svačinku na druhé fotce? Edit: a dole taška s nápisem "Z lásky" :D Upraveno 3. srpna 2016 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky